Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a páromnak karira?...

Mit vegyek a páromnak karira? Max.200-250ezret tudok rászánni.

Figyelt kérdés

Gondoltam egy crossmotorra mert azt már ilyen kategóriában is lehet venni de ha már crossmotor akkor lehet többet kéne áldozni rá..de amíg nem kapom meg a prémiumot addig nem akarnám megvenni, azt meg lehet csak januárban utalják ki.

Az a baj hogy mindene megvan, hd tévé, laptop, pc, gps, (imádja a kütyüket)wellnesst nem szereti, külföldi utat meg kapott tőlem idén már szülinapjára, tehát az is kilőve.

Egyedi ajándék kéne de nagyon nehéz :S az igazán nagy dolgokra meg nem elég pár százezer forint sajnos :(

Várom a tippeket!!

2009. dec. 9. 22:10
 31/95 anonim ***** válasza:
88%
Ne haragudj, de tényleg csak 250 ezret tudsz rászánni? Ez nagyon gááááz! Ennyiért én el se fogadnék ajándékot! Hát megmondom őszintén ennyi pénzből nem tudom mit vegyél, ezért ma már szinte semmit nem kapsz, gáz hogy ilyen csóró vagy, én szégyellettem volna a kérdést is feltenni! ÉN Ferrarit veszek a Páromnak! Bi bibibííí :D
2009. dec. 9. 22:58
 32/95 anonim ***** válasza:
96%

22:46-nál a pont. Mi a f@sznak kell itt olyat kérdezni, amire igazán csak a kérdező, esetleg annak a szűkebb családi/baráti köre tudhatna jó választ adni?

Gyanítom a Kérdezőnek nemcsak felesleges pénze van, hanem ideje is ... ilyeneken törni a fejét ...

Vegyél rengeteg játékot belőle, menj be a "Heim Pál"-ba, és a sok ragyogó szempár egyből elfeledteti veled a pénzköltés gondját! Vagy ha mégsem emellett döntesz, akkor menj el egy önismereti tanfolyamra, és tanuld meg, hogy te ki vagy, hogy lásd, ki van melletted! Akkor tudni fogod, hogy az ő szeme miért ragyog igazán!

Ezek többet adnak neked / nektek ... "karira".

32/F

2009. dec. 9. 23:01
 33/95 anonim válasza:
73%
Miből gondoljátok,hogy a kérdező lány?Szerintem egy kis rossz homi aki a duna korzón árulja a seggét..
2009. dec. 9. 23:05
 34/95 anonim ***** válasza:
87%

Fölösleges ennyi pénzt kiadni csak azért mert éppen jön a karácsony. Csak azt éred el vele, hogy már az apróbb, olcsóbb dolgoknak már nem is fog örülni. Van PS3 vagy XBOX neki? Vegyél hozzá új játékot.

A férjemnek is meg van mindene...kb 500 dvd film, mégis majd kiugrik a bőréből ha kap egy új filmet vagy játékot.

Mióta gyerekünk van nem számit az ajándék mert a kislányunk mosolya és a szemeiben felcsillanó diszek ragyogása eltompitja az ajándékokat. Nekem a kicsi a legnagyobb ajándék karácsonykor!

2009. dec. 9. 23:14
 35/95 anonim ***** válasza:
83%

Már ne is haragudjatok, de én végigolvastam a kérdést, és a válaszokat is, és nagyon elszomorodtam.

Tényleg ide jutott a magyar társadalom? Őszintén mondva nem tudom eldönteni melyik oldal a szánalmasabb? A kérdező vagy a válaszolók?

Nekem nem azzal van a bajom, ha valaki szegény, vagy irigy, hanem azzal, ha ilyen alpári hangnemben ír, mint a válaszadók többsége.

Esküszöm ez pont olyan, mint a Napiszar. Az ember nem tudja eldönteni, hogy a képen szereplő egyén vagy a kommentelők a szánalmasabbak-e.

Na, ennél a kérdésnél én is pont így érzek!

2009. dec. 9. 23:14
 36/95 anonim ***** válasza:
100%
hmmm.ok én nem vagyok irigy,de miért várják el azok a kérdezők,akik ilyen kérdéseket tesznek fel,h vad idegen döntse el helyettük h mit vegyenek a karácsonyra...aztán meg csak az oltogatás lesz belőle...nah de sztem egy karácsonyi ajándékra(meg bármilyen más alkalomra)tök felesleges százezres ajándékokat venni,meg előre eldönteni,h most ennyit szánok rá és csak ebben az árkategóriában keresgélek...nem feltétlenül a legdrágábbnak örül az ember...
2009. dec. 9. 23:15
 37/95 anonim ***** válasza:
89%
Légyszi segítsetek, most találtam 50 millió forintot, mire költsem el? Lehetőleg egyben szeretném elkölteni, így gondolkodjatok légyszi! Várom a tippeket! Köszy, pusz!
2009. dec. 9. 23:19
 38/95 anonim ***** válasza:
85%

Én alapból nem is értem az ilyen kérdéseket!

Képemen nem lenne bőr, egy anonim oldalon ilyen kérdéseket feltenni! Elég nagy baj, ha ismeretlen emberektől kérdezzük meg, hogy mit vegyek apukámnak/anyukámnak/húgomnak/nővéremnek/öcsémnek/bátyámnak/szeretőmnek/kutyámnak/tetveimnek stb. stb.

A kérdezők élnek barátaikkal, családtagjaikkal. Nekik kéne tudni, mit akar szerettük!

2009. dec. 9. 23:20
 39/95 anonim ***** válasza:
84%
TIGÁZ vásárlási utalványt!!
2009. dec. 9. 23:22
 40/95 anonim ***** válasza:
77%
hát...passz!mindenesetre szeretetet biztos nem!azt nem lehet pénzért venni!de mondjuk vehetsz vele szánalmat,képmutatást,kihasználást....
2009. dec. 9. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!