Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Depressziós vagyok. Szerintete...

Depressziós vagyok. Szerintetek feleségül vesz így is valaki? Szerintem senki sem akar egy ekkora terhet magára vállalni egy egész életre.

Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 19:35
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
0%
Így van! A súlyos depreszziót gyógyszerrel lehet gyógyítani, de nem két hét alatt azért.Nem nátha! De hamar. És lehetnek mellékhatások.Ingyen semmit nem adnak!
2009. nov. 29. 13:17
 62/66 anonim ***** válasza:
68%
Tévedsz, ha azt hiszed, itt csak okoskodók válaszolnak olyanok, akik azt se tudják, mi fán terem a depresszió. Állítom, hogy - velem együtt - mindannyian megtapasztalták ezt a szörnyü állapotot. Nem véletlenül irjuk/irják, hogy elsősorban nem a gyógyszerek segitenek, hanem a saját akarterőd, a családod, a barátok és ismerősök. Aki gyógyszerrel gyógyul, sokkal hamarabb visszaesik és még mérgezi is magát. Aki viszont egyszer rájön, hogy az egészséges lelket maga hozza létre magában, az egyszersmint megismeri önmagát, kezelni tudja saját lelkiállapotát, ennél fogva meg is gyógyul. Légy tehát saját lelked orvosa. Aki annyira tisztán látja a betegségét, mint te, az tenni is képes ellene! És akkor majd egyszer jöhet a társ is, akivel sokkal vidámabb lehet az életed.
2009. nov. 29. 15:42
 63/66 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! NAgyon szépen köszönöm. Ez egy számomra lelkesítő válasz volt- "aki ennyire tisztán látja..."-ez a rész lelkesített, nemtudom miért...)) vagyis, csak sejtm
2009. nov. 29. 16:27
 64/66 anonim ***** válasza:
Nos, itt kaptál már hideget-meleget, mindenki leírta a véleményét és a tapasztalatait a depresszióról, de ezzel nem hiszem hogy előbbre jutottál. Én saját tapsztalatból próbálok a kérdésedre válaszolni. Évekig voltam súlyos depressziós egy férfi miatt, volt kórházi kezelés, több pszichiáterhez járkálás, de mindíg visszaestem. Végül saját magam húztam ki a szarból, és most jó ideje az a férfi töri magát utánam, aki miatt ebbe a helyzetbe kerültem. Nem érdekli a múlt, hogy milyen voltam, feleségül is venne, csak mióta "kijózanodtam" már egyáltalán nem vagyok biztos benne hogy ezt akarom, egyedül is embernek tudom érezni magam. De ehhez te magad is kellesz, hogy idáig eljuss, magától nem fog megoldódni a problémád.
2009. nov. 29. 16:36
 65/66 anonim ***** válasza:
Nem.
2009. nov. 30. 00:28
 66/66 anonim ***** válasza:
100%

"Kedves utolsó válaszoló! NAgyon szépen köszönöm. Ez egy számomra lelkesítő válasz volt- "aki ennyire tisztán látja..."-ez a rész lelkesített, nemtudom miért...)) vagyis, csak sejtm"

Hogy dúlhatnak most benned a boldogság hormonok, végre valaki megdicsért a depressziód miatt!

2009. nov. 30. 06:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!