Ciki, hogy ilyet szeretek?
PL ez az egyik kedvenc számom:
http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg&ob=av2e
De sokan kinevetnek, hogy milyen hülyeséget hallgatok. Ez olyan ciki lenne? Vagy ma már talán mindenkinek Hannah Montana-t kell hallgatnia?
14/L
Ma már ciki, sajnos. Én is a hasonló zenéket szeretem, az emberek nagy része mást, de igazából lesz*rom, ha beszólnak miatta, mert azt hallgatok, ami tetszik. Ha valaki azt mondja ciki/gáz, egyszerűen sz*rd le, vagy mondd meg neki, hogy mindenkinek más a stílusa.
Ui.: A szám jó. :D
Dehogy ciki! Ne viccelj már! Én se hallagatok minden gagyi zenét. Anyum mindig mondja, hogy hülye zenét hallgatok (Evanescence, HIM, Ákos....), mert neki ez nem tetszik. Ö az ilyen discos tuc-tuc zenéket szereti, amit megjegyzek, hogy egy müvész(gitáros, zongorista) sem úgy könyvel el itt a környezetemben, hogy zene, hanem inkább ZAJ!
Az, hogy te ilyen zenét hallgatsz, az arra utal, hogy valóban tudod, milyen az igazi ZENE!
18/L
Jajj imádom ezt a zenét!!! Szerintem nagyon jó!:) Nem tudom,hogy mi a ciki is mi nem! Mivel én ilyen téren soha nem követtem a divatot...Gondolom most SP meg Fluor Tomi a menő csávók-.-"
22/Lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!