Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha a nő...

Miért van az, hogy ha a nő évekig hazudik a múltjáról és a férfi elhagyja, akkor a többség szerint a férfi teszi tönkre a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 16:38
 171/191 anonim ***** válasza:
73%
na már azt is sikerült megtudnunk, hogy prostinak lenni és évekig hazudozni bocsánatosabb bűn, mintha valaki önhibáján kívül meddő. GYIK, én így szeretlek.
2014. márc. 1. 22:11
 172/191 anonim ***** válasza:
23%
:D érdekes emberek élnek
2014. márc. 1. 22:28
 173/191 anonim ***** válasza:
0%

171: na már azt is sikerült megtudnunk, hogy prostinak lenni és évekig hazudozni bocsánatosabb bűn, mintha valaki önhibáján kívül meddő. GYIK, én így szeretlek.

Nem. Prostinak lenni és évekig hazudozni bocsánatosabb bűn, mint önhibán kívül meddőnek lenni *és évekig hazudozni róla*. Olvasni tudsz-e? Ja nem.

2014. márc. 2. 00:26
 174/191 A kérdező kommentje:
Mi köze van a meddőségnek, vagy a nimfomániának a kérdéshez?
2014. márc. 2. 08:19
 175/191 anonim ***** válasza:
22%

Ha prostiként dolgozott, az nem megcsalás. Érzelmi kapcsolat hiányáról nem is beszélek, de próbáld csak meg te egy hétig, hogy ha van kedved hozzá, ha nincs, mindennap kötelező két fix időpontban szexelned. És még az sem kell, hogy nálad idősebb véletlenszerű nőkkel. Anélkül is melós.

Ettől függetlenül engem is rosszul érintene, csak én nem válnék el. De te annyira nem tudod elviselni, és annyira befolyásol más emberek véleménye, hogy tényleg jobb ha elváltok. Arra semmi szükség, hogy együtt maradtok, de még 20 év múlva is ezt vágod a fejéhez minden nap.

2014. márc. 2. 10:27
 176/191 anonim ***** válasza:
39%
a szerelem része a szexuális kisajátítás. aki nem válna el az nem szerelmes
2014. márc. 2. 11:04
 177/191 A kérdező kommentje:
Szerettem és ő nagyon csúnyán elárult, az itt a lényeg. Ha hazugság a múlt, akkor hogy tervezzek jövőt? Nagyon nehéz feldolgoznom a történeket és még mindig az a legnagyobb bajom, hogy senki nem próbál megérteni a környezetemben.
2014. márc. 2. 11:16
 178/191 A kérdező kommentje:
Nem fogja fel, hogy vége és folyamatosan zaklat az egész családjával együtt. Már sikerült elindítani a válást, de egyszerűen nem tér észhez, pedig nem beszélek vele, nem olvasom az üzeneteit és nem veszem fel neki a telefont. Számot is cseréltem, de egy kedves ismerősöm megadta neki az új számomat. Megőrülök tőle.
2014. márc. 15. 13:24
 179/191 anonim ***** válasza:
90%

szerintem mindenkinek joga van ahhoz, hogy megválogassa kivel köti össze az életét és kivel nem.

kérdezőt nem lehet hibáztatni.

más azért nem foglalkozik valakivel, mert mondjuk szőke, vagy dohányzik.

nem a másikat kell nézni, hogy hibás e, nem hibás e, csupán azt valakinek ez bejön, hogy exprostival él, valakinek nem.

ennyi.

2014. márc. 17. 16:28
 180/191 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem ennyit azért be kell, hogy vállalj, hogy hívogat, majd abbahagyja, érthető, hogy nem ezt várta tőled, 4 év után, lényegében nem is csalt meg. Na mindegy, mert a te döntésed, jogod van a váláshoz, utána már biztosan nem fog hívogatni.
2014. márc. 17. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!