Mennyiből éltek havonta?
Valaki azt írta a múltkor, hogy 2 picivel 40.000.-marad kajára, és jól megvannak.Bűvészek.
Nekem 40.000.-egy hétre kevés.Kamasz fiú, hatalmas ház, 2 kocsi, kutyák, és nincsen hitel!
Mi anyukámmal kb. nyolcvan ezret költünk ételre (2 fő), de hozzáteszem veszünk olyan ételeket is, amik nem tartoznak az alapszükséglethez, egyszerűen csak szeretjük azokat.
Szerintem ha nagyon odafigyelsz, hogy akciós terméket veszel és otthon főzöl, ki lehet jönni, de tényleg elég szűkösen.
Én a párommal élek albérletben, és havi 20ból simán kijövünk.
Egyszerűen nem kell akkora lakomákat csapni, nem kell annyi húst enni, legalább egészségesebben élünk, mint az átlag - már amennyire az olcsó alapanyagok engedik :)
Szia,
Mi 90E-ből élünk havonta négyen. Egy fő keres a családban, mert errefelé nagyon nem lehet találni munkát. Én ősszel kezdem az egyetemet szerencsére államin, tesóm tandíját viszont félévente fizetni kell a szüleimnek(többnyire a félretett pénzükből). Amiért felnézek a szüleimre, az az, hogy tisztességesek maradnak, bármi történik is, és hogy nincs hiteltartozásunk.
Az, hogy ki mennyiből tud megélni, leginkább az igényeitől függ. Hogy 10E Ft-os cipő vagy feleannyi (vagy 2000), ...
Az persze igaz, hogy ha valakinek jól ment korábban, az nehezen mond le (ha le tud) az igényes és korábban megszokott dolgokról, az én életem soha nem a sok pénzről szólt, így nem is tudom, milyen lenne a jobb élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!