Mit adjak 30. szülinapra a lány páromnak?
Komoly ajándékra gondoltam, pl. tandem ejtőernyős ugrás, vagy ilyesmi kategória, ami emlékezetes marad.
Lányok, ti minek örülnétek? Köszi.
Ha szeretne tandemezni, akkor vidd :-) Én biztosan örülnék neki! Vagy egy sétarepülés, ha mindenképpen a fellegekbe akarod repíteni. Vagy mondjuk elviheted egy egész hétvégés kirándulásra, amolyan pótnyaralásra. Vagy hajókázás a Dunán... Bár ez kicsit veszélyes, mert lehet hogy azt hinné, hogy lánykérés lesz belőle :-P
29/N
Ez attol fugg, hogy milyen szemelyiseg, mi az ami erdekli, mi a hobbija stb.
Egy sima gyertya fenyes vacsora is lehet emlekezetes, de egy tengerparti nyaralas is!
Második vagyok :-)
Én tuti a jeggyűrűnek örülnék valami romantikus megoldásban. De ezt már ti tudjátok, vagyis inkább te, hogy mikor szeretnéd megejteni a dolgot. Szerintem nem gáz, ha szülinapon kéred meg, főleg, ha biztos vagy a válaszban :-)
A tandem tetszene, bár most már hideg van hozzá. Mondjuk azt nem mondtad, hogy mikor van a szülinap :-)
Én nagyon örülnék egy összevágott kis videófilmnek, amin a számomra fontos emberek (család, barátok) kis szülinapi üzeneteit venné fel és szerkesztgetné össze a párom. Ez olyan személyes és maradandó is egyben, plusz meg kell érte dolgozni, ami a szeretet egyik fokmérője :)
De tény, hogy a jegygyűrű mindent vinne .... :)
ja és még valami..
mennyi pénzt szánsz rá? Mert vannak még ötleteim ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!