Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha a nő...

Miért van az, hogy ha a nő évekig hazudik a múltjáról és a férfi elhagyja, akkor a többség szerint a férfi teszi tönkre a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 16:38
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/191 A kérdező kommentje:
Érzelmileg kicsit jobban megvisel, mint hogy csak úgy túllépjek rajta. Ezért esne jól némi támogatás.
2014. febr. 27. 12:49
 132/191 anonim ***** válasza:
72%

"Ez már egy beteg felfordult világ, ahol nulla az erkölcsi értékrend, a megcsalás is természetes és az a felháborító ha kiderül....minek kutakodik a másik....az eszem megáll."

Nem is erről volt szó. Mielőtt "elk*rt világozol" egy jót, nem ártott volna elolvasni, miről is van itt szó. De akkor legalább a mai napra is megvan a ledöbbenésed.

Kérdező, ha nem fogod fel még mindig...kismilliószor le lett írva, hogy a viselkedésed miatt nem értenek meg. Ha nem tudsz felnőtt ember módjára cselekedni, az a te bajod és nem másé. A kényszeres önsajnáltatás nem éppen szimpatikus tulajdonság.

2014. febr. 27. 13:02
 133/191 A kérdező kommentje:
Abban is igazatok van, hogy ez rossz pont a következő kapcsolatoknál, így a jövőm is egy csapásra tönkrement.
2014. febr. 27. 13:07
 134/191 A kérdező kommentje:
Évek munkája úszott el, hogy ne sajnáljam magam?
2014. febr. 27. 13:08
 135/191 anonim ***** válasza:
72%
Senkinek sem ment tönkre a jövőre, csak változtass a buta viselkedéseden. Ha ott akarod hagyni, váljatok el békességben és felejtsétek el egymást. Mindenkinek úgy lesz a legjobb.
2014. febr. 27. 13:10
 136/191 anonim ***** válasza:
66%

Holnapután már ő fogja vigasztalni a fejdet, mert addigra már te azt fogod igényelni. Majd esetleg közli, hogy ez csak egy teszt volt,hogy milyen erős is a szereteted iránta, és te ezen megbuktál.

Hátha eszembe jutnak még hasonlók az 1000. válaszig...

2014. febr. 27. 13:11
 137/191 A kérdező kommentje:
Sajnos nem hiszem, hogy így van. Jó lenne, ha én hibáztam volna, mert a saját hibámat kijavíthatnám, de az ő hibájával nem tudok mit kezdeni.
2014. febr. 27. 13:15
 138/191 anonim ***** válasza:
85%

itt írja egy rakás ember hogy mi a gond veled!!!!!

és te átnézel rajtuk ,de tudod mit elmondom a te szinteden:

nő hazudott,elválsz mindenkit letojsz mert valójában senkit sem érdekel mi van veled.

következő kapcsolatot ezt nem teszi tönkre sőt az életedet sem, mert nem ilyen a világ, a nők nem így gondolkoznak így csak te gondolkozol.

Sajnáltatod magad meg minden,ezért fordulnak el tőled,mert senki nem akar egy hisztis toporzékoló gyerekkel foglalkozni.

2014. febr. 27. 13:32
 139/191 anonim ***** válasza:
14%

Akik támadják a kérdezőt, azok nagyrészt hülye libák.

Kérdező, ne foglalkozz velük, ez nem a te hibád.

2014. febr. 27. 13:34
 140/191 anonim ***** válasza:
82%

utolsó igen ez nem az ő hibája és nem a feleséget védem de ahogy sajnáltatja magát és csak ujjal mutogat az már nagyon idegesítő. Hazudtak neki és? mi történik akkor összedől a világ? ha pedig elfordultak tőle akkor azok valszeg nem is voltak igazi barátok...

és minden problémát most már a jövőben tuti erre fog visszavezetni pl.:

nem fizettem ki időben a számlát ,mert szétszórt lettem ,mert rossz a kedvem,mert depis lettem az pedig azért lettem mert a k urva feleségem hazudott... no comment:S

2014. febr. 27. 13:39
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!