Túlreagálom? Mi a véleményetek? Ti mit tennétek a helyemben? Férjem /10éve/ kocsmázgat, amit már megszoktam nagyjából? Mindig azt mondja a haverok miatt megy mert ott jól lehet dumálni, hazudik?
Nem a csajra kellene pipának lenned,csakis a férjedre.
Ő jár kocsmába nem a csaj szaladgál utána.
Igazából nem is a nő személye a lényeg,az tök mindegy,Juliska vagy Mariska,a férjeddel a házasságotokkal van baj.
Üljetek le szépen megbeszélni a dolgaitokat,ha lehet higgadtan.A durcáskodásnak szerintem semmi értelme.
Kérdezd meg tőle,miért érzi jobban magát a kocsmában mint otthon?Valahogy nem lehet jó a kommunikáció köztetek nem?
A férfiak akkor csavarognak,ha menekülnek az otthoni gondok problémák elől.És sajnos a legtöbb ezt eléggé önző módon oldja meg,csak magára gondol,hogy Ő jól érezze valahol valakivel magát.Az nem érdekli,hogy közben a felesége meg szinte egyedül neveli fel a gyerekeket,állandóan idegeskedik egymaga végez el otthon mindent..stb..úgy gondolja minél később megy haza,annál kevesebb idő van veszekedésre.
Úgy érzed van okod féltékenynek is lenni?
Mert arról sem a pultos csaj tehet,hogy a férjed nem otthon él lelki életet,hanem a kocsmába.
Kérdezz rá egyenesen,hogy jelent-e neki valamit a csaj,vagy csak az idejét üti el ott?
Szerintem beszéljetek őszintén egymással,tegyétek rendbe a dolgaitokat.Talán csak hullámvölgyben vagytok,sok volt a gond mostanában nem lehet?Egy baba születése a terhesség maga is felfordítja a kapcsolatot,néha nehéz a megváltozott körülményekhez alkalmazkodni mindenkinek.
Remélem rendbe tudjátok hozni,sok sikert.
Nos, én voltam pultos is, feleség is/vagyok/, anya is/vagyok/, szerető is, megcsalt is....
A legrosszabb, amit tehetsz, hogy ezzel piszkálod, külön alszol féltékenykedsz. Pont afelé sodrod ezzel, ami esze ágába sem jutott volna boldog apukaként - csajozni. A férfi attól, hogy felesége van és gyermeke még férfi marad, és szereti, ha vonzónak érezheti magát, érzi, hogy tetszik másoknak is rajtad kívül. Valljuk be, ezzel Te is így vagy... Ha nem egy notorikus hazug, csajozós, hát hidd el, a pultos csaj lesz az, aki a legkevébbé érdekli. Lazít, férfi. Te is megérdemelnéd, csak te másként kapod meg az élettől nagyritkán. Az én férjem is hasonló és tudom, hogy nem csal meg, megértem és felfogom ésszel, amit leírtam, de nő vagyok. És kiköltözöm a kisszobába a kisfiam mellé, szítva ezzel a felesleges feszültséget:-)
Aki ért ért, aki nem nem, de mind a pasik, mind a nők egy és ugyanazon végtelenül egyszerű program szerint működnek, ami éppen ezért félelmetesen bonyolult.
Tehát, ha azt akarod, hogy a férjed és te is boldogok legyetek, bujj mellé vissza az ágyba és legyél az, akit szeret: egy fantasztius megértő, szexi nő és a gyönyörű gyermeke anyja;-))
de miert kellene neki napi 2 orat a kocsmaban toltenie? "napi ket oranak amit ott tolt el kell telnie valamivel"?
miert nem tolti azt a ket orat a gyerekkel pl?
A havarokkal meg talalkozik amikor van mirol beszeljenek es nem unalmas eltolteni azt a ket orat, nem?
elozoekbol voltam
NAPONTA 2 ÓRÁT???... 8-o
Figyelj! Nem lehet, hogy az a baj : túlságosan ráér a férjed???...
Bízd meg feladatokkal :
- vásároljon be munka után, vegyen ezt+azt+amazt, írj neki listát (legalább neked ennyivel kevesebb dolgod lesz)...
- vigyázzon a gyerekre, mert neked dolgod van...
- intézzen el ezt+azt+amazt (postai csekkbefizetés, patika, stb.)...
- fesse le a garázsajtót, tapétázza ki a kisszobát, javítsa meg a vasalót, vágja le a füvet, porszívózzon ki, stb...
- vigye el játszani, hintázni a kislányt...
- minden este az ő feladata legyen a kisgyerek fürdetése...
Cserében te meglepetés vacsorával várod (szépen megterítve, vörösbor, gyertya, stb.).
Várd otthon minden nap 1 pohár martinival : leültök egy itallal, módot adsz neki a kötetlen beszélgetésre, kiengedheti a fáradt gőzt (hátha rájön, hogy nem csak a haverjaival és a csaposlánnyal lehet beszélgetni, hanem a feleségével is)... :D
Sok házasságban is előbb-utóbb problémákat okoz, hogy a megszületett kisgyerek miatt "elhanyagoltnak" érzi magát a férj, a felesége minden gondolata a gyerek körül forog, ő meg kirekesztve érzi magát.
Talán ott a megoldás kulcsa, hogy te is oszd meg vele a te gondjaidat, terheidet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!