Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt kapsz a szüleidtő...

Mennyi pénzt kapsz a szüleidtől suliba?

Figyelt kérdés
Nekem apukám minden reggel 2000 forintot szokott adni, és az pont elég, ameddig haza nem jutok. Ti mennyit kaptok suliba?
2009. dec. 18. 15:04
 101/133 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem se kéne le hülyep_csázni mert lehet, hogy tényleg jól vezet, lehet, hogy elvégzi az orvosit és tíz év múlva a rózsadombiak nála szivatják majd le a zsírt. És szerintem ha apuci feldobja a talpát akkor se lesz bajban mert ott az örökség.

egyébként én nem kapok pénzt a suliba viszek szendvicset meg vizet vagy teát.

2009. dec. 24. 10:31
 102/133 anonim ***** válasza:
95%

Itt senki sem irigyel téged!

Én havonta kapok 2000-3000 forintot, reggel pedig csinálok kaját magamnak. Tökéletesen boldog vagyok, és amire szükségem van az megvan.

2009. dec. 24. 12:39
 103/133 anonim ***** válasza:
94%
Napi kétezret kapsz, ok. De kit érdekel??? Nem kell vele dicsekedni, meg azzal se h mit kapsz karácsonyra,v h apádnak hány diplomája van. Ezek után ne csodálkozz a rosszindulatú beszólásokon, ez nem az irigységről szól. Hiába tartod magad oian okosnak, ha tényleg az lennél fel se tennél egy ilyen kérdést, és nem irnál ilyen kommenteket. De mindebből csak az jön le h egy felvágós anyagias, felszínes emberke vagy. És különben is, mit érdekel téged h más mennyi pénzt kap? Ez mindenkinek a magánügye, ha te 2000-et kapsz naponta, hát örülj neki, azt' fogd be a szádat, nem kell itt a feszültséget szítani, csak azért mert épp nincs jobb dolgod.
2009. dec. 26. 21:11
 104/133 anonim ***** válasza:
100%
Előző vok. Am, apukád tudja ha te cigire költesz? Mert akk biztos nem adna ennyi zsét, v csak ennyire nem érdekli h mérgezed magad?
2009. dec. 26. 21:20
 105/133 A kérdező kommentje:
Tudja apukám hogy cigizek, ő is cigizik, Világoskék Dunhillt szív, és az is 720 forint, szóval, együttérez velem ebből a szempontból. Tudjuk hogy hiba, de, szeretek cigizni, és ő is így van vele!
2009. dec. 26. 21:36
 106/133 anonim ***** válasza:
100%
Kemény...
2009. dec. 27. 08:58
 107/133 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kocsit kaptál karácsonyra? :-)
2009. dec. 27. 09:52
 108/133 anonim ***** válasza:
97%

Ha fontos neked a külsőd (gondolom, hogy fontos), akkor miért cigizel? Hidd el, nincs olyan orvos, aki a szürke, büdös emberi bőrt egészségessé tudja tenni! Inkább járjál kondizni, úszni, tornázni! És akkor 30 után nem leszel egy roncs.

Fateodnak meg gratulálok, hogy engedi, hogy mérgezd magad! A helyében kezed törtem volna el akkor, mikor először rágyújtottál!

Ha orvosira mész, kellesz járnod boncolásra is. Ott majd meglátod, milyen egy dohányos tüdeje, szíve és érrendszere! Nem lehet leírni azt a látványt, annyira durva...

2009. dec. 27. 15:17
 109/133 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem az a magánügye, ha cigizik. Minden igaz, amit az előző válaszoló leírt előttem, így én például ezért nem is cigizem. Szép bőröm, fogam van és semmi kedvem, hogy 28 éves koromra úgy nézzenek ki a fogaim, mintha megrohadtak volna, a bőröm pedig tiszta ripacs legyen. A tüdőrákról pedig már ne is beszéljünk, én szörnyen félek tőle, mert láttam már nem egy embert leépülni a környezetemben emiatt és meghalni. Hidd el, a kettő közt nincs sok idő. Viszont a Te dolgod, arra költöd a pénzedet, amire csak akarod.
2009. dec. 27. 15:47
 110/133 anonim ***** válasza:
64%

A pénz nem boldogít. Viszont baromi jó, ha van. Egy csomó problémát megold, és egy csomó mindent lehet venni belőle, ami boldogít. Kár tagadni. Mert igen is boldogít, ha nem kell megnézni a kaja árát a boltban, nem baj, ha a gyerek kinövi az öltönyt és hirtelen olyan helyre kell menni, ahova az kell rá, el lehet menni kellemes helyre kikapcsolódni belőle. És ha pénzed van, az nem zárja ki a kellemes családi életet. Sőt, valószínűleg nem fogtok összeveszni azon, hogy hogy merészeltél két fillérrel többet költeni a boltban mi lesz a hónap végén.

Azt, hogy a pénz nem boldogít a csóróknak találták ki, hogy legyen mivel vigasztalni magukat, csak az a baj, hogy már egész odáig kicsavarták ezt a mondást, hogy szerintük mindenki, akinek van pénze üresfejű hülye.

2009. dec. 27. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!