Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha a nő...

Miért van az, hogy ha a nő évekig hazudik a múltjáról és a férfi elhagyja, akkor a többség szerint a férfi teszi tönkre a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 16:38
 161/191 anonim ***** válasza:
33%

Gondolj mar bele,mhogy ehhez a ti kapcsoatotoknak nem volt köze..

Nem is ismert még, legalábbis nem voltatok egy pár....mibe tenyerelt volna bele????

Emondta mert szeret, mert megbízott benned, mert azt gondolta,higy őt magát szereted, szereted annyira, hogy egy múlt m

Béli dolgon egy régi énjén nem fogsz kiakadni, és emiatt dobni azt a nőt aki mellettted lett.

Mrt ha 4 évig voltatok kapcsolatban, akkor egy minimum 6 évvel ezelőtti énje már nagyon nem ugyanaz, aki most..

2014. márc. 1. 07:21
 162/191 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele. Elég homályos, hogy miért tette. Valami pénzzel átverték és így dolgozta le, PÁR HÓNAP ALATT, aztán megszokásból folytatta! Ennyit az éhenhalásról. Akkor is k**va volt, mikor megismertem, állítólag miattam hagyta ott a kuplerájt, de ez azt jelenti, hogy a kapcsolatunk elején még csalt engem! Válunk, jövő héten keresek egy ügyvédet.
2014. márc. 1. 08:18
 163/191 anonim ***** válasza:
90%

Én nem akarok semmit megváltoztatni, de ezt mindenképp nézd meg mert a témáról szól és sok mindent megmagyaráz:

http://www.youtube.com/watch?v=hHV4f-kI_j8&list=UUgP9ETA61mi..

2014. márc. 1. 15:44
 164/191 A kérdező kommentje:
A videónak semmi köze nincs a helyzetemhez.
2014. márc. 1. 18:03
 165/191 anonim ***** válasza:
48%
háát a k urválokdó nők és a nimfomán elég hasonló szituáció,főleg hogy miért nézik le a mindenkivel kúró nőket rész pedig kifejezetten beletrafál,megoldani meg nem is akarom a helyzetet hisz már eldöntötted mi lesz nem?
2014. márc. 1. 18:27
 166/191 A kérdező kommentje:

Igen.

Elbizonytalanodtam, de a teljes történet megismerése megerősített a döntésemben.

2014. márc. 1. 18:43
 167/191 anonim ***** válasza:
57%
Hahaha kur*valkodo nő meg a nimfoman egyforma gondolom magadból indulsz ki!
2014. márc. 1. 18:53
 168/191 A kérdező kommentje:
Nem, szerintem épp, hogy nem egyforma a kettő. Ráadásul megcsalt, mint mondtam, rögtön a kapcsolatunk elején.
2014. márc. 1. 19:02
 169/191 anonim ***** válasza:
91%

nem is azért küldtem mert szerintem rosszul gondolod, csak amikor megnéztem pont ez ugrott be XD nagyon érdekes volt a téma megközelítése, még sosem gondoltam bele abba amit elmondott,ha pedig egy ember már nem teljesen boldog egy kapcsolatban(lényegtelen miért) akkor nincs értelme erőltetni mert az mindkét fél számára csak fárasztó lenne egy idő után

és én minden vagyok csak nem nimfomán XDXD ahhoz nem csak 1 férfi kellett volna az életembe és a többi

2014. márc. 1. 19:27
 170/191 anonim ***** válasza:
plusz nem azt írtam hogy egyforma hanem hogy hasonló sok mindenben eltér de mindkét felet elítélik pont az illető elbeszélése alapján...
2014. márc. 1. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!