8hetes terhes vagyok, ma elmentem a kórházba elvetetni, de mikor mondták hogy én következem, utban a mütö felé valami megszólalt bennem és nem tudtam megtenni, ugy hogy elnézést kértem sirva az orvosomtól és haza jöttem. Hiba volt?
Szia Drága!
Dehogy tetted rosszul, ahol 2 gyerek van, ott már menni fog a 3. is, ne aggódj!
Gondolom mindenetek megvan, tehát nem kell költened babafelszerelésre, csak pelusra majd, meg apróságokra.
A gyerek óriási motiváció, megértelek, én is ezt tettem volna...ha jött, valamiért nálatok a helye, semmi nincs véletlenül.
Minden jót, és ne szomorkodj, ez a kis élet biztosan sok boldogságot okoz majd nektek!
26 hkm
Szia!
Szerintem jól döntöttél!A párod mit szólt,hogy mégsem vetetted el a babát?
Mert ha ő is úgy gondolja mint te akkor minden happy! :)
Boldog babavárást!
36 heteske
Jó döntés volt! Bárcsak én is így döntöttem volna anno.
:-(
Én is így születtem: mindig megoldjuk. Apám alkesz lett, borzalmas albérletben élünk (költözni nem akar, egyedül nem tudok), anyám 6 éve meghalt, és minden rossz.
A gyerek nem él meg a szeretetből, én már csak tudom, hiába mondja mindenki, hogy csak az a lényeg.
Remélem nektek nem lesz ilyen, de én, meg millióan akik nélkülöztünk (kaja, ruha, meleg, stb.), tudjuk, hogy ez mivel fog járni a gyerekeknek.
(páromtól netezek, ha valaki hurrogni szeretne)
Akkor semmi baj!
Mindig vannak rossz példák is, de azért nem abból kell kiindulni!
Nektek sikerülni fog, álljatok pozitívan a dolgokhoz, és meglátod, minden rendben lesz!
szerintem jól tetted! bennem is megfordult ez a kérdés,de olyan lelkiismeret furdalásom van még most is,pedig már 21 hetes vagyok a drágámmal!
igazból,az a véleményem,h ma Magyarország egyáltalán nincs berendezkedve a 2 gyerekes családokra! sajnos!
mi nem mostra terveztünk babát és ezért fordult meg egyszer a fejünkben a másik a megoldás!
mi hárman vagyunk tesók és én is vhogy így szeretném a jövőt!
3 gyereked van picit könnyebb,mert
-emelt családit kapsz (remélem mire világra jön,akkor is így lesz)
-anyukám elmehetett főállású anyukának
-az iskolákban kapsz könyvtámogatást és kaja támogatást(mindig mindent után neked kell járnod,mert magától senki nem ad semmit)
-azt hiszem a gázár támogatást már elvették nagycsaládosoktól
-és mi annyira örültünk egy kis tesónak!!!
-sztem is ahol 2 gyerek van már egy 3.dik nem olyan hatalmas kiadás
-mi most érezzük,amikor már nagyobb a kistesóm(15 éves)--kiadásokat,h több(divatos ruha,cipő)
-de mivel én már kirepültem itthonról,könnyebb a szüleimnek megvenni neki,amit szeretne!!!
Szerintem jól döntöttél,de ha mégis úgy döntesz,h nem tudjátok vállalni,akkor sincs joga senkinek elítélni téged,hiszen 2 gyereket is olyan nehéz nevelni és ti ezen vagytok minden nap,hogy sikerüljön!!!
sok boldogságot és egészséget kívánok nektek!
21km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!