Miért van az, hogy ha a nő évekig hazudik a múltjáról és a férfi elhagyja, akkor a többség szerint a férfi teszi tönkre a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 16:38
181/191 A kérdező kommentje:
De, megcsalt. Ő vallotta be. Olvass vissza pár válasznyit!
2014. márc. 18. 06:49
182/191 anonim válasza:
Arra tippelek, hogy nagyon meg fogod bánni amit most csinálsz.
184/191 A kérdező kommentje:
Nem bánom, bár még mindig szörnyen érzem magam. Nagyon nehéz túllépni egy ilyen csalódáson. Azt hiszed, hogy sínen van az életed, aztán kiderül, hogy hazugságra épült az egész. Bízom benne, hogy jól döntöttem, de nem hiszem, hogy mostanában kiheverem. Ha nem zaklatna ezzel mindenki, akkor talán könnyebb lenne.
2014. márc. 18. 11:35
185/191 anonim válasza:
Én az elejétől kezdve figyeltem a kérdést és az elején úgy nézett ki a dolog, hogy a feleséged, korábban a megismerkedésetek előtt prosti volt, esetleg rosszul emlékszem, de ha így volt, akkor itt nincs megcsalás, csak nem mondta el a múltját.
186/191 anonim válasza:
Azt mondta, hogy kapcsolatuk elején is még az volt. De szerintem teljesen lényegtelen. Kisebb okok miatt is elválnak. Majd pont efölött kéne szemet hunyni? Ne vicceljünk...
187/191 anonim válasza:
Nem értem néhány válaszadó "kapálózását". Emberek annyiért is hagynak el feleségeket,hogy az nem főz,vagy rossz az ágyban,vagy bolond az anyja.Ez legalább jogos. Minden jót a kérdezőnek,boldoguljon!
188/191 anonim válasza:
meg eleve aki később vall be dolgokat, már eleve nem vall tiszta jellemre. sőt gerinctelen az ilyen, mások érzelmeit kihasználja.
példa, bnőm párja amikor már szerelmes belé a bnőm, akkor jut eszébe közölni, hogy amúgy van már két gyereke és amikor babát várnak akkor közli hogy az asszonyt anno megcsalta és a szeretővel a mai napig tartják a kapcsolatot jó barátok.
ilyen hazugságokra tényleg nem lehet igaz kapcsolatot építeni. a másiknak joga van tudni, hogy kivel van, joga van a szabad választáshoz.
189/191 anonim válasza:
Nagy rajongója vagyok a női nemnek, és vitás esetekben túlnyomó részt a javukra döntök. Ebben az esetben viszont egyszerűen nem tudok toleráns lenni, és a kérdezőnek adok igazat.
190/191 anonim válasza:
kivételes azonos a véleményünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!