Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit adjak 30. szülinapra a...

Mit adjak 30. szülinapra a lány páromnak?

Figyelt kérdés

Komoly ajándékra gondoltam, pl. tandem ejtőernyős ugrás, vagy ilyesmi kategória, ami emlékezetes marad.

Lányok, ti minek örülnétek? Köszi.

2011. okt. 12. 22:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%
Én a tandem ugrásnak nem örülnék, mert tériszonyom van, de Te ismered a barátnődet. :) Én egy wellness hétvégének vagy párnapos külföldi útnak (pl. Bécs, Prága) örülnék a legjobban.
2011. okt. 12. 22:46
 12/16 A kérdező kommentje:

Igen, mostanában lesz, 1-2 hónapom van felkészülni bármire. Tény, hogy a tandemhez elég hideg van ilyenkor. Összegileg ha a páromról van szó, nem ismerek lehetetlent, de azért egy ésszerű határon belül szeretnék maradni, olyan 50e Ft körül gondoltam. Szerintem ebből sokminden kijöhet egy ilyen alkalomra. Nem ilyen közhelyes dolgot szeretnék, mint telefon, vagy laptop, mert ezek múlandóak. Sokkal inkább egy élmény, vagy tartósabb, időtállóbb személyes tárgy. Az emlékalbum is tetszik, bár kevésbé "mozgalmas" ajándék.

Mégis gyűrű? Ne ültessétek a bogarat a fülembe :)

2011. okt. 13. 00:15
 13/16 anonim ***** válasza:

annak nagyon-nagyon örülne.. :)) és emlékezetes marad :)

Majd az aranylakodalmatokon elmókázunk: hát az úgy volt, hogy egy kis tandemes ejtőernyős ugrást akartam...

2011. okt. 13. 00:24
 14/16 anonim ***** válasza:

egy romantikus hétvége valahol. belföldön kijön ötvenezerből.

a jegygyűrűvel ne ijesztgesd, előbb derítsd ki, hogy áll ezzel a házasság-dologgal, mert ha együttéléspárti, akkor csak elb*sztad a szülinapját.

2011. okt. 13. 03:34
 15/16 anonim ***** válasza:

bónusz brigádot ismered? ott külföldön is kijön egy hétvége ennyiből.

[link]

(ha feljön az a hülye regisztrációs sz*r az elején, írj be egy kamu aaa@ggg.de címet, akkor meg tudod nézni az egész oldalt és csak akkor kell normálisan is regisztrálnod, ha megtetszett).

pl. nekem ez nagyon bejönne (már lejárt, de naponta kerülnek fel hasonló lehetőségek)

[link]

2011. okt. 13. 03:37
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, nagyon kedvesek vagytok. Ha még jut eszetekbe valami várom az ötleteket. Addigis átgondolom, átnézem amiket írtatok.
2011. okt. 13. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!