Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha a nő...

Miért van az, hogy ha a nő évekig hazudik a múltjáról és a férfi elhagyja, akkor a többség szerint a férfi teszi tönkre a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 16:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/191 anonim ***** válasza:
92%
Mit szerettél meg benne? Össze tudnád foglalni. Gondolom volt más egyéb emberi értéke is, mint a "profizmusa".
2014. febr. 26. 17:18
 22/191 anonim ***** válasza:
88%

Most bezzeg viheti a fél vagyonomat. Felteszem ezért vallotta be. Régebben pénzért kefélt, de rájött, hogy egy házasság jobb üzlet!

ki kell hogy ábrándítsalak de a házasság semmivel se jobb üzlet mint a prostitució. Éppenséggel fél év alatt meg kereshetné azt a fele vagyont amit most tőled kap. (Sőt, ha bevállalosabb és külföldön csinálja akkor még hamrabb is)

tudod pont a napokban olvastam róla cikket, hogy egyre több egyetemsita csaj így szerzi meg a bulira valót. Nah persze nem konkrét krválkodással, hanem ilyen camera szexes weboldalakkal.

2014. febr. 26. 17:20
 23/191 anonim ***** válasza:
78%
Iszonyatos düh jön le az írásaidból, ami érthető is, de ez a düh szerintem akadályoz a normális gondolkodásban. Mi van, ha egyszerűen beléd szeretett és ezért ment hozzád? Ez kizárt? Továbbra is azt javaslom, hogy higgadj le és utána dönts.
2014. febr. 26. 17:23
 24/191 anonim ***** válasza:
98%
Milyen vagyonodat? csak azt viheti ami házasság alatt keletkezett, friss házasként azért nem hiszem, hogy ezek milliók lennének.
2014. febr. 26. 17:23
 25/191 anonim ***** válasza:
98%
23-as vagyok. Teljesen igaza van a 24-es válaszolónak. Gyakorlatilag semmit nem visz a házasságotokból, ha elváltok. Ezért biztos nem érte meg feladni amit előtted csinált és pláne nem érte volna meg elmondania neked.
2014. febr. 26. 17:26
 26/191 A kérdező kommentje:
21. Mit számít? Nem akarom helyrehozni a kapcsolatot, csupán azt szeretném tudni, hogy miért mellé állnak és nem mellém, mikor nekem is nagy szükségem volna a vígaszra!
2014. febr. 26. 17:26
 27/191 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem azért, mert ők képesek kívülállóként, reálisan látni a helyzetet, ami neked nem megy.
2014. febr. 26. 17:30
 28/191 anonim ***** válasza:
21%

Sajnos, ma sok nőnek természetes, hogy a házasság előtt "kiélje" magát. Ezért hibáztatnak téged.

Neked van igazad. Ha egy nő pénzért fekszik le a pasasokkal, az nem fog megváltozni. Ilyen nő sem feleségnek, sem anyának nem való.

Ha nincs gyerek, és a vagyonod a házasság előtt szerezted, akkor nem viheti a fele vagyonodat. Nálunk nincs asszonytartás, szerencsére.

A beszólásikkal pedig ne törődj.

2014. febr. 26. 17:35
 29/191 A kérdező kommentje:
De válaszoltam. Nem ő változott, én ismertem félre.
2014. febr. 26. 17:36
 30/191 anonim ***** válasza:
91%
Itt komolyan van aki nem érti a férfi döntését? Amikor kezdődik a kapcsolat nem tudhatta a dolgot, gondolom a nő is titkolta, de ki menne végig kézen fogva a feleségével, akit sokszemjegyű férfi megdgott már pénzért? Én teljesen megértem a kérdezőt pedig nő vagyok. Ne gyertek azzal, hogy biztos nem volt más lehetősége a csajnak, mert volt...
2014. febr. 26. 17:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!