Tavalyi tanév félévkor kiírtak a suliból,(most nem ez a fő téma)sok hiányzás,bukásra állások stb!
A maradék félévet végig dolgoztam,tanultam az esetből.Most úgy vagyok vele,ha még nem késő megpróbálok jelentkezni az egyik szakukra.
Szerintetek nem gáz oda visszakérni magamat ahonnan "kitettek"?Visszavennének mondván,ez egy új tanév-új lehetőség vagy ilyen diák nem kell nekik?
Félévkor,amikor erre nagy vonalakban rákérdeztem,azt mondták,szeptembertől minden további nélkül,de valyon így is gondolták?Hétfőig lehet még beíratkozni.
2011. aug. 24. 10:22
1/8 anonim válasza:
hát... miért nem próbálsz meg egy másik sulit inkább?
2011. aug. 24. 10:25
2/8 A kérdező kommentje:
Azért mert a környékben nincs ilyen jellegű suli.
2011. aug. 24. 10:26
3/8 anonim válasza:
Én is jártam így, első félév nem sikerült, másodikban melóztam a következő szeptemberben meg mentem ugyan arra a szakra ami nem sikerült. Most odáig jutottam, hogy sikerült a két év meg van a 4 félévről a bizonyítványom az okj-s késik még egy kicsit :D
2011. aug. 24. 10:31
4/8 anonim válasza:
Ebben a korban ilyen hibát sokan elkövetnek. Ha valóban tanultál az esetből és komolyan gondolod, hogy végig tudod csinálni, akkor ez egyáltalán nem ciki. Az igazgató, a tanárok - akárhogy is szidjuk néha őket - tudják értékelni azt, ha egy emberke jó irányba változni akar. De egyre vigyázz. Még egyszer nem játszhatod el, ami miatt kiírtak, mert nem csak az iskola ugrik, de az emberi hitelességed is. (Sok sikert!)
2011. aug. 24. 10:33
5/8 A kérdező kommentje:
De akkor a fél év kihagyás után te is az előző iskolába mentél vissza?Nem néztek rád furán?
2011. aug. 24. 10:33
6/8 A kérdező kommentje:
Tanultam az esetből,és tényleg oda szeretnék vissza menni,mert nagyon jó iskola,nagyon jó tanárokkal.De ezt olyan cikinek érzem hogy odaállítok hogy vegyenek vissza :D:D
Azt hiszem mindenképp megpróbálom,ha nem vesznek már fel,akkor végső esetben megpróbálok keresni egy másik sulit itt az utolsó pillanatokban szeptember 1.ig :S:S
2011. aug. 24. 10:36
7/8 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan próbálj meg vissza menni.
2011. aug. 24. 11:03
8/8 anonim válasza:
10:31
Hát csak egy kicsit néztek rám furcsán, de miután látták hogy tanulok, és jó irányban változtam, így nem piszkáltak :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!