Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy menjek vissza suliba? Én...

Hogy menjek vissza suliba? Én már ezt megszoktam és nagyon megszerettem.

Figyelt kérdés

Apukám kamionos és nyáron nagyon sokszor mentem vele, és még fogok is menni. Nem külföldre jár hanem csak itt van a környéken. Sok kollégáját megismertem a múlt és ezen a nyáron. Most annyival volt másabb, hogy beszélgettem is velük meg ilyenek. Szóval nagyon jó volt ez a nyár. Sokkal jobban kijövök a kollégáival mint az osztálytársaimmal. Én komolyan, szívesebben mennék dolgozni mint suliba. Ezerszer jobb ez a társaság. Már lassan többet beszélek kamionosokkal mint az ismerőseimmel. Az osztályom az úgy szar ahogy van...vannak olyan osztálytársaim akikkel fél évbe vagy 5 mondatot beszélek. Meg az osztályból kb 6-7 ember van akivel úgy jóba is vagyok. A többi semleges pedig 25-en vagyunk. Nagyon rossz lesz vissza menni. És kitudja, hogy évközbe mikor mehetek majd apával. Mit csináljak?

14L

2011. aug. 10. 17:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Semmit. Törődj bele. Így is, úgy is vissza kell menned.
2011. aug. 10. 17:32
 2/12 anonim ***** válasza:
tanuljál!!! vagy budit akarsz majd pucolni? ahhoz tökéletes a 8 általános!
 3/12 anonim ***** válasza:
29%

Szija. Én is kamionozok,ha van kedved beszélgethetünk. és ha szeretnéd akkor sokáig :)

23/F

4/12 anonim ***** válasza:
100%
2. válaszolónak: sajnos a wc pucoláshoz is érettségi vagy OKJ-s vizsga kell.
2011. aug. 10. 17:33
 5/12 A kérdező kommentje:

Kamiono21 bírom a válaszaidat :D

Hát tudom hogy muszáj mennem...de nagyon rosszul fog esni

2011. aug. 10. 17:34
 6/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugi, ott lesz az őszi, téli tavaszi szünet és egyébként is jövőre leszel gimis,ezt az egy évet már kibírod :)

2011. aug. 10. 17:36
 7/12 anonim ***** válasza:
Iskolába menned kell.
2011. aug. 10. 17:40
 8/12 anonim ***** válasza:

Kamionos 21 :'DDD

Szerintem itt az oldalon keres, nem az országban :DD

2011. aug. 10. 17:46
 9/12 anonim ***** válasza:
hát össze vissza írok mindenhova,attól függ,hogy értelmes és nekem szimpatikus-e a kérdés.
2011. aug. 10. 17:51
 10/12 anonim ***** válasza:
hát akkorr nem sok közünk van egymáshoz :D
2011. aug. 10. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!