Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a páromnak karira?...

Mit vegyek a páromnak karira? Max.200-250ezret tudok rászánni.

Figyelt kérdés

Gondoltam egy crossmotorra mert azt már ilyen kategóriában is lehet venni de ha már crossmotor akkor lehet többet kéne áldozni rá..de amíg nem kapom meg a prémiumot addig nem akarnám megvenni, azt meg lehet csak januárban utalják ki.

Az a baj hogy mindene megvan, hd tévé, laptop, pc, gps, (imádja a kütyüket)wellnesst nem szereti, külföldi utat meg kapott tőlem idén már szülinapjára, tehát az is kilőve.

Egyedi ajándék kéne de nagyon nehéz :S az igazán nagy dolgokra meg nem elég pár százezer forint sajnos :(

Várom a tippeket!!

2009. dec. 9. 22:10
 71/95 anonim ***** válasza:
78%
Előző vagyok, előbb írtam, utána olvastam. Szóval kamu. Én megmondom őszintén nem kamunak gondoltam először, hanem hogy hencegni akarsz. Szerintem a válaszadók nagy része azért írt olyan sok negatívat, mert ez jött le nekik is, hogy ide jössz hencegni és jót röhögsz a sok szegényen. Én legalábbis ezen háborodtam fel, nem azon, hogy sok pénzed van (ami nincs).
2009. dec. 10. 13:35
 72/95 anonim ***** válasza:
74%

Kedves 12:33!

"Itt a válaszolók 90%-a tudta, hogy kamu!"

Ezt mégis honnan a halálból veszed? Azt még el tudnám fogadni (bár elhinni kevésbé), hogy Te már az elején tudtad, hogy kamu. De mások nevében ne beszéljél már, majd ha tömegesen írnak ide az emberek, hogy tudtuk, hogy kamu, majd akkor!

Kösz!

2009. dec. 10. 13:44
 73/95 A kérdező kommentje:

12:33! Ne haragudj de megmosolyogtam a válaszod :) Azt hiszed nagy dolgot írtál pedig dehogy :D Amúgymeg nem gondolom, hogy minden válaszadóval e-mail kapcsolatban állsz, és mindet végig kérdezted e, hogy a kérdés szerintük kamu e vagy sem.... :)

Egyébként így utólag végiggondolva tényleg lehet hogy kissé provokatív a kérdés, a prémium dolgot meg a külföldi utat már kár volt kitalálni.

Soha nem rövidítek szavakat, üccsi szercsi cukcsi stb, azért írtam a kari szót, mert ha kiírom hogy "karácsonyra" akkor a nyitóoldalon már nem látta volna senki az összeget csak ha megnyitja a kérdést, és akkor kevesebb válasz jön rá.

Hát, örülök is hogy még diák vagyok, tudom hogy nem lesz könnyű menet ha kikerülök az iskolából. De igazából azon nem aggódok hogy "egyhelyben" fogok toporogni, mert az már biztos, ha pár hónapon belül nem találok itthon munkát, megyek au pairnek legalább 1 évre. Gyűjtök egy kis pénzt, javítom az angolom és lehet könnyebben találok munkát ha visszajövök (de más országban letelepedni semmiképp nem akarok).

És az igazán nagy dolgokat tényleg nem lehet megvenni pár százezerből, sőt semmilyen pénzből se. Ezzel totál egyetértek!!

2009. dec. 10. 14:06
 74/95 anonim ***** válasza:
67%
Ez valoban csak egy provakalo kamu kerdes!
2009. dec. 10. 14:10
 75/95 anonim ***** válasza:
53%
Nekem tetszett a kérdés! De fogalmam sem volt az elején, hogy kamu lenne. Sikeres volt.
2009. dec. 10. 15:08
 76/95 anonim ***** válasza:
100%
Én már sajnálom, hogy végig olvastam. Lett volna egy csomó ötletem. :(
2009. dec. 10. 15:12
 77/95 anonim ***** válasza:
66%

Akkor helyesbítek! (a kérdező + egy válaszoló kedvéért:)

ITT MINDENKI HALÁL KOMOLYAN VETTE AZ EMLÍTETT PROBLÉMÁD! Ne haragudj de számomra inkább ez a megmosolyogtató...:)))

Örülök, hogy belátod mégiscsak provokatív kérdést tettél fel! Egy másik észrevétel, nekem sajnos olyan érzésem van, hogy a legnagyobb irigység éppen hogy BENNED lapul, de ne aggódj ez természetes emberi tulajdonság!

Ismétlem, próbálj a sorok mögé látni... - De az ÉLET majd megtanít rá!

Ui.: NAGY dolgot én a wc-n szoktam csinálni, nem itt....:)))

2009. dec. 10. 15:18
 78/95 anonim ***** válasza:
57%

Ma 10:16-ossal ertek egyet.

Kulonben meg te tenyleg ennyire unatkozol????

Tanulj inkabb a vizsgaidra.

Tudod mennyi embernek okoztal fajdalmat ezzel a kerdeseddel akinek nem telik meg ajandekra se karacsonykor?

Amikor felolvastam a kerdest a paromnak egy percig o is lehajtotta a fejet,nalunk iden csak a gyerek kap ajandekot.Pedig a ferjem betegre dolgozza magat.

Ugy h elobb gondolkodj aztan cselekedj....

2009. dec. 10. 16:34
 79/95 A kérdező kommentje:
15:18-as leírnád miből gondolod hogy bennem van a legnagyobb irigység? Ennyi erővel ezt én is mondhatnám neked is. De miért mondjam? :)
2009. dec. 10. 19:17
 80/95 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, az a szomorú, hogy fel se fogod, milyen fájdalmas sebeket szakítottál fel ezzel a kérdéssel azokban, akiknek a karácsony éppenhogy elterelné a figyelmet a napi anyagi gondokról, aztán meglátnak egy ilyent, és egyből eszébe juttatod a szegényebb csóróbb problémás munkaügyi helyzetben élőknek, akiknek esetleg most szűnt meg a munkahelye leépítés miatt, és el kéne tartani a családot, gyerekeket, hogy ki tudja, miből fizeti be a számlákat...

Legalább az ilyen ünnepeket hagyd meg azoknak, akiknek már csak ez a kapaszkodó, hogy a szeretet ünnepén ne a pénz legyen az úr, és te ezzel a kérdéssel mégis az orra alá dörgölted a tömegnek, még ha nem is akartad...

2009. dec. 10. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!