Miért van az, hogy ha a nő évekig hazudik a múltjáról és a férfi elhagyja, akkor a többség szerint a férfi teszi tönkre a kapcsolatot?
Én becsülöm azt, aki nyomorult helyzetben se áll prostinak, de nem ítélem el azt se aki megteszi. Nem tudom, általánosságban tudnék-e bízni egy volt prostiban. De neked nem általánosságban kell eldöntened, hanem egy konkrét nővel kapcsolatban. De te nem ezt teszed, hanem azt mondod, hogy ha prosti volt, más nem számít, menjen Isten hírével. Ahogy erre már rámutattak többen ez például konkrétan marhaság, jogi tévedés, hogy csak pénzért ment hozzád. Remélhetőleg csak indulat beszél belőled. Én önmagában biztos nem válnék egy jó kapcsolatból, csak azért mert a másik régen vitatható dolgot csinált.
Ha azt írtad volna, hogy akárhogy próbálod is, nem tudsz rá ezentúl úgy nézni, ahogy régen, azt elfogadnám. Nem azért mert egyetértek vele, hanem mert téged ezzel a felfogással áldott meg a sors, nem tudsz mit csinálni.
Abban igazad volt, hogy korábban kellett volna mondania, mert vannak akik tényleg nem bírják elviselni. Ha kicsit lehiggadsz, talán meg tudod mondani, hogy te is ilyen vagy-e. 43f
miben ismerted félre?
Egyáltalán mennyi idő után házasodtatok össze hogy azt mondhatod félre ismerted?
figyi ez olyan: volt párommal semi baj nem volt, egészen addig amig ki nem hisztizte (igen hiszti volt) hogy fogadjunk örökbe egy kuyát. Persze mondta hogy volt előtte már egy menhelyes kutyája, de azt mondta hogy az albérletből vissza költözött anyjáékhoz aki nem bírta a kutyát és ezért vitte vissza.
Mikor befogadtuk a kutyát azonban ráöttem (egy éve voltunk együtt) hogy milyen beteg állat is valójában. A kutyát "nevelési" célzattal ugy megverte, hogy bepisilt, és az öccse mesélte el hogy amikor nem voltam ott és a kutya szét rágta a párnát akkor a hülye gyerek "büntetésből" a vattát elkezdte beletömni a kutyaszájába (a szemetesben pedig megmutatta a véres vattát) Ekkor jöttem rá, hogy amikor ő "játszott" a 14 éves öcsével az neki nem játék volt, hanem élvezte hogy a gyengébet bánthatja, amit a kutyával is művelt. Nála ebben nyilvánult meg az hogy az anyja egy elég erős személyiség.
Így én mondhatom hogy félre ismertem az exemet, mert ezt a viselkedést előtte nem láttam.
Nah de a feleséged viselkedése megváltozott miután elmondta a titkát?
És ahogy az egyik válaszoló írta: én is megértem, hogy szar érzés vele végig menni az utcán ugy, hogy talán a szembe jövő ember is a kuncsaftja volt, de mennyivel másabb ez, mintha szimpla alkalmi kapcsolatai lettek volna?
én megértelek, szerintem is jó döntés válni.
azért ez nem egy olyan dolog amit valaki 'elfelejt' elmondani. akik védik a nőt, azok nem gondolnak bele eléggé, vagy nekik belefér, hogy a feleségüket régen forintokért húzták a f aszukra vadidegen undorító férfiak... kitartás, remélem találsz egy normális nőt! :) nyugi, nem vihet olyan sok pénzt, ha friss házasok vagytok. ja meg ez is fura, hogy pont most jutott eszébe elmondani? 4 év alatt meg semmi? ... ehh
De igen, ő a hibás.
Ha az elején elmondja, nem lett volna kapcsolat és találtunk volna magunkhoz való párt.
Ha soha nem mondja el, akkor most boldogan éldegélnénk.
Ő megtalálta az egyetlen rossz utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!