Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a páromnak karira?...

Mit vegyek a páromnak karira? Max.200-250ezret tudok rászánni.

Figyelt kérdés

Gondoltam egy crossmotorra mert azt már ilyen kategóriában is lehet venni de ha már crossmotor akkor lehet többet kéne áldozni rá..de amíg nem kapom meg a prémiumot addig nem akarnám megvenni, azt meg lehet csak januárban utalják ki.

Az a baj hogy mindene megvan, hd tévé, laptop, pc, gps, (imádja a kütyüket)wellnesst nem szereti, külföldi utat meg kapott tőlem idén már szülinapjára, tehát az is kilőve.

Egyedi ajándék kéne de nagyon nehéz :S az igazán nagy dolgokra meg nem elég pár százezer forint sajnos :(

Várom a tippeket!!

2009. dec. 9. 22:10
 41/95 anonim ***** válasza:
98%

Nekem van pénzem én nem vagyok irigy, csak azt nem értem, hogy miért nem tudsz semmit kitalálni, aki nem tud kitalálni, annak szinte kivétel nélkül meg lenne a kreativitása hozzá, csak gátat szab az, hogy négy-öt ezernél nem tud többet rászánni.

Egyedi ajándék ötletet itt ne várj, mert igazán egyedit a saját párodnak csak te tudsz kitalálni.

Ha így elakadtál vedd meg valamelyik női magazin "kari" ajándéktippeket tartalmazó számát és válassz valamit a férfiaknak szólókból. Annál jobbat itt sem találnak ki neked.

2009. dec. 9. 23:41
 42/95 anonim ***** válasza:
93%

Vedd meg a crossmotor makettjét, azt tedd a fa alá, és ha majd megkapod a prémiumot, a rendes motort is megveheted belőle.

Egyébként egyetértek azokkal a válaszolókkal, akik azt írták, hogy a kérdés megfogalmazása szörnyen provokatív. És nem az irigység miatt háborodnak fel az emberek, hanem azért, mert kérkedsz az anyagi (túl)jóléteddel. Őszintén szólva én sem nélkülözök semmit (igaz, nem is élek luxusban, nincs se sportautó, se kacsalábon forgó palota), ami kell, vagy amit szeretnék, azt szerencsére meg tudom venni. DE! Eszembe nem jutna ezt olyan emberek orra alá dörgölni, akik feltehetőleg rosszabb helyzetben vannak nálam (márpedig az átlag magyar ilyen). És még nekem is az jutott először eszembe a kérdés olvasásakor, h deszar egyeseknek...

2009. dec. 9. 23:41
 43/95 anonim ***** válasza:
94%

TUDOM A MEGOLDÁST!!!! Németországban van egy világszerte elismert klinika, ahol kifejezetten az ilyen extrém helyzetekkel foglalkoznak. Igaz az ára kicsit húzósabb, de mi az neked ha egy nullát még hozzáteszel?! Szerintem mindenképpen megéri, mert a beültetett új agysejtjeiddel jövőre legalább nem fogsz ilyen hülye kérdést itt feltenni, talán magadtól is menni fog a választás...

Hidd el a párod is örülne ennek, de még mennyire!

2009. dec. 9. 23:42
 44/95 anonim ***** válasza:
82%
23:19 - Ha veszel nekem egy lakást 9 millióért, és állod egy kórus indulását a kórusolimpián, ami Kínában lesz 2010. július végén 30ezer Euró költséggel (ez a költségvetés érkezett a szervezőktől), akkor megmondom, hogy mire költsd a maradékot. :-D
2009. dec. 9. 23:42
 45/95 anonim ***** válasza:
85%

Azt a 250 ezret inkább elküldenéd a Daganatos gyermekekért alapítványnak és hátha megérnék azok a picurik a következő karácsonyt!

14100488-83842149-01000006

Erre küld ez NEM KAMU!Nézz utána!

2009. dec. 10. 00:05
 46/95 anonim ***** válasza:
100%

Nos nem álok neki az anyagi helyzeteden csámcsogni, az ajánlataim a következők:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

sok sikert! :)

2009. dec. 10. 00:36
 47/95 anonim ***** válasza:
60%
Egy alkalmi partnernőt talán...Szerintem már mindene megvan ezen kívül!És ez is olyan dolog, amit pénzen meg lehet venni. Sajna egyéb eredeti ajándékötlet nem jut most az eszembe! Kényeztesd, és semmiképp ne add alább!!
2009. dec. 10. 00:45
 48/95 anonim ***** válasza:
98%

Én ennyi pénzből a szerelmemnek egy klassz (nevesebb) órát vennék!

Vagy elvinném bevásárlókörútra Milánóba (bár azt egy kicsit meg kellene pótolni anyagilag).

2009. dec. 10. 00:55
 49/95 anonim ***** válasza:
64%
válság van?
2009. dec. 10. 01:08
 50/95 anonim ***** válasza:
100%

Látom kedves kérdező, már nem is válaszolsz, de azért lehet, hogy figyelemmel kíséred a válaszokat.

Nem azzal van baj, hogy nem vagy szegény, hanem hogy összekevered a szeretet ünnepét az anyagiakkal. Lehet, hogy a párod annak örülne, ha karácsonykor szépen feldíszítenétek együtt a fát, együtt megcsinálnátok a vacsorát, és együtt, meghitten, nyugodtan elfogyasztanátok azt, és közben egy nagyon jót beszélgetnétek az élet nagy dolgairól. Aztán az jándék már nem is lenne ezek után fontos, de azért egy kis apróság a szimbólum kedvéért, (ami mondjuk a Te ötleted, egy csodás nyári fotó, emlék egy saját készítésű keretben... pl-ul, de amit Te gondolsz.) Nem tudom hány évesek vagytok, de gondolom, ha ilyen sok pénzetek van, nagyon nagyon sokat dolgoztok, rohantok, nincs elég idő a másikra, hát most ez legyen az ajándék, hogy egymásra szánjátok az időt. Hisz ha pénz van, akkor úgyis bármit megvehettek egész évben amire csak szükségetek van!

Remélem egy kicsit segítettem, és én nem vagyok rád irigy!

Voltam én is jobb módban, most egy kicsit kevésbé, de ilyen ez a világ, 1x fennt, 1x lennt, és aki 1x fennt van, az le is eshet, úgyhogy vigyázz!!!

Szép karácsonyt!

2009. dec. 10. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!