Depressziós vagyok. Szerintetek feleségül vesz így is valaki? Szerintem senki sem akar egy ekkora terhet magára vállalni egy egész életre.
A depresszióból való kigyógyulás első lépése az AKARAT! Tedd fel magadnak a kérdést, hogy: Valóban meg akarok gyógyulni?
Lehet, hogy élvezed, hogy körülötted forog a világ, de így csak eltaszítod magad mellől az embereket. Nem is akarsz meggyógyulni, nekem ez jön le a viselkedésedből.
Ne haragudj, de te hencegsz a depresszióddal!Másokat viszont ez egyáltalán nem érdelkel!
Akár meg is rohadhatok önmagamban, senkit nem fog érdekelni. Ha őszinte érdeklődéssel fordulsz a világ felé, a világ csak akkor fog válaszolni.
"Hiába fürdeted önmagadban, csak másban moshatod meg arcodat"
Ahogy a nagy költő mondja. Ő pedig igazán tudott szenvedni!
Miért vagy ilyen, mi az oka? Mi jut elsőnek eszedbe?
NÉZD mennyi ember ír, s csak jót akar!!! Kérlek ne tedd ezt, ne tégy olyat ami csak árthat.
Minek kérdezgetsz, ha nem érdekelnek a válaszaink? Természetesen a válasz: Senki. Így nem! Csak szerettünk volna arra is válaszolni, hogy akkor hoygan igen.
Mert a kérdésben egy rejtett kívánság is szerepel. S kiolvastuk a sorok közül. te írtad a kérdést, nem?
Ha nem ilyen válaszokat vártál, miért nem fogalmaztad másképpen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!