Miért van az, hogy ha a nő évekig hazudik a múltjáról és a férfi elhagyja, akkor a többség szerint a férfi teszi tönkre a kapcsolatot?
"Ez már egy beteg felfordult világ, ahol nulla az erkölcsi értékrend, a megcsalás is természetes és az a felháborító ha kiderül....minek kutakodik a másik....az eszem megáll."
Nem is erről volt szó. Mielőtt "elk*rt világozol" egy jót, nem ártott volna elolvasni, miről is van itt szó. De akkor legalább a mai napra is megvan a ledöbbenésed.
Kérdező, ha nem fogod fel még mindig...kismilliószor le lett írva, hogy a viselkedésed miatt nem értenek meg. Ha nem tudsz felnőtt ember módjára cselekedni, az a te bajod és nem másé. A kényszeres önsajnáltatás nem éppen szimpatikus tulajdonság.
Holnapután már ő fogja vigasztalni a fejdet, mert addigra már te azt fogod igényelni. Majd esetleg közli, hogy ez csak egy teszt volt,hogy milyen erős is a szereteted iránta, és te ezen megbuktál.
Hátha eszembe jutnak még hasonlók az 1000. válaszig...
itt írja egy rakás ember hogy mi a gond veled!!!!!
és te átnézel rajtuk ,de tudod mit elmondom a te szinteden:
nő hazudott,elválsz mindenkit letojsz mert valójában senkit sem érdekel mi van veled.
következő kapcsolatot ezt nem teszi tönkre sőt az életedet sem, mert nem ilyen a világ, a nők nem így gondolkoznak így csak te gondolkozol.
Sajnáltatod magad meg minden,ezért fordulnak el tőled,mert senki nem akar egy hisztis toporzékoló gyerekkel foglalkozni.
Akik támadják a kérdezőt, azok nagyrészt hülye libák.
Kérdező, ne foglalkozz velük, ez nem a te hibád.
utolsó igen ez nem az ő hibája és nem a feleséget védem de ahogy sajnáltatja magát és csak ujjal mutogat az már nagyon idegesítő. Hazudtak neki és? mi történik akkor összedől a világ? ha pedig elfordultak tőle akkor azok valszeg nem is voltak igazi barátok...
és minden problémát most már a jövőben tuti erre fog visszavezetni pl.:
nem fizettem ki időben a számlát ,mert szétszórt lettem ,mert rossz a kedvem,mert depis lettem az pedig azért lettem mert a k urva feleségem hazudott... no comment:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!