2 kisgyerekkel albérletben, kirakhat e a tulaj az utcára?
kirakható e egy 2 gyermekes egyedülálló anya albérletből?
2 havi kaukció lerakva,de 2 havi albérlet nincs fizetve egészségügyi okok miatt!
Köszönöm válaszotokat,ma közölte a tulaj este menjünk ki a lakásból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mivel a kaució pont az eddigi elmaradást fedezi, ezért igen, pont itt az ideje a távozásnak.
Nem értem pontosan: egy vadidegennek kellene finanszirozni a lakhatásodat? Pontosan miért pont neki?
A lakás az övé, a gyerekek nem az övéi (gondolom), tehát persze hogy kirakhat.
pár nap haladékot kértem,mivel a barátom külföldön van és jön haza.
KAUTÉRIA??????????????????
ha van szíve megérti. de én egy hétnél több haladékot nem adnék. mindennek van határa.
sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültetek, de a tulaj is pénzből él.
Gondolom nem ma emlitette hogy nem fizettél...
biztos szolt máskor is..
akinek 2 gyereke van miért nem gondolkodik előre?hátha majd pár év mulva tudna lakást venni...
attól, hogy valakinek jobban megy mint a többi embernek, attól miért szemét? azért mert nem bocsátja ingyen a szegények rendelkezésére? gondolom ő is megdolgozott azért, hoyg legyen több lakása. ez is egy megélhetési forrás. az, hoyg adózik-e azt nem tudjuk. nagyon sokan nem, ez tény.
de nem most kell megváltani a világot, nem ezen a pár forinton fog múlni az államkassza. engem spec sokkal jobban zavar, hogy a politikusok és egyéb milliárdosok off-shore cégekben bonyolítják a pénzügyeiket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!