Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a páromnak karira?...

Mit vegyek a páromnak karira? Max.200-250ezret tudok rászánni.

Figyelt kérdés

Gondoltam egy crossmotorra mert azt már ilyen kategóriában is lehet venni de ha már crossmotor akkor lehet többet kéne áldozni rá..de amíg nem kapom meg a prémiumot addig nem akarnám megvenni, azt meg lehet csak januárban utalják ki.

Az a baj hogy mindene megvan, hd tévé, laptop, pc, gps, (imádja a kütyüket)wellnesst nem szereti, külföldi utat meg kapott tőlem idén már szülinapjára, tehát az is kilőve.

Egyedi ajándék kéne de nagyon nehéz :S az igazán nagy dolgokra meg nem elég pár százezer forint sajnos :(

Várom a tippeket!!

2009. dec. 9. 22:10
 11/95 anonim ***** válasza:
99%

Nem az ajándék értéke a lényeg, hanem az, hogy milyen szándékkal adod. Itt az átlag ember nem keres annyit egy hónapban, mint amennyit Te ajándékra szánnál. Előre látom mit fogsz itt a válaszolóktól kapni. :(

Ennyi pénzből vennék egyedi nyakláncot, vagy karkötőt. :) Boldog karácsonyt Neked! :)

2009. dec. 9. 22:21
 12/95 anonim ***** válasza:
96%

Mi lenne, ha tőle kérdeznéd meg, mit szeretne?

Amúgy meg egy ajándék nem attól lesz különleges meg egyedi, hogy több százezret költesz rá.

2009. dec. 9. 22:23
 13/95 anonim ***** válasza:
77%

De nagy gondod van.

Ki sem írtam volna, másoknak ez fél évi keresete. csak hergeled az embereket.

2009. dec. 9. 22:24
 14/95 anonim ***** válasza:
94%

Igazad van, az igazán nagy dolgokra, ami egyedi is, nem elég pár százezer forint.

Mert az megfizethetetlen!!!

Mi idén pl. nem ajándékozunk a családban egymás közt, mert nincs pénzünk (igen, ilyen is van), de kitaláltam, hogy csinálok fűszerolajat.

100(!!)Ft-ért kaptam pici üvegeket, tettem bele olajat, fűszereket, parafadugóval lezártam, kész a szívből jövő ajándék.

Könyörgöm, ne pénzzel mérjük a szeretetet!!

Ne érts félre, nem irigykedésből írom ezt (persze nem bánnám, ha akár csak a negyedét kapnám a te fizetésednek), de utálom nagyon ezt az anyagias szemléletmódot.

2009. dec. 9. 22:24
 15/95 anonim ***** válasza:
90%
itt nem az irigység a lényeg, nyilván sokan irigyek is, de tod lerí az egészről, hogy rongyrázás az egész kérdésed, hogy dicsekedsz, hogy mennyit költesz egy emberre karácsonykor. és ezt senki sem szereti.
2009. dec. 9. 22:25
 16/95 anonim ***** válasza:
63%
hát igen... jól fizet manapság ha a testedet árulod... amugymeg tudod ki irigy rád te agykárosodott.teszed itt a nyomorékot , jajj mit vegyek a paromnak mar a faszat is leszoptam hujjj jujjjj bolond vagyok áll a peckem? :ADS:D
2009. dec. 9. 22:26
 17/95 anonim ***** válasza:
65%

nem igaz, hogy nem veszitek észre, hogy kamu.

már be is lett jelentve a moderátornak

XD

úgyis levetetek minden kamu kérdést, nincs esélyed XD

2009. dec. 9. 22:27
 18/95 anonim ***** válasza:
93%

Kedves kérdező, én 5 hónap alatt keresek ennyi pénzt nettóban úgy, ha nem költök semmire.

Valami szívből jövő ajándékot adj a párodnak, a szeretetet nem pénzben mérik. Örülj, hogy van lehetőséged ennyi pénzért ajándékban gondolkodni, de tudod, ahogy a Master Card reklámban is van, az igazi érték megfizethetetlen, minden másra ott a Master Card.

Szóval döntsd el, tudsz-e igazi értéket adni kreatívan, ami tényleg szívből jön, vagy maradsz a pénznél?

2009. dec. 9. 22:28
 19/95 anonim ***** válasza:
72%

Miért kérkedsz ezzel itt?Szerintem te már magad is tudod mit akarsz venni.

Csak itt felvágsz azzal, hogy te mennyit tudsz költeni.

2009. dec. 9. 22:28
 20/95 anonim ***** válasza:
67%

22:21 Vagyok! Nem rongyrázás, nem dicsekedés a kérdés. Ő szerintem arra gondolt, hogy hátha valaki látott ilyen értékű ajándékot. Egyik ismerősöm autót kapott karácsonyra, a másik meg hatalmas TV-t. Soha nem irigyeltem.

El lehet mondani a véleményetek, sőt kritizálni is, de ezzel csak erősítitek azt, hogy mennyire irigy a magyar társadalom.

2009. dec. 9. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!