Miért van az, hogy ha a nő évekig hazudik a múltjáról és a férfi elhagyja, akkor a többség szerint a férfi teszi tönkre a kapcsolatot?
régen falun nagyanyám idején volt a falu k..rvája és senkit nem izgatott,mert ott neki ez volt a "feladata" ja és aki azt mondja inkább éhen halna, na megnézném télen biztos bevállalná ezt XD
Ez a szakma igenis kell a férfiaknak és ha nem lenne igény rá nem neveznénk a legősibb szakmának álszent egy bagázs.
Te meg szégyelld magad amiért csak ennyire tartod a nejedet hogy még kultúráltan sem tudtál elválni tőle,hogy szivem én ezzel nem tudok együtt élni, de szép évek voltak és azért köszönök mindent,viszont nem én vagyok hozzád való.Ennyi!!! ez olyan nehéz lenne? kétlem
"Hidd el, hogy őt nagyobb veszteség érte, mint téged... A testéből kellett megéljen hogy NE HALJON ÉHEN, egy ideig, és emiatt most te is otthagytad..."
Tehát aki k**va annak automatikusan jár a sajnálat és az együttérzés? Nem hiszem.
Egyébként igen, nem lehet ezzel indítani az ismerkedést, mert a férfiak 90%-a otthagyná, de az első randi és a házasság között nyilván lett volna idő, hogy elmondja...
Csak megjegyzem, hogy régebben volt egy kérdés, hogy a férfi x nővel volt és elfogadnák-e ezt a nők. Természetesen mind vérig volt sértve, hogy hogy képzeli ezt. De ha egy nő k**va volt és mindenféle igénytelen, undorító véglény élvezte tele az összes testnyílását az még oké.
"Na a másik faxság: "mert igény van rá" A kábítószerre is van igény, de attól még elítélendő."
Érdekes hozzáállás, főleg amikor egy oldallal ez előtt te kértél tarifát. Mellesleg ki szerint és miért? :D meg xD és lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!