Mennyiből éltek meg havonta 2 kisgyerekkel? ALbérletben?
saját ház, 2 autó
rezsi, autórészlet: 100-120E
én gyes+2 csp-t kapok
párom vállakozó, bevétek változó, de nagyjáből telik mindenre és extrákra is, nem kell semmiról lemondani
Nagyfima iskolás, kicsi 2,5 éves mi már 40-hez közelítünk és nem ma kezdtük:-)))
Én 19 éves koröm óta dolgozom
ha ma lennék 20-25 évesek, elhúznánk innen
saját ház, autó,2 gyerek (1 pocaklakó)
én gyesen vagyok, a férjem vállalkozó, amiből 3-4 éve bőven megéltünk,jutott olyan dolgokra is, ami nem létszükséglet. Most már nem megy olyan jól, van mellette másik állása is, és így is épp kijövünk.
Rezsi+ hitelek 140 e körül, + 20-30 e ami a vállalkozásra megy, kaján próbálok leginkább spórolni, de 30-40 alatt nem lehet megúszni + ovis étkezés (8e).
Nekünk lakáshitelünk (CHF) van és 1 autóhitelünk (CHF) ez a kettő most 170.000.Ft, a lakásrezsink olyan 60.000.Ft. Egy gyerek van 2,5 éves de januárban már 2 lesz. :) Én most táppénzen vagyok az kb.80.000.+ a családi pótlék + dolgozom itthonról van egy kis vállalkozásom, ez havi 20.000. és 60.000.Ft közötti bevételt jelent. A férjem most nagyon rosszul keres kb.180.000Ft-ot de ennek a 2,5x-ét szokta csak most május óta van így, de már nagyon a végét járjuk így... Remélem visszaáll már a normál kerékvágásba mert így láthatod, hogy mennyi marad kajára, tankolásra, gyerekre, nőgyógyászra stb...Hát kb.70.000.Ft.
Különben mi sem vagyunk olyan fiatalok, én 30 vagyok a férjem 36 és mindketten 17 éves korunk óta dolgozunk. :O De szerintem ez nem igazán számít az anyagi helyzetnél.
hát az, de majdcsak jobb lesz.
Kérdező, nálatok mi a helyzet?
Albérlet+rezsi, kb. 110 e ft.
Ugyanennyi marad minden másra, az össz. bevételünk 220 e ft.
Autót nem tudunk bevállalni, mert ebből a 110 -ből még mindketten tanulunk is.
29, 32 évesek vagyunk, a gyerekek: 2 éves, a kicsi 1 hónapos.
Albérlet+rezsi: 110ezer
100ezer marad minden másra, mert 210ezer az összbevételünk.
1,5 éves lányunk van (és egy pocaklakó).
Párom napi 11 órát dolgozik... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!