Mit vegyek a páromnak karira? Max.200-250ezret tudok rászánni.
Gondoltam egy crossmotorra mert azt már ilyen kategóriában is lehet venni de ha már crossmotor akkor lehet többet kéne áldozni rá..de amíg nem kapom meg a prémiumot addig nem akarnám megvenni, azt meg lehet csak januárban utalják ki.
Az a baj hogy mindene megvan, hd tévé, laptop, pc, gps, (imádja a kütyüket)wellnesst nem szereti, külföldi utat meg kapott tőlem idén már szülinapjára, tehát az is kilőve.
Egyedi ajándék kéne de nagyon nehéz :S az igazán nagy dolgokra meg nem elég pár százezer forint sajnos :(
Várom a tippeket!!
Én voltam az aki kiírta a Daganatos gyermekekért alapítvány számlaszámát.
Nézd nem az a baj a gazdagokkal,hogy van pénzük hanem az,hogy kérkednek vele de úgymond hasznos célra nem fordítanak belőle.Akinek sok van az még többet akar és csak magának!De aki kicsi pénzből él az meglátja azt aki rászorul mert ő is az és a kicsiből is ad.Tisztelet a kivételnek!!!!!Itt a karácsony és sok családban még fa sem lesz nem,hogy ajándék.Örülnek majd ha tudnak mit enni és ez a szörnyű!Nem a gazdagokat kéne szegénnyé tenni hanem a szegényeket gazdaggá!
07:26 - Látod, a mi családunkkal is ez a baj, ha valaki 100ezres ajándékot vesz valakinek, akkor ugyanilyen összegűt vár vissza akkor is, ha a másik ezt nem teheti meg, mert nem él olyan jómódban.
Kérdező, nálam az verte ki a biztosítékot, hogy "igazán nagy dolgokra meg nem elég pár százezer forint"... Nem irigység, hanem ez a stílus, hogy amikor a legtöbb ember egyre nagyobb anyagi problémákkal küszködik, valaki, aki sokkal jobban él az átlagnál, annak még az a rengeteg is kevés, amije van, vagy hiába van valakinek, mégse tud bánni a pénzzel, más meg gondolatban az egész családját megörvendeztette és még maradt... Vagyis a sors igazságtalanul osztogat néha, akinek lenne ötlete, nincs miből, akinek lenne miből, annak nincs ötlete...
Szóval nekem ez a tehetetlenség okozta a fennakadást. Irigység? Nem tudom, amit én legjobban szeretnék, az nem vehető meg pénzen. :-)
Jajj, tipikus magyar mentalitás! Szánalmasak vagytok! Magasról teszek rá, hogy kinek mennyi pénze van, ugyanis nekem attól nem lesz se több, se kevesebb ha lefikázom a csórót vagy a gazdagot!
Irigyek és buták vagytok!
Bocs az offért, de nem állhattam meg ezt szó nélkül!
Uccsó vagyok.
Nem olvastam végig, csak az 1. oldalt.
Szóval kamu. De teljes mértékben egyetértek veled!
Kedves diáklány, gondolom most azt hiszed ezt milyen jól kiagyaltad? Tévedsz drága! Itt a válaszolók 90%-a tudta, hogy kamu! Tehát a közvélemény kutatásod szerinted azért sikerrel végződött! :) Jó! Az eredménnyel meg már a legelején is teljesen tisztában voltál! Azért néhány észrevétel: Írod hogy nem voltál provokatív. Hát ezt határozottan megcáfolnám...
1.) leírod a konkrét összeget, amit rászánsz, ami
mellesleg sok embernek tényleg több havi keresete!
2.) Prémiumot emlegetsz, ami szinte senkinek se jut
manapság!
3.) Felsorolod, hogy az ég világon mindene megvan a
párodnak!
4.) Egyedi ajándékra gondolsz - SZERINTED IDEGEN EMBEREK
HOGY TUDNÁK NEKED MEGMONDANI HOGY A PÁRODNAK AKIT TE
ISMERSZ MI EGYÁLTALÁN AZ EGYEDI AJÁNDÉK???
5.) Az utolsó mondatod pedig a LEGPROVOKATÍV!!!!
A németországi agysejt beültetéses voltam....:) Szerinted egy pillanatra is komolyan vettelek? Gyenge Poénnak éreztem, ezért volt a válaszom ami...:)
//mondjuk én inkább azt sejtettem hogy egy unatkozó taknyos kisiskolás a személyed...:)// - bocsi tényleg tévedtem
Nem látsz a sorok mögé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!