Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha a nő...

Miért van az, hogy ha a nő évekig hazudik a múltjáról és a férfi elhagyja, akkor a többség szerint a férfi teszi tönkre a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 16:38
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/191 anonim ***** válasza:
65%
Mit csináltál, amikor őszinte volt?
2014. febr. 26. 19:22
 72/191 A kérdező kommentje:
Ordítoztam vele, összecsomagoltan és elköltöztem.
2014. febr. 26. 19:24
 73/191 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem ennél nagyobb titka nem igazán lehetne, egy ilyen dolgot az ember inkabb elfeledne mint hogy hencegjen vele, de persze el kellett volna mondania en is elmondtam persze nem egybol ido kellett hozza de a parom szeret es elfogadta azota sincs temaba es nem okozott semmi hatranyt az eletunkbe! Most feldult vagy es merges, becsapotnak erzed magad de mivel szereted es most mar tudsz mindent megfogsz bocsajtani es boldogok lesztek ez az en velemenyem kivanom legyen igy mert mindenki megerdemli a boldogsagot es egy eselyt!
2014. febr. 26. 19:25
 74/191 anonim ***** válasza:
37%

régen falun nagyanyám idején volt a falu k..rvája és senkit nem izgatott,mert ott neki ez volt a "feladata" ja és aki azt mondja inkább éhen halna, na megnézném télen biztos bevállalná ezt XD

Ez a szakma igenis kell a férfiaknak és ha nem lenne igény rá nem neveznénk a legősibb szakmának álszent egy bagázs.

Te meg szégyelld magad amiért csak ennyire tartod a nejedet hogy még kultúráltan sem tudtál elválni tőle,hogy szivem én ezzel nem tudok együtt élni, de szép évek voltak és azért köszönök mindent,viszont nem én vagyok hozzád való.Ennyi!!! ez olyan nehéz lenne? kétlem

2014. febr. 26. 19:28
 75/191 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem meg az esélyét önként dobta el amikor nem volt őszinte. Másrészt mit mondanál kérdező 5-8 év múlva a gyereknek, vagy ő is hazugságban nőne fel? Mert, ha én anyukám ilyennel foglalkozott volna az életbe nem tudnák ugyan úgy néZNI RÁ AZ BIZTOS.
2014. febr. 26. 19:30
 76/191 anonim ***** válasza:
81%
Na a másik faxság: "mert igény van rá" A kábítószerre is van igény, de attól még elítélendő. :D
2014. febr. 26. 19:32
 77/191 anonim ***** válasza:
93%

"Hidd el, hogy őt nagyobb veszteség érte, mint téged... A testéből kellett megéljen hogy NE HALJON ÉHEN, egy ideig, és emiatt most te is otthagytad..."

Tehát aki k**va annak automatikusan jár a sajnálat és az együttérzés? Nem hiszem.

Egyébként igen, nem lehet ezzel indítani az ismerkedést, mert a férfiak 90%-a otthagyná, de az első randi és a házasság között nyilván lett volna idő, hogy elmondja...

Csak megjegyzem, hogy régebben volt egy kérdés, hogy a férfi x nővel volt és elfogadnák-e ezt a nők. Természetesen mind vérig volt sértve, hogy hogy képzeli ezt. De ha egy nő k**va volt és mindenféle igénytelen, undorító véglény élvezte tele az összes testnyílását az még oké.

2014. febr. 26. 19:32
 78/191 anonim ***** válasza:
32%

"Na a másik faxság: "mert igény van rá" A kábítószerre is van igény, de attól még elítélendő."

Érdekes hozzáállás, főleg amikor egy oldallal ez előtt te kértél tarifát. Mellesleg ki szerint és miért? :D meg xD és lol

2014. febr. 26. 19:34
 79/191 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen lényegtelen mi mint gondolunk a feleségéről a kérdezőnek kell dönteni.
2014. febr. 26. 19:36
 80/191 anonim ***** válasza:
67%
78, ha az ajánlatomat valaki komolyan vette, az inkább no komment! :D
2014. febr. 26. 19:36
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!