Túlreagálom? Mi a véleményetek? Ti mit tennétek a helyemben? Férjem /10éve/ kocsmázgat, amit már megszoktam nagyjából? Mindig azt mondja a haverok miatt megy mert ott jól lehet dumálni, hazudik?
Hát amit én mondtam volna neki(k) azt nem teszik zsebre az egyszer biztos.
Amikor józan akkor beszélj vele erről,nehogy már a kocsma és a haverok előbbre való legyen mint a családja.Na meg ,hogy a pultos csajjal kettesbe van....én biztos elővenném érte!!
Ne reagáld túl. Én egyetemista koromban, öt évig voltam pultos egy bárban, és hidd el sok olyan férfi jött be, mint a te férjed, csak úgy, beszélgetni, leereszteni a fölös gőzt, amit otthon nem lehet, a morcos asszony, és a hisztériázó gyerek miatt. Egyik sem akart lefeküdni velem !!! Hihetetlen mi?
Ne vedd ezt komolyan, ne idegeskedj, és főleg ne rendezz jelenetet egy ilyen pitiáner ügy miatt.
Hát, mit lehet erre mondani?... 8-[
Elég egyértelmű! (Mondjuk, az nehezen hihető, hogy éppen a rendelést ment leadni, mert azt a pincér intézi.)
Én simán odamentem volna : "Helló drágám! Végre lesz időd velem is beszélgetni!"... ;]
Hátha ott a pultos csajnak azt adta elő, hogy ő egyedülálló, vagy hogy válófélben van, lett volna egy kis égés...
És autóval jár kocsmázni???... 8-o
Talán ha minden nap munka után te is "benéznél" a kocsmába (esetleg a kislányoddal a karodon) hátha le lehetne szoktatni a kocsmázásról! :D
Lepontozhattok a valaszom miatt!
1. szerintem haverokkal nem csak kocsmaban lehet beszelgetni(legalabbis szerintem intelligens ember nem kocsmazik, helyette kavehaz, pub, akarmi----> a kocsma valahogy a reszeges oregurake...)
2. a folos gozt miert nem beszeli meg a felesegevel
En tuti a fejet vennem a ferjemnek ha kocsmazna. oke, hogy haverokkal elmegy valahova, beulnek iszogatnak, de az a hely ne egy lepukkant kocsma legyen ahol a pultos csajnak meseli el milyen az elete. hat koszi. en meg a gyerekkel ulok otthon...aranyos.
szerintem beszeld meg vele, es mondd meg, hogy egyaltalan nem esett jol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!