Mit vegyek a páromnak karira? Max.200-250ezret tudok rászánni.
Gondoltam egy crossmotorra mert azt már ilyen kategóriában is lehet venni de ha már crossmotor akkor lehet többet kéne áldozni rá..de amíg nem kapom meg a prémiumot addig nem akarnám megvenni, azt meg lehet csak januárban utalják ki.
Az a baj hogy mindene megvan, hd tévé, laptop, pc, gps, (imádja a kütyüket)wellnesst nem szereti, külföldi utat meg kapott tőlem idén már szülinapjára, tehát az is kilőve.
Egyedi ajándék kéne de nagyon nehéz :S az igazán nagy dolgokra meg nem elég pár százezer forint sajnos :(
Várom a tippeket!!
Nem, kérdező, te nem álltál senki háta mögé késsel, hogy válaszoljon, te egyenesen a rászoruló ember szívébe szúrtad azt a kést, aki nem tehet a szegény helyzetéről, azokat bántottad meg ezzel, azokat, akik mindent megtennének, hogy boldoguljanak és hogy a szeretteik ne nélkülözzenek.
Most diákként azt gondolod, nagyon jól eltervezted az életed, hogy ha végzel és nem találsz munkát, kimész, rendben, én is külföldre fogok menni, mégse vagyok ilyen nagyképű, érzéketlen és pofátlan, mint te. Vajon ugyanígy gondolkodnál, ha tisztességesen ledolgozott 20-25 vagy még több év után mondanák a munkahelyeden, hogy holnaptól nem kell bejönni, és ki tudja, mennyi van még nyugdíjig, és nyakadon lenne egy család?
Gondolkodj!
Tegnapelotti 16:34-es vagyok.
Jol lelettem pontozva de nem erdekel.Orulok neki h az utanam valaszolok szinte mind azt irta amit en is,tehat hasonloan gondolja:tehat h te itt most sok embernek fajdalmat okoztal ezzel a kamu kerdessel.
En javasoltam h elobb gondolkozz aztan cselekedj.
Remelem ezutan tenyleg igy teszel.
Ja,kozbe a ferjemnek is sikerult vennem egy 1000 forintos ajandekot....
"ha beleírtad volna a kérdésbe,hogy kíváncsiságból kérdezed csak,"
ha beleírtam volna senki nem vallotta volna be hogy igenis irigy. Mindenki tagadta volna. Bár így is nagyon sok tagadás született a vallomás után,ellentmondásosan az előtte lévő 50 válasznyi irigykedéssel, de szerencsére vannak akik őszinték!
Hát, szerintem, akik ezen a kérdésed ennyire kiakadtak elég nyúlbélák lehetnek.
Én is szegény vagyok, mégis mikor olvastam a Best-ben, hogy a David Beckham a feleségének 50 milló forintos gyémántgyűrűt vett, a felesége meg neki 30 millió forintos motort, akkor sem éreztem úgy, hogy kést szúrnának a szívemben.
Sőt van olyan volt osztálytársam, aki kocsit vesz a feleségének karácsonyra. Nem esik túl jól, de hát ez van!
De közel sem érzek semmiféle kést a szívemnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!