Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt kapsz a szüleidtő...

Mennyi pénzt kapsz a szüleidtől suliba?

Figyelt kérdés
Nekem apukám minden reggel 2000 forintot szokott adni, és az pont elég, ameddig haza nem jutok. Ti mennyit kaptok suliba?
2009. dec. 18. 15:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/133 anonim ***** válasza:
95%
Ennyiből ki tudnám fizetni a lakbért, a rezsit, a netet és az utazást.
2009. dec. 18. 15:35
 22/133 anonim ***** válasza:
18%
Én 15 ezret kapok egy hétre. Nem mindig tudom beosztani, van, h kedden már elköltöm:)
2009. dec. 18. 15:48
 23/133 anonim ***** válasza:
20%
nekem adnak napi 5000et mert megérdemlem:))))
2009. dec. 18. 15:53
 24/133 anonim ***** válasza:
87%

Az a véleményem, hogy ezt a kérdést csak azért tetted fel, hogy mások k*rvára irigykedjenek rád, mert milyen jó, hogy neked így nyalják a kis s*ggecskédet. :)

Ismered ezt a HétköznaPI CSAlódások számot?

"Kicsi vagyok, székre állok, onnan egy nagyot kiáltok - újgazdagok, a k*rva anyátok!"

Hogy a kérdésre is válaszoljak, én semennyit. Ha valamire nagyon szükségem van, azt megveszik, és ennyi. Ha nem feltétlenül szükséges, más rokontól kérek. Nem hurcolnak suliba, önálló nagylány vagyok, aki fel tud kelni egyedül, és BKV-t igénybe véve elbattyogni a suliba. :)

Bár nem lenne rossz ennyi pénz, mint neked van, téphetnék minden nap. ;)

Mellesleg úgy gondolom, hülyeség ennyit költened. Én a helyedben gyűjteném, ha már ilyen jó helyre születtem.

2009. dec. 18. 15:57
 25/133 anonim ***** válasza:
76%
Előző vagyok, bocsi a szóismétlésért. Utólag vettem észre. :)
2009. dec. 18. 16:00
 26/133 anonim ***** válasza:
21%
A tépésről jut eszembe, én is gyakran szoktam, ha már megtehetem. Anyámék előtt egyszer majdnem lebuktam, de kidumáltam magam.
2009. dec. 18. 16:01
 27/133 A kérdező kommentje:
Na, én legalább nem füvezek... Miért járjak BKV-val, és miért fagyoskodjak ha elvisznek autóval? Nem azért irtam ki, hogy menőzzek vele. Szerintem apukám épp elég keményen megdolgozik a pénzért. Napi 14-16 órát dolgozik, alig alszik, állandóan külföldön van, és ezt a családja jólétéért teszi.
2009. dec. 18. 16:29
 28/133 anonim ***** válasza:
85%

kit érdekel, hogy mennyit kapsz?jaj nagyon nagy dicsőség, hogy napi 2000-et kapsz és elköltöd hülyeségekre. "én legalább nem füvezek"..a cigi se jobb. "alig bírok felkelni" szegény, szerencsétlen. hú, most biztos mindenki irigykedik rád, hogy ilyen nagyon gazdagok vagytok. én 16 éves létemre lakást kaptam a nagyszüleimtől, mégsem verem a mellem, meg nem emlegetem, mert kit izgatna, nem ettől lesz nagyobb tekintélyem. örülök, hogy van és kész. 2000-et elverni naponta kajára, meg cigire meg baromság, nemhogy inkább gyűjtenéd valamire..

16L

2009. dec. 18. 16:44
 29/133 A kérdező kommentje:
De mégis, mire gyűjtsem, amikor mindent megkapom, amire normális emberi keretek között szükségem van? Most sikerült nem rég leraknom a jogsit, kocsit kapok majd a fa alá, és akkor nem kell majd "gazdagszülő anyucinak" meg "apucinak" hordozgatni. Egyébként, meg , kitűnő tanuló vagyok, szóval nem az elkényeztetettségről van szó..
2009. dec. 18. 16:50
 30/133 anonim ***** válasza:
89%

Kocsit kapsz? Az durva...

Én pedig megkapom életem első hajvasalóját :-D

De egy autót fennt is kell ám tartani.Bár nyilván a szüleid ezt is fizetik.

Mondjuk nekem van két tesóm,így nem nagyon vagyunk "eleresztve"anyagi szinten..Az nem járja,hogy mindegyikünk napi 2000-et kapjon.

2009. dec. 18. 16:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!