attól, mert kitűnő tanuló vagy, még lehetsz elkényeztetett.
2009. dec. 18. 17:02
32/133 anonim válasza:
Soha nem kapok semennyi pénzt.Még ha kapnék is, akkor is sajnálnám így kidombni, ennyi hülyeségre. Nem akarom a tüdőmet mérgezni, cukros, egészségtelen löttyöket inni, és még suliba is zabálni, hogy elhízzak. Biciklivel járok suliba, ez egészséges, és nem szennyezem a környzetet.Ha lenne pénzem, akkor is biciklivel járnék.Karácsonyra pedig nem kapok semmit, mert idén nincs pénzünk, és én örülök ennek.Mert ha egyszer gazdag leszek, akkor majd igazán meg fogom becsülni a pénz értéket. Szegény apukádat pedig eléggé sajnálom, mert ez a sok munka könnyen rámehet az egészségére, téged pedig elég rosszul nevel.Ezt nem irigységből írtam.
14/l
2009. dec. 18. 17:07
33/133 papagenou válasza:
szerintem jobban tennéd ha lehetőségeid szerint befognád a szád, vagy fagyasztattnád a kérdést
2009. dec. 18. 17:10
34/133 anonim válasza:
Igen,én is elgondolkodtam azon,hogy apukád robotol (ezek szerint napi 14-16 órát) és te csak így szórod a pénzét.
Azt a pénzt,amit ő keres meg,te meg elcigized,iszod,zabálod...
Amíg nem dolgozol,addig persze teljesen természetes,hogy a szüleid pénzén élsz.Hiszen ők fizetik a rezsit,kajádat,a ruházkodásodat....Az is érthető,hogy az ember lánya-fia néha kap zsebpénzt,hogy ha elmegy a barátaival akkor tudjon költeni...
De napi 2000 Ft elég sok.
18/L
2009. dec. 18. 17:10
35/133 anonim válasza:
Szerintem te nagyon nagy habiszti vagy !!!:D
2009. dec. 18. 17:15
36/133 anonim válasza:
Kapsz kocsit meg leteszed a jogsit első fába beledurrantasz!!!!:D:D:D Mert annyira szőke vagy belül ...ne aggódj nem irigykedünk 200 Ft ért is tudok magamnak kaját venni és jól lakni,tényleg karácsonyra mit kérsz ?? Én szeretetet és te?
18/L
2009. dec. 18. 17:20
37/133 anonim válasza:
Most miért bántjátok? Nem ártott ő senkinek, nem szólt be semmit, nem szólta le azt, aki kevesebbet kap. Nyilván tudni fogja a pénz értékét mert látja, hogy a szülei mennyit dolgoznak érte, hogy megtehessék, hogy ennyi legyen a zsebpénze. Miért baj, hogy nem csinál kaját? Most nem azért, de nektek jobb lenne, ha kevesebbet kapna? MIÉRT? Teljesen normálisan kérdezett...
2009. dec. 18. 17:27
38/133 anonim válasza:
Nameg honnan tudod hogy vezet??? Lehet, hogy nagyon is ügyes. Attól még, hogy valaki több pénzt kap, nem feltétlen egy elkényeztetett... őszintén nem értem miért lett ő hirtelen szőke és buta, és miért ne kérne szeretetet. Tényleg nem értem miért bántjátok...
2009. dec. 18. 17:30
39/133 anonim válasza:
Én 20.000at kapok egy hónapra és a szüleimtől 200km-re lakom, egyetemre járok. Se cigi, se pia, tudok magamnak kaját csinálni, van jogsim, nincs autóm, pedig az én szüleim is megtehetnék, hogy kicsi popsim alá dugják. No,de adtál Te már ebből a 2000ből valamicskét is a rászorulóknak? Azok a gyerekeke eszedbe jutnak, aki fáznak és korgó gyomorral járnak a suliba, mert az apukájuk dolgozik napi 18órát, de nem kap annyi pénzt mint a tied? Lehet, hogy te ezt a kérdést nem felvágásból írtad ki, de el kéne gondolkodnod, hogyha a "cigi, szénsavas ücsi, meg büfés kajcsi" helyett az szerepelt volna, hogy veszek a barátnőmnek egy szendvicset, mert ő nem teheti, szimpibb lettél volna. Addig mindenki csak egy elkényeztette kishercegnőt lát benned...
2009. dec. 18. 19:58
40/133 anonim válasza:
Napi 1 doboz cigi =tüdőrák,gégerák ((nővérem apósa is ebbe halt bele.))) gondold meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!