Mennnyiből éltek havonta? És, hogy osztjátok be a pénzt? Gondolok itt arra hogy miket vesztek, mennyi megy el kajára. Tudtok e félretenni? Na és hogy gazdálkodjátok ki a karácsonyi ajándékokra. Van egy férjem de egyedül keresek ő nem dolgozik. Havi kb 200-280ezer között keresek. Az alapfizetésem csak 70ezer erre számíthatok minden hónapba a többi jatt 2 és 4 naponta mikor mennyi.2hónapja élünk albérletbe ami 55+ rezsi+8ezer közösköltség. Fizetem még a kocsit ami 47ezer +tankolás, van egy kötelező számlám ami havi 10ezer + telefonszámla.Aztán 2hetente megyünk hozzájuk akkor a tank csak 4ezer+ mindíg viszünk valamit.Majd van még egy kis kutyám is az is havi kb 5ezer ha nem beteg ugye. És van még a kaja azt nemszámoltam még ki mennyi havonta. És akkor nemvoltun egy moziba nem vettem egy ruhát se stb. Bánt hogy nemtudok félretenni ennyi pénzből. Szerintetek velem van a baj? Ti hogy spórolnátok a helyembe?
Persze bérlet és jegy nélkül utazol,esetleg biciklin vagy gyalog jársz dolgozni,neked nem kopik,nem szakad el semmi ruhád soha,nem kell tisztálkodásra se költened,még csak wc-papírra se, nem kell olajat venned a krumpli sütéshez mert tudom csak főtt krumplit eszel nem kell sohase semmi gyógyszert kiváltanod,sohase fázol meg,még csak egy lázcsillapító se kell,sőtt még az orrodat se zsepkendőbe fújod.....és még milló okot felsorolhatnék amiért nem tudom elhinni ezt a max 5-ezer forintot jóesetben ami marad neked mindenre!!
2009. nov. 27. 22:35
52/69 anonim válasza:
280-at kevés honfitársunk keres, az biztos. Látjátok mennyi 3 fős család él 180 ezerből?? Vagy még kevesebből.. Hogy bírjátok? Ilyenkor gondolom ügyesnek kell lenni és a gyerek az első. Kocsin már sokat lehet spórolni. Egyre olcsóbbak a használtautók, vegyél kicsit, vannak nagyon alacsony ktg-űek! Elkeserítő a helyzet... Mármint nem nálad, hanem az átlagnál. Nem merek gyereket szülni, mert keveset keresek, igaz a párom gazdag, de erre meg nem merek alapozni. Bár keresnék 200-at!
2009. nov. 28. 01:17
53/69 anonim válasza:
Jó ég, éhezik az ország!!! Ezek szörnyű helyzetek és ez nem a mi hibánk. Hihetetlen milyen élelmes emberek vannak! Le a kalappal! Amúgy én hetente rakok félre 1-2 ezret, és ahhoz nem nyúlok
2009. nov. 28. 01:27
54/69 anonim válasza:
Csomó hasznos választ kaptál, egyik se jó. Akkor minek írtál ki kérdést? Ha te beletörődsz, hogy "jajj hát a férjem élsportoló fél éve dolgozik, de NEM BAJ, MAJD ÉN ELTARTOM!", akkor ne siránkozz itt nekünk.
Mi 3an élünk 160 ezer ft-ból + cs.pótlék. Apukámnak nyílt törése volt több mint 2 éve, több vas van a lábában, hogy egyáltalán wc-re ki tudjon járni. Anyukám a szíve miatt van leszázalékolva. Van kertünk, egy saját lakásunk, én suliba járok + 2 kutya. Mi sem tudunk félretenni, de nem siránkozunk, hanem ha tudok elmegyek dolgozni 1-2 hetet és besegítek. A férjednek is ezt kellene...
2009. nov. 28. 08:41
55/69 anonim válasza:
már miért ne vennéik olajat,vagy wc-papírt.egy havi adag vsak 400 ft.a kettőre.mivel beérem a gagyival is.és igen,gyalog járok.miiért olyan fura ez?kenyeret veszek 3-4-et mikor 89ft a tescoban ,felvágom,és beteszem a fagyóba.elég 1 hónapra.és a ruhára vigyázok,mert nem tudok venni.nekem is pl.levált a csizmám orra,de megragasztottam.és néha kapok egy-egy ruhát barátnőmtől amit már nem hord.mi ezen olyan fura?hiába is pattogok,vagy te?akkor is ennyi jut egy hónapra.ha hiszed ha nem.nem érdekel.amúgy 71000ft a minimálbér,ebből levonnak mindent.számolj utána szerinted mennyi marad????sokan ennyit keresnek.
2009. nov. 28. 10:29
56/69 anonim válasza:
Én 120 ezret+kb20-30 e.
A férjem 150 ezret.
Családi pótlék 30 ezer.
Rezsi: 8+33+5+5+3+20+5+4+2+4=89
Gyereknek 50 e.
Autónk nincs.
2009. nov. 28. 11:17
57/69 anonim válasza:
250 ezer bőven elég két emberre, ebből kell tudnod megtakarítani! Ne költs annyit, apa meg dolgozzon!
2009. nov. 28. 11:18
58/69 anonim válasza:
Az albérlet viszi a pénzt. Amíg nincs lakásod, nem kell kocsi, hanem tedd félre a ráfordítandót. A telefont sem kéne ennyit használni, és ruha, mozi ráér, most mielőbb szerezzetek lakást. Ráérsz költekezni majd ha kirepültek már a gyerekeid.
2009. nov. 28. 11:20
59/69 anonim válasza:
Szenet lapátolni egy élsportoló is tud, vagy ülni a recepción!
2009. nov. 28. 11:21
60/69 anonim válasza:
Valamelyik hitelen válaszolónak: én írtam hogy 120 e. keresek, s a párom150, de mi is biciklivel járunk, ha elszakad valamink megvarrjuk, és nemigen veszünk gyógyszereket, megfázás esetén biztos nem.
Sokan élnek 50-60 ezerből.Nélkülözve.Persze, jobb, ha van. De nagyon sokan kénytelenek így élni, mert a szolgáltatókat el kell tartani! Magára annyit fordít, ami marad. A krumpli, a liszt olcsó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!