Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a páromnak karira?...

Mit vegyek a páromnak karira? Max.200-250ezret tudok rászánni.

Figyelt kérdés

Gondoltam egy crossmotorra mert azt már ilyen kategóriában is lehet venni de ha már crossmotor akkor lehet többet kéne áldozni rá..de amíg nem kapom meg a prémiumot addig nem akarnám megvenni, azt meg lehet csak januárban utalják ki.

Az a baj hogy mindene megvan, hd tévé, laptop, pc, gps, (imádja a kütyüket)wellnesst nem szereti, külföldi utat meg kapott tőlem idén már szülinapjára, tehát az is kilőve.

Egyedi ajándék kéne de nagyon nehéz :S az igazán nagy dolgokra meg nem elég pár százezer forint sajnos :(

Várom a tippeket!!

2009. dec. 9. 22:10
 21/95 anonim ***** válasza:
80%
22,28as vagyok Ha ennyi pénzem lenne ajándékra, lenne annyi eszem is, hogy nem ilyen helyen kérek tanácsot.
2009. dec. 9. 22:33
 22/95 anonim ***** válasza:
84%

kedves kérdező:

Nem kell utálni senkit akinek pénze van,viszont ha nem ilyen stílusban teszed fel a kérdést akkor valószínüleg hasznos ötleteket kaphattál volna. Ahogy feltetted a kérdésed az provokatív.Nem kicsit,nagyon:)

Mivel leírtad,hogy mindene meg van,így nem nagyon tudok ötletet írni,szerintem lepd meg valami kissebb értékű ajándékkal,ha olyan sok pénzem lenne,mint neked és a páromnak mindene meg lenne,akkor szerintem valami kis egyedi ajándékkal lepném meg.....

18/L

2009. dec. 9. 22:35
 23/95 anonim ***** válasza:
100%

Az igazán nagy dolgok nem kerülnek ennyibe.. Igazából elgondolkodtam, ha dúskálnék a pénzbe, akkor mit vennék a barátomnak, és arra jutottam, hogy talán egy drágább fajta modemet, mert annak biztos nagyon örülne.

De ha milliókat keresnék sem költenék 20 ezernél többet egy személyre szerintem. Méghozzá azért, mert nem feltétlenül az az érték a másik számára, ami tényleg sokba kerül.

Nekünk nincs olyan sok pénzünk, bevallom őszintén. Bár még így is örülhetek, hisz jutott a barátom karácsonyi ajándékára 2000 Ft. És olyat kap, aminek szerintem rettenetesen örülni fog. Mert ismerem, tudom mi az amit szeret és amire szüksége van.

És tudod mi az érdekes? Én barátom annak örül legjobban, ha készítek neki valamit. Volt olyan, hogy szülinapjára egy általam készített naptárat kapott, amiben én szerepeltem. (Lehet furcsa, hogy én voltam benne, de ő ennek örül.)

Szóval szerintem kár itt sajnálkoznod, hogy Neked csak ennyi jut.. Neked nagyon sok jut.. csak ötleted nincs. Márpedig kreativitást és szeretetet megvásárolni nem lehet.

Aki olvassa ezt a topikot és nincs pénze ajándékra, azoknak meg azt üzenem, hogy akármilyen szegény is legyen a karácsony, a családi vacsora és a közösen töltött idő az, ami valóban felbecsülhetetlen. :)

2009. dec. 9. 22:36
 24/95 anonim ***** válasza:
75%
Kamu a kérdés, természetesen akinek ennyi pénze van, nem kér itt tanácsot:) Szóval kamu, választ sem nagyon ér meg..
2009. dec. 9. 22:36
 25/95 anonim ***** válasza:
83%

Ne csodálkozz a válaszokon.Nem biztos,hogy mindENki írigyel.Én pl.inkább szánalmasnak tartalak,amiért dicsekszel a pénzeddel,de nem vagy képes arra,hogy tudd,minek örülne a párod.Akit szeretünk,attól már hónapokkal karácsony előtt kipuhatoljuk,hogy minek örülne,és nem két héttel előtte kérdezgetnénk idegeneket erről.Senki nem ismeri a párodat,honnan tudhatnánk minek örülne,főleg,ha már mindenE meg van? Lehet,hogy ha főznél neki egy finom vacsorát,az jobban meglepné,mint egy crossmotor.

Amúgy pedig megjegyzem: most karácsony lesz,nem kari.ekórustag lehet énekKARI tag,vagy egy egyetem dékánja is lehet kari dékán,de most karácsony,a szeretet ünnepe lesz.bÁR A TI KÖREITEKBEN EZ LEHET,HOGY MELLÉKES?

2009. dec. 9. 22:38
 26/95 anonim ***** válasza:
84%

Fizesd be egy körre a "barátnőiddel"

Vagy egyáltalán a saját pénzedet költenéd? Vagy lehet nem is... na az meg a legszánalmasabb.

Amúgy nem irigyellek picit sem. Én is szeretnék kicsit többet költeni a szeretteimre, de nem irigyellek, mert képzeld 3-4ezerét olyat találtam, aminek szívből örülnek majd, mert én VELED ELLENTÉTBEN tudom minek örülnek a szeretteim, és nekik nem csak 200ezres ajándékkal lehet örömet szerezni.

Olyan hülye vagy.

2009. dec. 9. 22:46
 27/95 anonim ***** válasza:
83%

Ha ilyen gazdag vagy vehetnél nekem is egy kis sportmotort mert már unom csak a gázt húzni.

pl: [link] <-ez megteszi. Ha jól alkudozol akkor még marad is valami.

Mellékesen valami drágább óra vagy mobil ha szereti a kütyüket.

2009. dec. 9. 22:47
 28/95 anonim válasza:
84%
Vegyél neki összecsukható tábori fapinát.
2009. dec. 9. 22:50
 29/95 anonim ***** válasza:
66%

A kérdésed tényleg provokativra sikeredett de az még nem menti fel a sok irigy embert.

És az tényleg gáz h ha szeretsz vkit de nemtudod mit adj neki.

De h konkrétan is válaszoljak; a fa alá rakj egy kis értékű ajándékot és várd a reakcióját.

Ha annak is ugyanugy örül mint egy motornak akkor szeret

ha nem akkor ajándékozd meg magad azzal hogy otthagyod!!!!

2009. dec. 9. 22:52
 30/95 anonim ***** válasza:
85%
megértük ezt is! sokaknak kajára, albérletre sincs pénze mostanában, nehogy karácsonyi ajándékra! a párommal idén mi is szolidra fogjuk, 2-3000 ft max, megbeszéltük, mert nem futja többre! Mások meg dobálóznak a százezrekkel! Nos én hónapok óta nem láttam ennyi pénzt egyben!
2009. dec. 9. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!