Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt kapsz a szüleidtő...

Mennyi pénzt kapsz a szüleidtől suliba?

Figyelt kérdés
Nekem apukám minden reggel 2000 forintot szokott adni, és az pont elég, ameddig haza nem jutok. Ti mennyit kaptok suliba?
2009. dec. 18. 15:04
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/133 anonim ***** válasza:
94%

23:13-as vagyok.

Felreertetted. Legalabbis engem. Nem az irigysegrol van szo. Megtehetnenk, hogy napi tizezret is elherdaljunk.

Sajat peldambol kiindulva mondom neked, hogy igy nem fogod tudni becsulni a penzt. En is mindig tulsok zsebpenzt kaptam, igy visszatekintve nem volt jo amit anyam csinalt. Ha fele annyit adott volna, abbol ugyanugy nem halok ehen, csak egy kicsit jobban megtanultam volna gazdalkodni. Meg mindig suliba jarok (egyetem), es havi szintre lebontva 200-250 ezer forintba kerulok anyameknak. Lakas, kocsi, suli, kaja stb. Ebben talan a ruhak nincsenek is benne.

Ennyi penzt, ha a dimplomammal akarok kezdokent elhelyezkedni meg se keresnek, csak Pesten vagy kulfoldon, igaz ott azert joval tobbet. Ha ebbe belegondol az ember, akkor rajon egyszer, hogy nem igazan erdemes elszorni a penzt. Raadasul en tudnek dolgozni a csaladi vallalkozasban is, de te nem igazan tudod orokolni apukad munkajat, szoval fokozottan fenall a pofaraeses lehetosege. Remelem legkesobb az egyetem alatt aterzed majd a dolgot :P

21f

2009. dec. 19. 11:56
 52/133 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nem fogom apukám munkáját tovább csinálni, plasztikai sebész szeretnék lenni!
2009. dec. 19. 15:28
 53/133 anonim ***** válasza:
95%

Kedves Kérdező!

Nem feltétlenül áll összefüggésben a képzettség és a jó fizetés. Sokunk szülei X éve robotolnak, főiskolával/egyetemmel, mégse keresnek sz@rt se. Ennyi. Ez a mai világ. Ami sajnos a gazdagoké.

(és ne érts félre, nem azzal van a probléma, hogy valakinek több pénze van, hanem azzal, hogy csak a gazdagabb számít szuper, tanult embernek) Te is rögtön levontad a következtetést, hogy nem keres jól, tehát buta, vagy rossz a munkahelye. Persze hogy rossz, de sajnos NINCS más.

2009. dec. 19. 22:37
 54/133 anonim ***** válasza:
67%

aki napi 2000-et kap meg kocsit a fa alá az ne mondja már h nincs elkényeztetve! remélem felakadsz az első fára az új autóddal, v ha nem akk a rák visz el a 700 ft-os cigiddel együtt, te kis elkényeztetett qrva

éljen a hétköznaPI CSalódások 21L

2009. dec. 21. 03:28
 55/133 anonim ***** válasza:
44%
és lehet h vki épp azért füvezik h elfeledje, h nem evett már napok óta
2009. dec. 21. 03:30
 56/133 anonim ***** válasza:
95%
Tudod, apukámnak azért rossz a munkahelye, mert valóban keveset tanult, miután ő nem kapott napi 2000 forintot! Nem volt ennyi pénzük, így nem tudott továbbtanulni. Egyébként meg nem értem, mit melodrámázol, szín ötös tanuló vagyok, és nem kell éjszakába nyúlóan tanulnom ahhoz, hogy jó eredményeim legyenek... Mégis fel tudok kelni korán, el tudok menni a buszig, és kaját is tudok magamnak csinálni. Úgy csinálsz, mintha legalább egyetemista lennél. Harmadikos vagyok, egy erős gimnáziumban, és nem halok bele a tanulásba... Egyáltalán nem vagyok irigy, csak vedd már észre, hogy kicsit túlértékeled magad.
2009. dec. 21. 12:07
 57/133 A kérdező kommentje:
03:28 03:30-asnak üzenem, hogy te egy borzasztóan irígy, beszűkült látókörű lány lehetsz, igazán sajnállak. A legutolsónak pedig üzenem: Te nem tehetsz arról, hogy az édesapád rosszul tanult, vagy nem tanult tovább. Te tedd az ellenkezőjét, és tanulj! Egyébként, az édesapád esetében szerintem nem a pénz lehetett a tanulás ellentmondója, mert az én édesapám is a nyomorból tört ki arra szintre ahol most tartunk...
2009. dec. 21. 17:13
 58/133 anonim ***** válasza:
41%
03:28, azért nem gondolod, hogy durva, amit írtál? hogy mersz valakinek ilyet kívánni, mikor az nem bántott téged? hogy rohadnál meg, te irigy dög. "vigyen el a rák"..mi van bazz, cigány vagy?
2009. dec. 21. 18:11
 59/133 anonim ***** válasza:
94%
Sajnálak mert nagyon el vagy eresztve. Öszintén szólva nevetsséges hogy a 17 lassan 18 éves gyereküket ennyire leszarják és nem nevelik rendesen. Ha elmész dolgozni sosem fogsz annyit keresni hogy napi majd ezer forintott elszarj cigire. Saját érdekedben ne kérd el ezt a pénzt mert meg kell tanulnod spórolni, Ha igy lépsz ki az életbe nagyon hamar hajléktalan leszel.
2009. dec. 22. 23:35
 60/133 anonim ***** válasza:
78%
Én általában 300-500-700 at kapok reggel de néha még apukám ad egy ezrest:D
2009. dec. 23. 00:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!