Mennyi pénzt kapsz a szüleidtől suliba?
Az a véleményem, hogy ezt a kérdést csak azért tetted fel, hogy mások k*rvára irigykedjenek rád, mert milyen jó, hogy neked így nyalják a kis s*ggecskédet. :)
Ismered ezt a HétköznaPI CSAlódások számot?
"Kicsi vagyok, székre állok, onnan egy nagyot kiáltok - újgazdagok, a k*rva anyátok!"
Hogy a kérdésre is válaszoljak, én semennyit. Ha valamire nagyon szükségem van, azt megveszik, és ennyi. Ha nem feltétlenül szükséges, más rokontól kérek. Nem hurcolnak suliba, önálló nagylány vagyok, aki fel tud kelni egyedül, és BKV-t igénybe véve elbattyogni a suliba. :)
Bár nem lenne rossz ennyi pénz, mint neked van, téphetnék minden nap. ;)
Mellesleg úgy gondolom, hülyeség ennyit költened. Én a helyedben gyűjteném, ha már ilyen jó helyre születtem.
kit érdekel, hogy mennyit kapsz?jaj nagyon nagy dicsőség, hogy napi 2000-et kapsz és elköltöd hülyeségekre. "én legalább nem füvezek"..a cigi se jobb. "alig bírok felkelni" szegény, szerencsétlen. hú, most biztos mindenki irigykedik rád, hogy ilyen nagyon gazdagok vagytok. én 16 éves létemre lakást kaptam a nagyszüleimtől, mégsem verem a mellem, meg nem emlegetem, mert kit izgatna, nem ettől lesz nagyobb tekintélyem. örülök, hogy van és kész. 2000-et elverni naponta kajára, meg cigire meg baromság, nemhogy inkább gyűjtenéd valamire..
16L
Kocsit kapsz? Az durva...
Én pedig megkapom életem első hajvasalóját :-D
De egy autót fennt is kell ám tartani.Bár nyilván a szüleid ezt is fizetik.
Mondjuk nekem van két tesóm,így nem nagyon vagyunk "eleresztve"anyagi szinten..Az nem járja,hogy mindegyikünk napi 2000-et kapjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!