Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 2 kisgyerekkel albérletben,...

2 kisgyerekkel albérletben, kirakhat e a tulaj az utcára?

Figyelt kérdés

kirakható e egy 2 gyermekes egyedülálló anya albérletből?

2 havi kaukció lerakva,de 2 havi albérlet nincs fizetve egészségügyi okok miatt!

Köszönöm válaszotokat,ma közölte a tulaj este menjünk ki a lakásból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. nov. 7. 08:45
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
81%

Mivel a kaució pont az eddigi elmaradást fedezi, ezért igen, pont itt az ideje a távozásnak.

Nem értem pontosan: egy vadidegennek kellene finanszirozni a lakhatásodat? Pontosan miért pont neki?

A lakás az övé, a gyerekek nem az övéi (gondolom), tehát persze hogy kirakhat.

2010. nov. 7. 08:59
 2/26 A kérdező kommentje:

pár nap haladékot kértem,mivel a barátom külföldön van és jön haza.

KAUTÉRIA??????????????????

2010. nov. 7. 09:01
 3/26 anonim ***** válasza:
76%

ha van szíve megérti. de én egy hétnél több haladékot nem adnék. mindennek van határa.

sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültetek, de a tulaj is pénzből él.

2010. nov. 7. 09:05
 4/26 anonim ***** válasza:
81%
Egészségügyi okokból nem fizettél? Mert nincs kezed, vagy mi? Amúgy kirakhat, nem az övé a 2 gyerek, ez igaz. Pont azért nézte el 2 hónapig, hogy nem fizetsz, mert ennyi a kaució. Gondolom neki sem az ölébe hullik a pénz.
2010. nov. 7. 09:05
 5/26 anonim ***** válasza:
81%

Gondolom nem ma emlitette hogy nem fizettél...

biztos szolt máskor is..

akinek 2 gyereke van miért nem gondolkodik előre?hátha majd pár év mulva tudna lakást venni...

2010. nov. 7. 09:12
 6/26 anonim ***** válasza:
82%
Hogyne rakhatna ki. Az ő lakása. Arról se ő tehet, hogy neked két gyereked van. A saját életed neked kell megoldanod. Gondolom azért nem ad több haladékot, mert már 2 hónapot várt. Amúgy nem értem, ha barátod van, és ő fizetné ki az albit, miért tartod magad egyedülállónak. Külföldről is lehet pénzt küldeni, ha nagyon sürgős, olyat is amit még ma megkapsz. (Western union pl.)Sajnállak, és meg is értelek, de a tulaj se szoc intézmény.
2010. nov. 7. 09:14
 7/26 anonim ***** válasza:
11%
Teljesen mindegy hányan vagytok, ha nem fizetsz mennetek kell. Jóindulat már nagyon kevés emberben van, főleg olyanokban akiknek több lakásuk is van és kitudják adni, de vajon adózik belőle?
2010. nov. 7. 09:17
 8/26 Viki233 válasza:
0%
jó de gyermekei vannak és jön a tél a hideg, az ilyen ember aki így kirak egy anyukát a gyermekeivel az egy állat!!!!
2010. nov. 7. 09:27
 9/26 Viki233 válasza:
68%
nehari de ugye magyar vagy és nem cigány kérdező?
2010. nov. 7. 09:27
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

attól, hogy valakinek jobban megy mint a többi embernek, attól miért szemét? azért mert nem bocsátja ingyen a szegények rendelkezésére? gondolom ő is megdolgozott azért, hoyg legyen több lakása. ez is egy megélhetési forrás. az, hoyg adózik-e azt nem tudjuk. nagyon sokan nem, ez tény.

de nem most kell megváltani a világot, nem ezen a pár forinton fog múlni az államkassza. engem spec sokkal jobban zavar, hogy a politikusok és egyéb milliárdosok off-shore cégekben bonyolítják a pénzügyeiket...

2010. nov. 7. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!