Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! Dokim hüvelykúpot írt...

SOS! Dokim hüvelykúpot írt fel, de nyitva van a méhszáj. Volt aki nyitott méhszájnál használt kúpot?

Figyelt kérdés

Segítsetek légyszi, ha tudtok!

Dokim ma hüvelykúpot írt fel, de a külső méhszáj egy ujjkúpnyit nyitva van (belsők zártak)

Valóban használhatom?

Tudom....ha a doki felírta akkor valószínűleg igen, de félek nagyon, nehogy baja legyen a kicsinek!

25 hetes vagyok

2011. aug. 9. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:

A külső sokszor úgy van nyitva, hogy a kismami nem is "tud" róla. A belső a "védőháló", ami a babát nem engedi kifelé idejekorán. (normál esetben)

Szerintem inkább hüvelytabi, mint egy jó kis fertőzés, ami fejjebb is húzódhat....:S

De esetleg kérd ki másik nőgyógyász vagy gyógyszerész véleményét is!

2011. aug. 9. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Inkabb azt mint egy fertozes miatt koraszules legyen, bizz a dokidban, nem mondta volna ha nem lehetne ilyen esetben hasznalni
2011. aug. 9. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:
igen persze.én is használtam
2011. aug. 9. 18:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is kellett használnom védekezés céljából hogy a bacik ne tudjanak följutni a nyitott méhszájon.
2011. aug. 10. 11:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Tudom regi mar a kerdes,de hasonlo helyzetben vagyok.Megszeretnem kerdezni hogy hasznaltad-e a kuppot,es hogy minden rendben volt-e? Valaszodat elore is koszonom!
2014. ápr. 4. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!