Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyiből éltek havonta?

Mennyiből éltek havonta?

Figyelt kérdés
azért lennék kíváncsi mert mi eddig 3 fizetésből éltünk 5 en de most az a helyzet hogy 4en élnénk 2 fizubol ami azt jelenti h mire kifizetünk mindent kb 60ezer maradna kajára egész honapba szerintetek is nagyon kevés ez?mert mindenki azt mondja h ennyiből nemfogunk tudni kijönni(a 3.fizuval +50ezrünk volt)így visszakellene költöznünk anyósékhoz amit én nagyon nem szeretnénk!vélemények?szerintetek ki lehet jönni ennyiböl?
2011. máj. 7. 19:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

4 főre 60.000.- bőven elég. Ne kész kajákat,szószokat stb. végy,hanem főzz otthon. Nézz körül a neten sok olcsó és jó receptet találsz.

Nekünk 4 főre 30-40-nél soha nem jut több. Pedig a gyerekek már tinik és sokat esznek. Jól beosztva,odafigyelve nem kell mellette éhezni,és lehet húst is enni hetente ötször. Csak nem azzal kell jóllakni.

2011. máj. 7. 20:18
 12/21 anonim ***** válasza:
70%
Bocsi, az első 20:17-es vagyok. Nem elég egyértelmű, tehát a 80ezer azután marad, hogy a hitelt, rezsit fizettük, nem annyi az össz. kereset.
2011. máj. 7. 20:18
 13/21 anonim ***** válasza:
75%
ráérsz költözni, ha már tapasztalat, hogy nem jönnétek ki. Nem kell elsietni.Majd ügyesen beosztod - és ha mégsem megy, akkor is költözhettek bármikor.
2011. máj. 7. 20:19
 14/21 anonim ***** válasza:
69%

Én 200fölött keresek mindig(biztosításközvetítő vagyok)párom 120at(BB üzletkötő asszisztens)plusz családi 13700Ft!

1gyerkőc,albérletbe,plusz nekem magánvállalkozásom van ami 45alap plusz 6ezer könyvelő stb,stb........

2011. máj. 7. 20:22
 15/21 anonim ***** válasza:
88%
Kb. 120 ezerből élünk négyen.
2011. máj. 7. 20:23
 16/21 anonim ***** válasza:
91%

80-ból élünk ketten anyámmal.

17L

2011. máj. 7. 20:28
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi eddig 103 ezerböl éltünk öten,majdnem 1 éven keresztül,mivel párom nem kapott sehol munkát!

Ebből fizettük a villanyt,vizet,fütést,tápszert,pelenkát,mososzer stb.kb 40-45 ezer ft maradt kajára.ha ruha is kellett a gyerekekre stb.akkor nagyrészt csak 30 ezer volt kajára!

Mostmár jobb,mert van végre viszonylag normálisan fizeto,biztos,hosszu távu munkája,igy kicsit több mehet kajára.bár igy is fizetni kell a kölcsönünket,lassan albérletet is(részletre senki nem ad el házat:( ! )ugyhogy nem lesz sokkal több,de igy is hetente többször van hus,zöldség,gyümölcs.okosan kell osztani-szorozni.ha nekünk ment biztos összejön nektek is!:)

2011. máj. 7. 20:43
 18/21 anonim ***** válasza:
47%

Ne haragudj, nem akartam bunkó lenni, de az tény, hogy a tej akkor termelődik, ha a baba próbál szopni. Eltarthat napokig, amíg beindul a dolog akár gyógyszer hatása miatt, vagy akármi más miatt.. De a baj az, hogy az anyukák ezekben a napokban elkezdenek tápszerezni, és persze, hogy ezután a baba már nem akar annyit szopni, ami elég lenne a tejtermelés növekedéséhez.

A barátnőm azért kezdte tápszerezni a gyerekét, mert sokat büfizett, és a tápszer majd segít ezen.. Pedig a sok büfinek is megvan a maga funkciója.

Dolgozom a témában, többet tudok a tápszerekről és hatásairól mint egy laikus.. És épp ezért rossz néznem, hány anyuka használ tápszert.

Nem a rossz szándék vezérelt kommentem megírásában, remélem elhiszed.

2011. máj. 7. 21:57
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Elhiszem, hogy nem a rossz szándék vezetett, csak amikor a gyerekedre hetekig más vigyáz, és nem kaphat anyatejet, akkor mit adjanak neki??? Bocs, hogy emiatt "támadlak" de nekem ez egy fájó pont az életembe, a mai napig szégyellem magam, hogy tápszereznem kellett a lányomat, hogy ne éhezzen, mert kevés a tejem...Úgy éreztem, kudarcot vallottam anyaként...Nehéz volt elfogadni, hogy tápszereznem kellett, sírtam, amikor már nem volt elég a tejem, remélem, a második babánál másként lesz, és a maximális ideig tudom majd szoptatni..
2011. máj. 7. 22:03
 20/21 anonim ***** válasza:

A csaj vagyok, aki havi 20ból főz a párjára. Azért tetszik, hogy ezért le kell pontozni... nem azért élünk ennyiből mert munkanélküliek vagyunk, hanem mert mindketten tanulunk még, s suli mellett ennyi jut.

De azért irigylem azokat, akiknek annyira ciki ez az összeg, hogy le kell pontozni érte :D 20/L

2011. máj. 8. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!