Szerinted szerethet egy férfi annyira egy nőt hogy elviselje azt hogy depressziós?
22éves fiúról van szó és 3hónapos járásról.
Lehet ennyire kötödni valakihez ennyi ismeretség után?
Még egy variáció.
A fiú küldetésének érzi hogy "megmentse" a lányt,mert tudja minden rendben lesz.
Szerinted melyik lehet igaz?Szerelem vagy küldetés?
Szerintem inkàbb szeretne segiteni a lànynak, hogy rendbejöjjön. Mivel most vele van, igy kötelességének talàlja, hogy mellette legyen, felépüljön.
Mindenesetre bravó, hogy nem hagyja cserben, ritkasàg!
Küldetés.
A fiú a "lehetőségbe" szerelmes, nem a nőbe. Abba a lehetőségbe, hogy egyszer minden jó lesz. Pedig nem lesz... Meg akarja menteni, tehát nem elfogadja a betegségével együtt, hanem meg akarja változtatni. (Nyilván jó irányba, de akkor sincs szó elfogadásról.)
A depresszióból nagy türelemmel, szeretettel és akár szakember segítségével ki lehet húzni-ha tényleg szereti, és "normális" kapcsolat lehet belőle.
Azt hittem azt kérded, hogy hisztis, nyafogós, csapkodós barátnőt lehet -e bírni hosszútávon? Mert egyébként igen. Nekem érthetetlen módon.
Félreértettél: segíteni úgy is lehet, hogy elfogadod olyannak, amilyen. Sőt, talán ez még többet segít.
A kérdésből nem ez derül ki.
A kettő egy és ugyanaz. Azért érzed szerelemnek, mert viszonozva van az érzelem, méghozzá egy érzelmileg kiszolgáltatott lánytól, 1 oda 1 vissza, érzed hogy szüksége van rád. Ezt a kérdést ugye magadnak tetted fel?
Cuki:-)
Félreértettél: segíteni úgy is lehet, hogy elfogadod olyannak, amilyen. Sőt, talán ez még többet segít.
A lányt olyannak nem lehetett elfogadni,itt nem csupán "otthon ülök és depis vagyok"van szó,volt kórház,kezelés,gyógyszerek minden amit el lehet képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!