Szerinted szerethet egy férfi annyira egy nőt hogy elviselje azt hogy depressziós?
22éves fiúról van szó és 3hónapos járásról.
Lehet ennyire kötödni valakihez ennyi ismeretség után?
Még egy variáció.
A fiú küldetésének érzi hogy "megmentse" a lányt,mert tudja minden rendben lesz.
Szerinted melyik lehet igaz?Szerelem vagy küldetés?
(volt?)
Igen multidő:)
Magyarországon kb. az emberek egy tizede kicsit depressziós és a nők kb. 1%-a kezelésre is szorul.
Ezeknek az embereknek is van családja, szóval miért ne szerethetne valaki egy depressziós embert (ahogyan szerethet mondjuk egy allergiásat is stb.), de három hónap után szerintem épp eszű ember nem kötődik senkihez se, ahhoz túl friss kapcsolat.
Bár nálunk forditva volt a felállás,párom (férfi) volt depressziós,elég durván,de orvoshoz nem tudták elcipelni,nem éreztem soha küldetésnek,csupán tudtam,éreztem,hogy én ki tudom zökkenteni ebből kellő türelemmel.
Került pár hónapomba,de most már nélkülem is mosolyog,vidám,jókedvű,célokkal teli ember.
(amikor megismertem,valamiért rögtön megbizott bennem,első 1-2 hónapban csak kettesben jött elő az igazi énje,ezért tudtam beleszeretni)
Örülj hogy igy érez,depresszió ellen pedig szex,meló,gondolkodásmentes fizikailag fárasztó hobbik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!