Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Depressziós vagyok. Szerintete...

Depressziós vagyok. Szerintetek feleségül vesz így is valaki? Szerintem senki sem akar egy ekkora terhet magára vállalni egy egész életre.

Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 19:35
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
100%
Szerintünk sincs sok esélyed! Ez miért nem elég neked? Ezt kérdezted, nem?
2009. nov. 28. 23:06
 52/66 anonim ***** válasza:
78%
Épp ki akarod nyírni magad? Hát hajrá!
2009. nov. 28. 23:16
 53/66 anonim ***** válasza:
100%
te nem depressziós hanem egy önsajnáló makacs ember vagy aki azt hiszi hogy ő az egyetlen depressziós ezen a világon és ha valaki segíteni próbálna csak a kifogások meg a lenézés. És van egy rossz hírem. senki nem fog feleségül venni, mert annak is leharapnád a fejét ha segíteni próbálna, mert te már 10 éve depressziós vagy te csak jobban tudod. a depressziót igenis lehet kezelni, lehet vele élni. akár gyógyszerek nélkül is csak akaraterő kell hozzá. és tudom , hogy most azt fogod mondani dehát a depressziósnak nincs akarata.. szerintem kétféle ember van , az aki mindent megtesz azért hogy jó irányba változzon és gyógyuljon és az aki csak sajnáltatja magát és mindenkit elmar.
2009. nov. 29. 01:42
 54/66 anonim ***** válasza:
100%

Mi az amit megtettél azért hogy kilábalj ebből? Ne hivatkozz arra, hogy a gyógyszerek meg a fürdők meg a könyv nem segít. Azért, mert TE nem akarod, hogy segítsen.

Fetrengsz a földön, és csodálkozol, hogy mindenki beléd rúg és eltapos?! Talán fel kellene állni. És ez egyedül is menne, ha akarnád.

Nem ezt az oldalt kellene böngészned, hanem sütni-főzni valamit ebédre. Elmenni sétálni, gondolom nálatok is szép idő van. Javasolták, hogy gyere haza. Nem reagáltál rá.

Írt neked egy csomó ember, hogy segíteni akar, és csak leharapod a fejüket. Ne csodálkozz, hogy menekülnek tőled a pasik. Magadba kellene nézned, belenézni a tükörbe, és elbeszélgetni magaddal. Nem itt sajnáltatni magad.

Pff...

2009. nov. 29. 10:28
 55/66 anonim ***** válasza:
74%

Szia! :-)

Ajánlom neked a thesecret.hu oldalt!

Az oldal magyar, regisztrálj, és írd le a gondjaidat, biztos fognak segíteni ott nagyon sokan!

Annak idején nekem is segítettek nagyon sokat és most már jól vagyok nagyon :-)

Hajrá! ;)

2009. nov. 29. 10:35
 56/66 anonim ***** válasza:
Kedves Depressziós hölgy!Nem gondolod, hogy neked is lépni kellene ez ügyben?Tudom, hogy nem könnyű neked, de valószínűleg azért hagynak ott a férfiak mert látják rajtad, hogy még arra sincs elég énerőd, hogy kilépj a depresszióból. Ezért szerintem aztán úgy látják, hogy hozzájuk sem lesz erőd. Mert amíg nem szűnik meg a depressziód, addig nem is tudsz rendesen működni egy párkapcsolatban sem. A depresszió megszüntetéséhez pedig legfőképpen te kellesz a te akaratod.
2009. nov. 29. 12:11
 57/66 anonim ***** válasza:
Szerintem te nem is akarod, hogy segítsenek az emberek rajtad.Olvasd vissza válaszaidat. Mind elutasító, egy jó szó sincs benne. Ezek is mind azt bizonyítják, hogy menekülsz saját magad elől, pedig tudod, hogy csakis magad miatt estél bele ebbe és csakis magad miatt nem tudsz belőle kijönni csak az az egyetlen baj, hogy képtelen vagy magadba nézni és emiatt írsz ilyeneket, mikor mi csak segíteni akartunk neked. Ahogy elindultak a kommentelések meg kaptuk a válaszaidat úgy lettél te is egyre agresszívabb. A depresszióba is így estél bele.
2009. nov. 29. 12:17
 58/66 anonim ***** válasza:
43%

"lóf.szt tudolsó, én is voltam depressziós vagy 1 éven át, kaptam gyógyszert amit 2 hét után eldobtam."

Mivel a depresszióra ható gyógyszerek 3-4 hét után hatnak,és azokból is többfélét ki kell próbálni,többféle mennyiségben,mire megtalálják a jó gyógyszert... A súlyos depresszióból az "önerő" nem gyógyít ki,ez elég nagy tévhit.Kevésbé súlyosból ki lehet jönni,főleg az elsőből,de a második,harmadik depressziónál már általában csak a gyógyszer szokott segíteni.

2009. nov. 29. 12:35
 59/66 anonim ***** válasza:
36%
Elolvastam a válaszokat,ezeknek az embereknek fogalmuk sincs róla,mi az a depresszió.Legalábbis az "igazi" depresszióról nem tudnak semmit.Mindegy,én továbbra is azt javaslom,menj el orvoshoz.Tényleg nem fognak rajta segíteni se könyvek,se olajok,se önerő,se semmi,csak a gyógyszer.Mint írtam,többfélét ki kell próbálni,többféle dózisban,ez eltart egy ideig,de a sok sikertelen próbálkozás után az egyik típusú gyógyszer hatni fog!Nem véletlenül találják ki őket!
2009. nov. 29. 12:46
 60/66 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Először is a kérdésedre válaszolva... Igen, lehet hogy feleségül vesz így is valaki, de nem hinném, hogy ennyire előre kéne szaladni. Hadd fogalmazzak úgy, hogy elképzelhető hogy valaki beléd szeret, párkapcsolatod lesz. Azonban mint te is írtad ez egy lelki teher a párodnak is. A kérdés, hogy meddig képes egy férfi a te betegségeddel nap mint nap szembenézni. Sajnos, a statisztikák azt mutatják, hogy beteg házastárs esetén a nők azok akik inkább kitartanak férjük mellett, kevesebb az ilyen férfiben. Ez eléggé szomorú, de valahol ugyanakkor kicsit érthető is, mert egy beteg hozzátartozó mindig terhet ró a családjára.

Ajánlom Albert Györgyi könyveit, ha esetleg még nem olvastad volna.

A legfontosabb dolog szerintem a számodra (legalábbis jó lenne ha ez lenne), hogy meggyógyulj. Ehhez tudnod kell(ene) hogy pontosan mi áll a betegséged hátterében, és hogy ezen okot/okokat hogyan tudnád feldolgozni?

Ehhez olyan emberek kellenek körülötted, akik támogatnak. Enélkül nehéz, de semmi sem lehetetlen. Esetleg, barátok, szülők, testvérek... És nem utolsó sorban egy jó szakember. Attól függően hogy mennyire súlyos a problémád, pszichológus és/vagy pszichiáter segítségére lehet szükséged. Már egy nagy lépés a gyógyulás felé, ha képes vagy szakembertől segítséget kérni.

(Megértést, támogatást ne ezen az oldalon várj. Erre a társadalom még nincs felkészülve.)

Amúgy arra azért kiváncsi lettem volna, hogy hány éves vagy, fiú/lány, párkapcsolatban élsz-e illetve volt-e már párkapcsolatod. Csak azért, mert meglepett a kérdésed, persze, biztos meg van rá az okod. :-)

Én a jövőben elsősorban kitartást kívánok neked az élet minden területéhez! És bízom abban, hogy képes vagy segítséget kérni- és elfogadni, valamint mindenekfelett saját magadon segíteni- mert elsősorban Te magad vagy a kulcs a gyógyuláshoz vezető kapuhoz...

Ha van kedved, esetleg a jövőben írhatnál, hogy mi van veled. :-)

Fel a fejjel!

2009. nov. 29. 12:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!