Miért van az, hogy ha a nő évekig hazudik a múltjáról és a férfi elhagyja, akkor a többség szerint a férfi teszi tönkre a kapcsolatot?
Kérdező, ugye tudsz angolul?
Ha igen, akkor olvasd el ezt:
Ha nem, akkor majd röviden összefoglalom neked.
Szerintem válj el kérdező. (Én keresztyén vagyok, de ebben az esetben még én is megengedem a válást.) Ha tényleg szégyellné magát, akkor elmondta volna az esküvő előtt.
A vagyonmegosztás miatt ne félj, ami esküvő előtt különvagyon volt, az utána is az lesz.
27/F
"Nem kell a leányzó fejére glóriát tenni, van más út is a pénzkeresésre például elmegy takarítani, vagy külföldre mosogatni, sokan csinálják.... "
Arra miért nem gondol senki, így látatlanba, hogy esetleg nem csak pénzkeresés/megélhetés miatt volt, hanem mert pl. valaki kényszerítette?
Vagy arra, hogy esetleg ez a nőnek egy rohadt szar élmény lehetett, amire gondolni sem szeret, nemhogy beszélni róla?
Számító dög, amiért szerelemre vágyik és egy normális életre, és fél, hogy a múltja miatt ezt soha nem kaphatja meg, ezért eltitkolja?
Oké, lehet, hogy nem így történt. Lehet, hogy a kérdező felesége nem ilyen Hófehérke. Mi nem tudhatjuk, éppen ezért nem kéne már mindjárt a legrosszabbnak megítélni.
A barátaid nem a feleséged miatt, hanem a te viselkedésed miatt fordulnak el tőled.
Ezért nem hibáztathatod tényleg őt.
a barátaid téged ismertek félre, hiszen nem gondolták, hogy egy múltbéli dolog ennyire kifordít magadból, és így reagálsz az elvileg szeretett nővel való kapcsolatodra.
Valószínűleg én is elfordultam volna tőled.
a nő is hibás mert nem merte elárulni,de valószinűleg okkal vagyis biztos már sokszor dobták emiatt,de te is undorító alak vagy mert mindent ráhárítasz"ha ő nem lenne nem fordultak volna el tőlem ha nem árulja el boldogok lehetnénk hüpp" Mi vagy te kamasz?!
Miért lett volna jobb ha halálotok előtt mondja el a titkát gyáva módon minthogy most vallotta be?Nem tette jól amit tett de neked is szembe kéne nézned a problémáiddal nem pedig a másikra mutogatni,hogy ő tehet mindenről anyuci ő a gonosz:P és ha hazudott mi van? lépj át a dolgon tanulj belőle és mosolyogva válj el,ne pedig köpködve mint egy dilis anyós:P
a barátaid azért fordultak el tőled,mert rájöttek hogy ilyen helyzetben nem tudsz elegánsan kilépni valamiből hanem csak hisztizel mint egy hülye kamasz.A feleséged elszúrta ez van,de ennyivel te hány nőn mentél át(csak neked nem fizettek érte) az miben különbség? az aktus ugyanúgy megvolt,ott is sok nővel de azt bezzeg senki nem hozza föl hisz az normális.
Pedig gondoljunk csak bele egy férfi hány hülye ,akár gombás nővel fekszik ágyba másnap reggel meg már lép is(mint a k..rva)tehát a kis hancúrléce sok helyen járt neki is,de ez normális.A k..rva csak annyiban különbözik hogy pénzt kér érte(és normális párok legálisan is olyan dolgokat művelnek hogy egy k..rva is elpirulna tőle).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!