Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha a nő...

Miért van az, hogy ha a nő évekig hazudik a múltjáról és a férfi elhagyja, akkor a többség szerint a férfi teszi tönkre a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 16:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/191 anonim ***** válasza:
95%

Én becsülöm azt, aki nyomorult helyzetben se áll prostinak, de nem ítélem el azt se aki megteszi. Nem tudom, általánosságban tudnék-e bízni egy volt prostiban. De neked nem általánosságban kell eldöntened, hanem egy konkrét nővel kapcsolatban. De te nem ezt teszed, hanem azt mondod, hogy ha prosti volt, más nem számít, menjen Isten hírével. Ahogy erre már rámutattak többen ez például konkrétan marhaság, jogi tévedés, hogy csak pénzért ment hozzád. Remélhetőleg csak indulat beszél belőled. Én önmagában biztos nem válnék egy jó kapcsolatból, csak azért mert a másik régen vitatható dolgot csinált.

Ha azt írtad volna, hogy akárhogy próbálod is, nem tudsz rá ezentúl úgy nézni, ahogy régen, azt elfogadnám. Nem azért mert egyetértek vele, hanem mert téged ezzel a felfogással áldott meg a sors, nem tudsz mit csinálni.

Abban igazad volt, hogy korábban kellett volna mondania, mert vannak akik tényleg nem bírják elviselni. Ha kicsit lehiggadsz, talán meg tudod mondani, hogy te is ilyen vagy-e. 43f

2014. febr. 26. 17:51
 32/191 anonim ***** válasza:
92%
Én megértem, ha valaki ilyesmi miatt nagyot csalódik a párjában. De milyen fél vagyonodat viheti már, könyörgöm, ha friss házasok vagytok???? Ráírattad a fél vagyonod, vagy mi? Kicsit vérzik ez a sztori.
2014. febr. 26. 17:52
 33/191 anonim ***** válasza:
91%

miben ismerted félre?

Egyáltalán mennyi idő után házasodtatok össze hogy azt mondhatod félre ismerted?

figyi ez olyan: volt párommal semi baj nem volt, egészen addig amig ki nem hisztizte (igen hiszti volt) hogy fogadjunk örökbe egy kuyát. Persze mondta hogy volt előtte már egy menhelyes kutyája, de azt mondta hogy az albérletből vissza költözött anyjáékhoz aki nem bírta a kutyát és ezért vitte vissza.

Mikor befogadtuk a kutyát azonban ráöttem (egy éve voltunk együtt) hogy milyen beteg állat is valójában. A kutyát "nevelési" célzattal ugy megverte, hogy bepisilt, és az öccse mesélte el hogy amikor nem voltam ott és a kutya szét rágta a párnát akkor a hülye gyerek "büntetésből" a vattát elkezdte beletömni a kutyaszájába (a szemetesben pedig megmutatta a véres vattát) Ekkor jöttem rá, hogy amikor ő "játszott" a 14 éves öcsével az neki nem játék volt, hanem élvezte hogy a gyengébet bánthatja, amit a kutyával is művelt. Nála ebben nyilvánult meg az hogy az anyja egy elég erős személyiség.

Így én mondhatom hogy félre ismertem az exemet, mert ezt a viselkedést előtte nem láttam.

Nah de a feleséged viselkedése megváltozott miután elmondta a titkát?

És ahogy az egyik válaszoló írta: én is megértem, hogy szar érzés vele végig menni az utcán ugy, hogy talán a szembe jövő ember is a kuncsaftja volt, de mennyivel másabb ez, mintha szimpla alkalmi kapcsolatai lettek volna?

2014. febr. 26. 17:59
 34/191 anonim ***** válasza:
77%
Én megértelek kérdező ha ebben hazudott ki tudja mennyi más dologban is. Elég durva így házasodni, hogy egy ilyen fontos dolgot nem mondott el neked.Amúgy meg nem értem mi vesz rá egy fiatal lányt, hogy ebből éljen miért nem vállalt valami rendes munkát.
2014. febr. 26. 18:07
 35/191 A kérdező kommentje:
A különbség annyi hogy így kicsit többen mutogatnak rám az utcán, mintha csak sok alkalmi kapcsolata lett volna.
2014. febr. 26. 18:10
 36/191 anonim ***** válasza:
72%

én megértelek, szerintem is jó döntés válni.

azért ez nem egy olyan dolog amit valaki 'elfelejt' elmondani. akik védik a nőt, azok nem gondolnak bele eléggé, vagy nekik belefér, hogy a feleségüket régen forintokért húzták a f aszukra vadidegen undorító férfiak... kitartás, remélem találsz egy normális nőt! :) nyugi, nem vihet olyan sok pénzt, ha friss házasok vagytok. ja meg ez is fura, hogy pont most jutott eszébe elmondani? 4 év alatt meg semmi? ... ehh

2014. febr. 26. 18:11
 37/191 anonim ***** válasza:
67%
De sok megértő hölgy van itt... Miért van az, hogy ha egy férfinak nem fut a szekér, akkor a többség vagy összébb húzza a nadrágszíjat, vagy keres másodállást, ezzel szemben a hölgyek egynegyedének "soha nem volt választásuk"? Hogyne lett volna?! És asszonyok, akik itt véditek a prostit: ha a férjetek négyévnyi járás és az esküvő után vallaná be, hogy előttetek selyemfiú volt, azt ugyanígy tolerálnátok, vagy csak más kezével könnyű szedni a csalánt..?
2014. febr. 26. 18:13
 38/191 anonim ***** válasza:
55%
Nem igazán értem, bár megpróbáltam. Ha pincérnő, fodrász, kutyakozmetikus, rendőr stb. volt, az igen erkölcsös, meg jó anya... ha másképp kereste a pénzt, akkor meg erkölcstelen és rossz anya? És ha azt tagadta volna le, hogy postás volt? Akkor is lapát? Miért baj az, hogy egy nő abbahagyta azt, amit csinált, családban akar élni. A volt prostituáltak rossz anyák? Miért?? Mert prostinak nevelik a gyerekeiket? Baromság. Nyilván meg tudja óvni, ha akarja, mert ő már tudja, mitől. És most őszinte volt és jól megbüntetjük és otthagyjuk? Hát, akárki akármit mond is, itt nem a nő a hibás...
2014. febr. 26. 18:16
 39/191 anonim ***** válasza:
70%
Ez egy nagyon nehéz kérdés. Mindenképpen azt kell tenned, amit jónak látsz és ahogy elnézem te már döntöttél, nem kell ehhez senkinek a megértése, én valahol megértelek, de azért elgondolkodok azon, hogy van olyan is, hogy megbocsátás, szép erény, vagy az, hogy az elmúlt 4 évben nem bizonyította be neked a feleséged, hogy jó ember? Nem vetted volna feleségül őt, ha nem felelt volna meg neked. Sokan csinálnak hülyeségeket és én sem lennék boldog, ha kiderülne a páromról, hogy k.... volt, de azért legalább elgondolkodnék, hogy adjak neki egy esélyt, ha szeretném őt, akkor elfogadnám a múltjával együtt is, de ez az én véleményem és lehet, hogy liberálisabb, mint a tiéd, vagy másé. Csak te dönthetsz, viszont szigorúan nézve a kérdésedet, te teszed tönkre a kapcsolatot, mert te akarsz válni és nem a feleséged, ő veled maradna és lehet, hogy neki is nehéz volt eddig ezzel a teherrel, valószínűleg ő is nagyon félt, hogy elutasítod a múltja miatt, ezért csak most vallotta be a dolgot.
2014. febr. 26. 18:20
 40/191 A kérdező kommentje:

De igen, ő a hibás.

Ha az elején elmondja, nem lett volna kapcsolat és találtunk volna magunkhoz való párt.

Ha soha nem mondja el, akkor most boldogan éldegélnénk.

Ő megtalálta az egyetlen rossz utat.

2014. febr. 26. 18:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!