Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Depressziós vagyok. Szerintete...

Depressziós vagyok. Szerintetek feleségül vesz így is valaki? Szerintem senki sem akar egy ekkora terhet magára vállalni egy egész életre.

Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 19:35
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
35%
A depressziót nagyon jól lehet "gyógyitani". A példák igazolják a "sikeres" gyógyitást. Szegény betegek egy része előbb uóbb vagy ön-, vagy közveszélyes lesz. Lsd: legutóbb a pécsi mészáros esetét. A család, a barátok és elsősorban a saját akaratod segitségével tudsz igazán kijönni belőle. Tegnap hallgattam egy rádióadást arról, amit már régen tudok, vagyis az 1920-as évek óta Svájcban és más nyugati országokban egyetlen antidepresszánst nem adnak a betegnek. Növényi fehérjékkel és főleg müvészeti terápiával gyógyulnak a betegek. Hol vagyunk mi még ettől? Inkább megszüntettik a pszichiátriai korházakat és szélnek engedik a betegeket.
2009. nov. 28. 20:01
 12/66 anonim ***** válasza:
69%

Figyelj, ezt magadban kéne lerendezni, te tudod mi az ami bánt, mi rossz, mi bajod. És ezeken kéne szépen sorba változtatni. Szedd össze magad.

Én is depressziós vagyok 12 éve, de ez még egy pasimat sem zavarta. Sosem ők hagytak el engem.

Én is próbálok változni, témába vágó könyvek is sokat segítenek, többet mint a dilidokik. Mindent meg kell próbálni.

25/L

2009. nov. 28. 20:04
 13/66 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem pszichiáterhez menj,ne pszichológushoz!A depresszióra nem hat a beszélgetés,a dep. egy betegség,és gyógyszert kell rá szedni,attól minden helyre tud jönni nagyon hamar (nem saját,de tapasztalat)

Egyébként én hozzámennék depressziós emberhez,nem zavarna,úgyis meg tudna gyógyulni belőle.

2009. nov. 28. 20:06
 14/66 anonim ***** válasza:
62%
lóf.szt tudolsó, én is voltam depressziós vagy 1 éven át, kaptam gyógyszert amit 2 hét után eldobtam. nélküle gyógyultam meg, többnyire saját akaratból.
2009. nov. 28. 20:07
 15/66 anonim ***** válasza:
79%

Én fél évig voltam depressziós. Egy napig szedtem a gyógyszert, de olyan piszok hányingerem volt tőle egész nap, hogy abbahagytam, és semmi kedvem nem volt kísérletezni a másik 14 félével, hogy majd melyik jön be nekem.

Saját magam kapaszkodtam ki a gödörből. Kényszerítettem magamat arra, hogy igenis találjak örömet az életben, igenis élvezzem, amit csinálok. Hogy próbáljam meg ismét megtalálni az örömet azoknak a tevékenységekben, amiket régebben szerettem. Nem volt könnyű, sok erőmbe telt, de kb fél év alatt sikerült.

Azóta férjhez mentem, most babát várok. Élvezem az életet, és sok örömet találok benne. És nem sajnálom magamat, hanem teszek a bajok ellen. Magamat sajnálni tilos! Az önmagába zuhanó, állandóan maga körül forgó ember persze, hogy nem vonzó társaság senkinek sem.

2009. nov. 28. 20:18
 16/66 A kérdező kommentje:
szedtem én is, nekem is hányingerem van tőle, +fejem is fájt. a nonit iszom, ez vmelyest segit, de hát errefelé pont EZT nem lehet kapni. Nehezen tudom beszerezni+ a család is kapkodja, mert olyan sokmindenre jó ekik is...nem értik h rajtam csak ez segit vmelyest, ne vegyék már el ezt is.
2009. nov. 28. 20:24
 17/66 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem felejtsd el a pasikat egyenlőre.

Előbb fogalalkozz magaddal,tedd rendbe az életed.

Keresd meg a depi okát segitséggel v egyedűl.

Ha külföldön vagy akkor sok olyan maygar nyelvű könyv van ami segithet.

Mindennap egy kis lépés.Csak igy működik.

2009. nov. 28. 20:34
 18/66 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon jó gyógyszerek vannak, nem 1920-hoz kell hasonlítani, új felfedezések. A hányinger elviselhető, nem olyan nagy baj, mint a depresszió, de ha súlyos, vissza kell menni, és átállítja a gyógyszerezést. a depresszióból nem lehet csak úgy "összeszedni" magunkat, meg kell változtatni a biokémiát, vegyszer kell, gyógyszer, és pár hét alatt segít, ha jót sikerül felírni jó adagban. Ha mellékhatások vannak, vagy nem segít, vissza kell menni!

A művészetterápia, könyvek, sport, fürdő, masszázs sokat segít a gyógyulásban, de magában nem elég. Hiába szeded a gyógyszert, ha a kiváltó élethelyzet fennmarad, vissza fogsz esni. Azt meg kell oldani. A gyógyszer olyan helyzetbe hoz, hogy meg tudd oldani. Minek neked férj még a nyakadba, magaddal se bírsz el most!

2009. nov. 28. 20:36
 19/66 anonim ***** válasza:
69%

Hát..

I. Gyere haza!

II. Gyógyulj meg. Gyógyszerrel!

III. Tedd rendbe az életed meg a lelkedet!

IV. Ráérsz aztán pasit fogni.

Ki kezdene egy búskomor bevándorlóval? Mindenki vidám és terhelhető feleséget szeretne. Te se a depisek közt keresgélsz?

2009. nov. 28. 20:40
 20/66 anonim ***** válasza:
37%
te utol vmi jutalékot kapsz a gyógyszerek után vagy mi? akkor meg hallgass a baromságaiddal.
2009. nov. 28. 20:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!