Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt kapsz a szüleidtő...

Mennyi pénzt kapsz a szüleidtől suliba?

Figyelt kérdés
Nekem apukám minden reggel 2000 forintot szokott adni, és az pont elég, ameddig haza nem jutok. Ti mennyit kaptok suliba?
2009. dec. 18. 15:04
 121/133 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem poénból, gúnyosan kérdezte az illető aki feltette a kérdést a kocsival kapcsolatban.. javítsatok ki ha tévedek
2009. dec. 28. 14:38
 122/133 anonim ***** válasza:
13%
Szánalmasak azok, akik itt összevissza oltogatnak. Ez egyértelmű irigység. Aki nem irigy, annak eszébe sem jutna piszkálódni. Mit fáj az nektek, hogy ő mennyi pénzt kap? Igen, ha kicsivel több van neki, mint nektek, akkor egyértelmű, hogy egy utolsó r.hadék p*csa, aki r*ibancként végzi, nem? Szerintem meg lehet nézni a kérdező kommentjeit, meg a primitív válaszolók stílusát. Olvassátok már vissza, milyen ocsmányságokat írtatok ennek a kislánynak. Ha meg meri magát védeni vagy valakinek visszaszól, akkor még nektek áll feljebb. Komolyan mondom, csak magatokat minősítitek.
2009. dec. 28. 15:20
 123/133 anonim ***** válasza:
91%
Kedves utolsó válaszoló:Igen,irígy vagyok és? Világéletemben egy csórópatkány voltam és idegesít,hogy másnak ilyen könnyű az élete+még dicsekszik is vele!!!!!!!!!!
2009. dec. 28. 15:35
 124/133 anonim ***** válasza:
100%
az irigy rövid i.
2009. dec. 28. 15:39
 125/133 anonim ***** válasza:
79%
emberi selejt vagy, mást nem tudok mondani:D
2009. dec. 28. 15:45
 126/133 anonim ***** válasza:
79%
nahát. még a válaszodat is törölték. szegény:(
2009. dec. 28. 15:45
 127/133 anonim ***** válasza:
38%
Hagyjátok abba,nem ér annyit az egész! Legyen boldog az új kocsijával,én ettől még nyugodtan alszom. :D
2009. dec. 28. 17:25
 128/133 A kérdező kommentje:

Úristen, hová fajult az én egyszerű kérdésem!

Én a kérdésekre válaszokat írtam, és nem úgy tettem fel a kérdésem hogy:

"Szia, apuci kislánya vagyok, kitűnő tanuló, napi 2ezret kapok, és kaptam karira egy nissant is! Tudsz segiteni, mennyivel menjek autópályán?"

Hogyha ilyen lett volna a kérdés, megérteném a válaszokat.

Furcsa, hogy az embereket mennyire megmozgatja a pénz, a kocsi, a cigi, és az értékek. Ilyenkor egyébként hol a szeretet? Mert, nálunk megvan attól hogy van pénz is mellé!

2009. dec. 28. 20:34
 129/133 anonim ***** válasza:
100%
Ok,de a kérdésben csak az volt,hogy "Mennyi pénzt kapsz a szüleidtől suliba?" Az meg már mellékes információ volt,hogy mire költöd,hogy mit kapsz karácsonyra stb. Lehet sok embernek ez esett rosszul. Mert van ám olyan,ahol kenyérre se futja/futotta nemcsak ünnepnapokon hanem az év többi napján is,nemhogy még ajándékokra... Én legalábbis így látom. :S
2009. dec. 29. 09:13
 130/133 anonim ***** válasza:
100%
Igen,igen,igen,igaza van előzőnek!
2009. dec. 31. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!