Miért van az, hogy ha a nő évekig hazudik a múltjáról és a férfi elhagyja, akkor a többség szerint a férfi teszi tönkre a kapcsolatot?
Bezzeg amikor a 20+ éves szűz fiúk kérdezik, hogy menjenek-e prostihoz, akkor megy a fújjolás meg a "mit gondol majd a leendő barátnője", aki talán sosem lesz.
Most akkor hogy is van ez? K**vának lenni nem baj, de megdugni igen?:D
# 89/90
Az, hogy én nem vele akarok családot az miért lenne az?
Én nem tudom elfogadni a múltját, ezért nem tervezek vele. Miért talán kötelező minden nővel /férfival közös jövőt tervezni?
Szerinted ugyanazok irkálnak a szűz fiúknak, akik most itt védik a kurtizánokat? Mi vagyunk mi...kollektív tudat?
De szerintem is...teljesen elképzelhetetlen, hogy esetleg minden embernek más az értékrendje és itt is meg ott is mások kommentálnak.
A GYK összehangolva nézi le a prostizó szűz fiúkat.
(Mellesleg ott is is főleg olyan hozzászólások vannak, hogy válogassa meg a partnerét.)
Bevallotta a feleséged, hogy mielőtt megismerkedtetek, prostituált volt. Ezért te el akarsz válni.
Eddig minden érthető és tiszta.
Azt nem értem, miért tetted fel a kérdés? Hisz neked nincs megfelelő válasz.
Én nem fogom megveregetni a vállad, hogy jól teszed hogy elválsz, mert nem ismerem a másik fél véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!