Depressziós vagyok. Szerintetek feleségül vesz így is
valaki? Szerintem senki sem akar egy ekkora terhet magára
vállalni egy egész életre.
41/66 A kérdező kommentje:
milyen első két válasz? nem a kérdés kiirása után lettem depressziós. aki úgy érzi, hogy nem tud nomrális választ irni, az kérem ne irjon. én is marházhatnék mindenkit az oldalon annyi gagyi kérdét irnak ki egyesek, de mégsem teszem. akkor ki a hülye?
Mondom az első két normális válasz után már rögtön flegmán válaszolsz! Nem azt írtam, hogy a kérdés kiírása után lettél depressziós. Te hülye vagy. Még egy választ sem tudsz értelmezni, akkor hogy akarsz férjhez menni? Ezek után tényleg azt mondom, hogy ne csodálkozz, ha egyedül döglesz meg. Kinek kell egy depressziós kurv@?
2009. nov. 28. 22:12
43/66 A kérdező kommentje:
hát, őszintén remélem egyszer igazán depressziós leszel. meglátjuk mennyire lesz akkor nagy a szád.
44/66 A kérdező kommentje:
akik normális választ irtak, azoknak köszönöm szépen.
45/66 A kérdező kommentje:
a depressziósak hajlamosak csak a negativ válaszokra reagálni. Úgyhogy elnézést kérek azoktól akiket ezáltal megsértettem.
10 évig tartó depresszióm nem lesz. Mert én szeretem önmagam, szeretem a családom és nem vagyok egy önző kurv@. Nem szégyellek elmenni orvoshoz ha problémám van, és mellettem áll egy férfi, aki szeret. Ezek után, én nem fogok belefulladni az önsajnálatba és az önutálatba. Nekem van kiért meggyógyulnom. Nekem van annyi eszem, hogy meg akarjak gyógyulni, és van annyi eszem, hogy ne sajnáltassam magam, mert akkor hú de jó, hogy körülöttem forog a világ. Ha a családod sem vesz komolyan, akkor annak oka van.
2009. nov. 28. 22:20
47/66 A kérdező kommentje:
ilyen butaságot ne irj már! a depresszió nem ész kérdése. azt sem tudod mi a depreszsió aztán próbálsz itt hősködni a béna válaszaiddal.
Szerintem feleségül vehet valaki a depresszióddal, ha nem szerez arról tudomást. Viszont hogy meddig tart az ilyen házasság .... ?
Szerintem előbb van az ember saját maga, a saját élete. És később ezt osztja meg mással. Minek belemenni egy házasságba, ha még magaddal is kakiba vagy? Te nagyon is jól tudod, hogy mid van és ez mivel jár. Addig vagy ilyen flegma az életben az emberekkel, amíg rá nem találsz magadra, hogy mit is keresel itt a földön. Javaslom, figyeld meg önmagad, hogyan működsz. Sok válasz fog jönni, és kilépsz ebből a nemistudom-miből ... :-)
2009. nov. 28. 22:36
volt ilyen ismerősöm mint a kérdező. szerencsére csak netes ismerős. beképzelt magának egy halom betegséget és egész nap arról dumált. a végén töröltem mindenhonnan.
Te kérdező szánalmas vagy. tényleg csak itt hencegsz, hogy te depressziós vagy, sokan ezt menőnek hiszik. Ahogy te is, úgy hiszed, hogy te ettől vagy különleges, hogy te 10 éve vagy depressziós és akkor más ne ugasson be, mert neked annyira nagy tapasztalatod van a világfájdalmak terén, stb.
bocs de nem tudlak sajnálni:)
2009. nov. 28. 22:43
50/66 A kérdező kommentje:
ki henceg? nem értem? épp ki akarom nyírni magam. nem tudo hol hencegésez? Feltettem egy kérdést, de sajnos csak kevesen tudtak normális választ adni.
Kapcsolódó kérdések: