Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit adjak 30. szülinapra a...

Mit adjak 30. szülinapra a lány páromnak?

Figyelt kérdés

Komoly ajándékra gondoltam, pl. tandem ejtőernyős ugrás, vagy ilyesmi kategória, ami emlékezetes marad.

Lányok, ti minek örülnétek? Köszi.

2011. okt. 12. 22:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
jeggyűrűt
2011. okt. 12. 22:13
 2/16 anonim ***** válasza:
92%

Ha szeretne tandemezni, akkor vidd :-) Én biztosan örülnék neki! Vagy egy sétarepülés, ha mindenképpen a fellegekbe akarod repíteni. Vagy mondjuk elviheted egy egész hétvégés kirándulásra, amolyan pótnyaralásra. Vagy hajókázás a Dunán... Bár ez kicsit veszélyes, mert lehet hogy azt hinné, hogy lánykérés lesz belőle :-P

29/N

2011. okt. 12. 22:13
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez attol fugg, hogy milyen szemelyiseg, mi az ami erdekli, mi a hobbija stb.

Egy sima gyertya fenyes vacsora is lehet emlekezetes, de egy tengerparti nyaralas is!

2011. okt. 12. 22:15
 4/16 A kérdező kommentje:
Valóban a jeggyűrű lenne a legjobb, ezzel még kicsit várok, nem szeretném, hogy egybe essen más alkalommal :)
2011. okt. 12. 22:18
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
pedig az nagyon szép születésnapi ajándék, és attól kezdve, újjászületve jegyben járni..:))
2011. okt. 12. 22:25
 6/16 A kérdező kommentje:
Lányok, lányok :)
2011. okt. 12. 22:26
 7/16 anonim ***** válasza:
92%

Második vagyok :-)

Én tuti a jeggyűrűnek örülnék valami romantikus megoldásban. De ezt már ti tudjátok, vagyis inkább te, hogy mikor szeretnéd megejteni a dolgot. Szerintem nem gáz, ha szülinapon kéred meg, főleg, ha biztos vagy a válaszban :-)

A tandem tetszene, bár most már hideg van hozzá. Mondjuk azt nem mondtad, hogy mikor van a szülinap :-)

2011. okt. 12. 22:31
 8/16 anonim ***** válasza:
89%

Én nagyon örülnék egy összevágott kis videófilmnek, amin a számomra fontos emberek (család, barátok) kis szülinapi üzeneteit venné fel és szerkesztgetné össze a párom. Ez olyan személyes és maradandó is egyben, plusz meg kell érte dolgozni, ami a szeretet egyik fokmérője :)

De tény, hogy a jegygyűrű mindent vinne .... :)

2011. okt. 12. 22:35
 9/16 anonim ***** válasza:
75%
Vidd el hétvégére valami wellness szállodába, annyit masszírozzák majd, hogy eltűnnek a ráncai (csak vicc akar lenni) :D közben vidd el vacsorázni :)
2011. okt. 12. 22:40
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

ja és még valami..

mennyi pénzt szánsz rá? Mert vannak még ötleteim ;)

2011. okt. 12. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!