Miért van az, hogy ha a nő évekig hazudik a múltjáról és a férfi elhagyja, akkor a többség szerint a férfi teszi tönkre a kapcsolatot?
46. Előbbi lényegében, de mindegy, mert a végeredmény ugyanaz.
hát szerintem nem mindegy hogy valaki azért lesz prosti hogy ne kerüljön az utcára, vagy azért, hogy a 20. gucchi táskát is megtudja venni...
és akik azt mondják van más választás: igen, és micsoda? csak mert nekem volt olyan hogy fél évig munkanélküli voltam, pedig van több gyár is a környéken, minden hova jelentkeztem, de még mosogató lánynak se vettek fel, mert hogy hol a 2-5 év szakmai tapasztalat. És én még szerencsésnek mondhatom magam mert a szüleim keresnek annyit, hogy tudtak támogatni, de nem egy ismerősőm van aki egy ilyen munkanélküliségnél az utcára kerülne mert senkitől nem tudna pénzt szerezni, hacsak nem összelopja..
aki azt mondja fúj prosti stb. az szégyellje magát hogy ennyire álszent.
Először is az szégyen ha valaki csak azért lesz prosti mert mondjuk anyagra kell a pénz,de megint más ha kényszerből teszi ezt,nem mondom hogy büszke legyen erre az ember(mert ez nem egy szép szakma),de:
Ha nem lennének prostik sok elfojtott érzelmű férfi mászkálna az utcán aki erőszakot követne el csak azért mert nem tudja levezetni a feszültségét ,ez egy ősi szakma amire mindig is szükség volt.
Másodszor a feleséged nem galád módon kivárta a megfelelő alkalmat és elszúrta?! a kapcsolatotokat, hanem úgy érzte nem bírja tovább bűntudattal meg biztos szereted és megérted a múltját ami már elmúlt ezért megosztotta veled mégis házasok vagytok.(az elején persze elmondhatta volna,de valószínüleg ezt már megtette másokkal és azok is ajtót mutattak neki)
és úgy beszélsz a feleségedről mint egy állatról ami bevizelt ezért most már nincs rá szükség,ha szeretted volna nem rögtön az jut eszedbe hogy fúj k..rva akkor kidobom innen a francba.
Ennyi erővel minden férfi undorító hisz a legtöbbjük a legsilányabb legális discó k..rvával lefeküdtek pár naponta.Az mennyivel gusztusosabb?
Huu hát én is kiakadtam volna, és egyből lapát, mert nekem nem fér bele az elveimbe, onnantól kezdve egy teljesen más személyiség.
Kb. mintha azt mondta volna, hogy figyi, én valójában Györgynek születtem, csak az operáció után lettem Györgyi. Dee ez azért nem válóok ugye, mert így szerettél meg, amilyen most vagyok? :$ BOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
"A kérdező kommentje:
Hogy miért érdekel mások véleménye? Mert jólesne egy kis törődés, vagy legalább egy "sajnálom, hogy így alakult", de ezeket csak őt kapja, mintha csak őt érte volna veszteség."
Hidd el, hogy őt nagyobb veszteség érte, mint téged... A testéből kellett megéljen hogy NE HALJON ÉHEN, egy ideig, és emiatt most te is otthagytad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!