Miért van az, hogy ha a nő évekig hazudik a múltjáról és a férfi elhagyja, akkor a többség szerint a férfi teszi tönkre a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 16:38
141/191 anonim válasza:
"Akik támadják a kérdezőt, azok nagyrészt hülye libák."
Akik támogatják a kérdezőt, hasonló bunkó parasztok. Nem nagyon kell tehát foglalkozni a véleményükkel.
Ilyet mindenki tud írni...és tényleg, most már én is jobban érzem magam. Taps...taps...taps!
142/191 anonim válasza:
elmondta amúgy, hogy miért volt k urva? érdekelne
143/191 anonim válasza:
Igen, miért volt k rva? Légyszíves válaszolni!!! Körvonalakban legalább. Beszervezték, áldozat volt, külföldön, kísérgtős örömlány, útszélén stb.?
144/191 anonim válasza:
Megmondom, ha én nő lennék ilyen sötét múlttal, mit tennék. Azt megvárnám, amíg a pasi belém szeret, de a házasság előtt mindenképpen elmondanám a történteket. Ez némileg ugyan inkorrekt lett volna, de az egyetlen, mindkét félnek esélyt adó megoldás. Ezzel szemben amit a hölgyemény csinált, az enyhén szólva is minősíthetetlen viselkedés volt.
145/191 A kérdező kommentje:
A pontos történetet nem tudom, de mindegy is. Az eredmény ugyanaz. Két évig csinálta, azt tudom.
Azt is megértem, hogy nehéz párt találni, ha ezzel kezdi, de így velem szemben volt igazságtalan. Készen álltam a családalapításra, erre közli, hogy a kapcsolatunk hazugságra épült. Olyan ez kis túlzással, mintha egy nemi beteg csak a szex után közölné a rossz hírt.
2014. febr. 27. 18:44
146/191 anonim válasza:
mennyi prosti és kpecér van itt! ők szavazzák le a tisztességes embereket, akiknek a hazugság külön, és a prostiság külön is válóok :D
147/191 anonim válasza:
úristen 2 teljes évig képes volt erre hűűűha... :P
148/191 A kérdező kommentje:
Hát igen. Más lenne, ha kipróbálná, nem menne és kiszállna, de a két év nagyon sok.
2014. febr. 27. 20:48
149/191 anonim válasza:
Uristen valóban! :O:O:O szörnyű ehez már nem lehet mit szólni! Kedves kérdező fel a fejjel találsz rosszabbat is!
150/191 anonim válasza:
én irónikus akartam lenne ezzel az úriaten 2 éviggel XD mert szerintem nem olyan szőrnyűXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!