Mennyiből éltek havonta?
4 főre 60.000.- bőven elég. Ne kész kajákat,szószokat stb. végy,hanem főzz otthon. Nézz körül a neten sok olcsó és jó receptet találsz.
Nekünk 4 főre 30-40-nél soha nem jut több. Pedig a gyerekek már tinik és sokat esznek. Jól beosztva,odafigyelve nem kell mellette éhezni,és lehet húst is enni hetente ötször. Csak nem azzal kell jóllakni.
Én 200fölött keresek mindig(biztosításközvetítő vagyok)párom 120at(BB üzletkötő asszisztens)plusz családi 13700Ft!
1gyerkőc,albérletbe,plusz nekem magánvállalkozásom van ami 45alap plusz 6ezer könyvelő stb,stb........
80-ból élünk ketten anyámmal.
17L
Mi eddig 103 ezerböl éltünk öten,majdnem 1 éven keresztül,mivel párom nem kapott sehol munkát!
Ebből fizettük a villanyt,vizet,fütést,tápszert,pelenkát,mososzer stb.kb 40-45 ezer ft maradt kajára.ha ruha is kellett a gyerekekre stb.akkor nagyrészt csak 30 ezer volt kajára!
Mostmár jobb,mert van végre viszonylag normálisan fizeto,biztos,hosszu távu munkája,igy kicsit több mehet kajára.bár igy is fizetni kell a kölcsönünket,lassan albérletet is(részletre senki nem ad el házat:( ! )ugyhogy nem lesz sokkal több,de igy is hetente többször van hus,zöldség,gyümölcs.okosan kell osztani-szorozni.ha nekünk ment biztos összejön nektek is!:)
Ne haragudj, nem akartam bunkó lenni, de az tény, hogy a tej akkor termelődik, ha a baba próbál szopni. Eltarthat napokig, amíg beindul a dolog akár gyógyszer hatása miatt, vagy akármi más miatt.. De a baj az, hogy az anyukák ezekben a napokban elkezdenek tápszerezni, és persze, hogy ezután a baba már nem akar annyit szopni, ami elég lenne a tejtermelés növekedéséhez.
A barátnőm azért kezdte tápszerezni a gyerekét, mert sokat büfizett, és a tápszer majd segít ezen.. Pedig a sok büfinek is megvan a maga funkciója.
Dolgozom a témában, többet tudok a tápszerekről és hatásairól mint egy laikus.. És épp ezért rossz néznem, hány anyuka használ tápszert.
Nem a rossz szándék vezérelt kommentem megírásában, remélem elhiszed.
A csaj vagyok, aki havi 20ból főz a párjára. Azért tetszik, hogy ezért le kell pontozni... nem azért élünk ennyiből mert munkanélküliek vagyunk, hanem mert mindketten tanulunk még, s suli mellett ennyi jut.
De azért irigylem azokat, akiknek annyira ciki ez az összeg, hogy le kell pontozni érte :D 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!