Utrogestan hüvelykúpot kaptam az orvosomtól. Aki kapott már ilyet, annak is fura volt minden alkalommal a hüvelye? Nem szeretek magamba nyulkálni. Főleg h ugye még nagyon az elején vagyok.8hetes 4 napos.
Szerintem ha nagyon kellemetlen, akkor kérdezd meg az orvosod, hogy nem szedhetnéd-e szájon át.
Én is úgy szedtem, bár az meg másért kellemetlen.
Kitartást, megéri!
Szia
Nekem 3*2 kellet naponta hát nagyon utáltam állandóan tisztaságit használtam de tiszta ragacs voltam kívül belül és azért 10 percenként nem rohangálhattam állandóan a wc-re törölgetni magam többnyire állva dugtam be mert azért úgy mélyebbre ment de így is többnyire sokáig kellet magamba matatnom hogy mind2 darab rendesen bent legyen.De kitartás már nincs sok a 12.hétig :)
Szia!
Én is utáltam...:(Nekem az volt a jó,hogy le guggoltam és úgy helyeztem fel.Mindig alapos kézfertőtlenítés és mosakodás előtte és én csak papírral törlöm magam.Ilyenkor a kezem is!Az ujjam hegyével toltam be,így nem éreztem.
Én mindig tampont használtam,így lehet nekem ezért volt könnyebb.
Én a 6-12 hétig használtam,ami hálistennek letelt!
Nekem nagy szerencsém van a férjemmel.Nekem ő tolta mindíg be.Neki elsőre sikerült, hiszen már ismerte az utat:)))))))
17 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!