Mit vegyek a páromnak karira? Max.200-250ezret tudok rászánni.
Gondoltam egy crossmotorra mert azt már ilyen kategóriában is lehet venni de ha már crossmotor akkor lehet többet kéne áldozni rá..de amíg nem kapom meg a prémiumot addig nem akarnám megvenni, azt meg lehet csak januárban utalják ki.
Az a baj hogy mindene megvan, hd tévé, laptop, pc, gps, (imádja a kütyüket)wellnesst nem szereti, külföldi utat meg kapott tőlem idén már szülinapjára, tehát az is kilőve.
Egyedi ajándék kéne de nagyon nehéz :S az igazán nagy dolgokra meg nem elég pár százezer forint sajnos :(
Várom a tippeket!!
Nem tudtam szó nélkül elmenni, nem a kérdés, hanem a válaszok mellett. Az én családom is olyan, hogy sokat költ karácsonykor. "Szegények vagyunk, de jól élünk", ezt szoktuk mondani. Ha én százezrekért kapok ajándékot, nem adhatok egy saját magam által készített ajándékot. Furcsán néznének rám. Erről ennyit.
Kedves Kérdező! Neked csak annyit szeretnék mondani, hogy vigyázz a motorral! Én is azt vettem a páromnak nyáron a szülinapjára. Mikor bejárkáltam hozzá a kórházba, akkor meg szidhattam saját magamat, hogy mért vettem ilyen veszélyes ajándékot? Inkább valami biztonságosabbat vegyél, nehogy úgy járj, mint én! Valaki ajánlotta az aranyat, szerintem jó ötlet. Hiába van neki, az cserélhető, lehet váltogatni és mindig van egy szebb...
Én négy új felnit veszek a terepjárójára, bár az 280ezer.
:P
Azokkal a válaszolókkal értek egyet én is, akik a kérdés stílusán akadtak fenn!
Egyáltalán nem vagyok rád irigy a pénzed miatt, mivel gondolom, nem loptad, hanem megkerested, így, hát, meg is érdemled.
DE!!! azt kikérem magamnak, hogy "igazi ajándékra nem elég pár százezer Ft"!
Sok ember kölcsönt vesz föl csak azért, hogy meg tudjon venni egy bútort az otthonába! Én 55.000 Ft-ot keresek irodai munkával.
Ha nekem is lett volna olyan szerencsém, hogy olyan helyen dolgozhassak, ahol annyit keresnék, mint te, akkor összetenném a két kezem. De nekem még az osztálykirándulásokat is mellőznöm kellett, mert nem volt rá pénzük a szüleimnek.
Ha annyi pénzem lenne, biztos, hogy jótékony célokra használnám! Nemcsak Karácsonykor, hanem egész évben! Ha mindenetek megvan, ez a legésszerűbb ötlet!
Kedves kérdező!
A legtöbb ember azért háborodik fel ezen a kérdésen, mert nem keresnek ennyit. Irigység is, de nem mindenkinél. Inkább, hogy más ennek az ötödét kell hogy beossza számlára, kajára...stb.
Írok neked 1 pl.: 1 szintén jól kereső voltam, míg el nem jöttem szülni, most a max. gyed:((DE kuss a pofámnak); van aki ennél kevesebbért is melózik és képzeld el a helyzetet annak az embernek ez hogyan esik neki, pláne így karácsony előtt. A másik: pl. barátnőmmel együtt melóztunk, ugyan az a munkakör minden... mostanában kérdeztem mennyit keres, mert érdekelt, hogy (változások miatt) pótlékok ...stb hogyan változtak. Erre olyan választ adott, hogy leterelte magyarul baromira nem mondta meg, mintha elvenném tőle vagy mittomén'. Ennyit a pénzről.
Csendben nézd ki azt a cross motort inkább és örülj , hogy neked 1 hónapban nem 50 e kell megélnek...
Sziasztok! Mielőtt leírnám a mondanivalómat,kikötöm: azért nem válaszoltam az írásokra, mert éjszaka aludni szoktam :)
Látom rengeteg válasz jött, jó sok alpári, de normális válasz is hál istennek. Akkor leírom az igazságot:
Ez a kérdés valóban fake. Ezt általában észre is szokták venni a válaszadók, de itt jobban elnyomta ezt az érzést az irigység és a bántás, szidalmazás kéje, ezért senki nem vette észre (1 válaszoló csak, az elején...)
Egyetemista lány vagyok és a páromnak mágneses derékmasszírozót vettem karácsonyra 10ezer forintért, mert sokat fáj a dereka. És úgy tudtam kifizetni ezt az ajándékot, hogy eladtam a játékkonzolomat, amire egész évben gyűjtöttem a pénzt, és még alig volt 1 hónapos.
Diákmunkázok, a szüleim fejenként 80ezer forintot keresnek. Szerény családban élek :)
A kérdésemet azért tettem fel, mert kiváncsi voltam mennyire veri ki a biztosítékot, mert láttam, hogy ezen az oldalon a felhasználók nagyon utálják azokat akiknek jobban megy a soruk. Ha valaki bemeri írni hogy pl minden hónapban 10ezret költ szépségápolásra, vagy 100ezer felett keres fizetést, egyből vérmes hiénaként ugrik a torkának mindenki.
Miért kell irigynek lenni? Kérlek válaszoljatok rá. Én nem vagyok irigy senkire, tőlem kereshet 50ezret, de 500ezret is. Vannak csoporttársaim akik sportautóval járnak iskolába. Én busszal járok, meg biciklivel, és hálás vagyok ha apa ideadja az autót 3 havonta egyszer, ha esetleg messzebb van dolgom a városban. De mégsem irigykedek azokra akik ilyen autókkal járnak iskolába... pedig Dolce Gabbana meg Armani ruhákba járnak nap mint nap.
Annyira tele vagytok keserűséggel és irigységgel hogy még engem is szidtatok: nincs agyam, provokáló és fennhéjazó a kérdésem. Hát most nem azért, de ha elolvasom azt amit eddig írtam, szerintem semmivel nem suggaltam olyat, hogy egy buta ember vagyok, ezt is csak azért írtátok mert dühösek voltatok. A kérdésem sem volt provokáló, erre különösen figyeltem.
Vannak reálisak köztetek, akik írták is, hogy kérdező ide vagy oda, a válaszok megdöbbentőek. Tény, hogy nagyon sok ember padló alatt van most (egyik idősebb barátnőm most vesztette el a házát, 3 gyerekkel mobilházba kényszerül költözni :(...) és nekünk se könnyű. De ez még nem ok arra hogy másokon fröcsögjünk és utáljuk, mert van mit aprítania a tejbe.
Bocsánatot kérek amiért a kérdésem nem valós, de nem akarom hogy itt megakadjon a dolog, szeretném ha reagálnátok erre, hogy mi értelme van ennyire utálni a másikat?
Itt szerintem nem az irigységről van szó,legalábbis nekem nem ez jutott eszembe(bár csak most olvastam a kérdésed, így válaszolni se válaszoltam)hanem ha tényleg 200-250 ezret tudnál költeni a párodra, nem tudnád,h mit vegyél neki?
Én tudnám:)
Igen, aki azt sérelmezte hogy a saját páromnak nem tudom mit vegyek, az korrekt hozzászólás volt, azzal nincs is gondom, csak elfelejtettem leírni az imént.
De tény, hogy felüdülés volt az elszórt pár normális hozzászólás a többi között, és örülök, hogy más is van aki nem látja értelmét a pénz miatt bántani a másikat.
Most mennem kell iskolába, de délután jövök, addig is ne tartsátok magatokban amit gondoltok erről a témáról!
Kedves kérdező. Én is hozzászóltam, bár nem bunkó módon, csak annyira, hogy nem kell kérkedni a pénzzel. Az állításomat most is fenntartom.Aki ilyen nyilvános fórumon kér tanácsot az ügyben, hogy mit vegyen ennyi pénzből, arról csak egy szegénységi bizonyítványt tudok kiállítani.Nem vagyok irigy, mert ha nem is ennyi pénzért, de én is meg tudok venni, egy nagyobb értékű ajándékot páromnak, családomnak.De ez nem volt mindig így. Anyám egyedül nevelt fel és nagyon nem kaptam karácsonyi ajándékot. Max 1-2 ruhát.
Talán a különbség az, hogy megtanultam becsülni a pénzt.
A kérdésed amúgy érdekes volt,minden hsz elolvastam.
És bocsánat, de inkább azokkal értettem egyet, akik ezt kissé túlzónak tartották.
Szép, békés karácsonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!