Hogy menjek vissza suliba? Én már ezt megszoktam és nagyon megszerettem.
Apukám kamionos és nyáron nagyon sokszor mentem vele, és még fogok is menni. Nem külföldre jár hanem csak itt van a környéken. Sok kollégáját megismertem a múlt és ezen a nyáron. Most annyival volt másabb, hogy beszélgettem is velük meg ilyenek. Szóval nagyon jó volt ez a nyár. Sokkal jobban kijövök a kollégáival mint az osztálytársaimmal. Én komolyan, szívesebben mennék dolgozni mint suliba. Ezerszer jobb ez a társaság. Már lassan többet beszélek kamionosokkal mint az ismerőseimmel. Az osztályom az úgy szar ahogy van...vannak olyan osztálytársaim akikkel fél évbe vagy 5 mondatot beszélek. Meg az osztályból kb 6-7 ember van akivel úgy jóba is vagyok. A többi semleges pedig 25-en vagyunk. Nagyon rossz lesz vissza menni. És kitudja, hogy évközbe mikor mehetek majd apával. Mit csináljak?
14L
Szija. Én is kamionozok,ha van kedved beszélgethetünk. és ha szeretnéd akkor sokáig :)
23/F
Kamiono21 bírom a válaszaidat :D
Hát tudom hogy muszáj mennem...de nagyon rosszul fog esni
Szia!
Nyugi, ott lesz az őszi, téli tavaszi szünet és egyébként is jövőre leszel gimis,ezt az egy évet már kibírod :)
Kamionos 21 :'DDD
Szerintem itt az oldalon keres, nem az országban :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!