Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 2 kisgyerekkel albérletben,...

2 kisgyerekkel albérletben, kirakhat e a tulaj az utcára?

Figyelt kérdés

kirakható e egy 2 gyermekes egyedülálló anya albérletből?

2 havi kaukció lerakva,de 2 havi albérlet nincs fizetve egészségügyi okok miatt!

Köszönöm válaszotokat,ma közölte a tulaj este menjünk ki a lakásból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. nov. 7. 08:45
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%

A gyerekek apukája hol van? Ha kitenne a főbérlő akkor esetleg meg lehetne beszélni az apukával, hogy pár napig had' legyenek nála a gyerkőcök, te meg esetleg meghúzódnál barátnőnél, valami rokonnál vagy valahol.

Sajnos teljesen jogos ha ki akar tenni...

2010. nov. 7. 18:04
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagy gáz van, akkor provident, vagy elmehetsz lakni a szülőkhöz, esetleg a gyerek apjától kérhetsz gyerektartást, és fizethetsz abból, vaaagy dolgozhatsz...

Egyébként lehet utálni, én sem engedném meg, hogy a lakásomban lakj, 2 hónapig nem fizettél, a kauciót lelaktad, és nem látom biztosítottnak, hogy a továbbiakban fizetnél. A gyerekeket sajnálom, de, ha mindenki ingyen lakna az albérletben, akinek gyereke van, fura világ lenne.

Egyébként mit tehet, rendőrséggel is kirakhat, mert akkor illegálisan tartózkodsz az ő tulajdonában, zárat cserélhet, kb bármit megtehet, mert majdnem olyan a bent lakásod, mintha betörtél volna, csak az ajtó nyitva volt...

2010. nov. 8. 01:53
 23/26 anonim ***** válasza:
73%
Simán kitehet, és még csak fel sem róhatod neki. Engem nemrég hiányzó 20 ezerért tettek ki 2 hét alatt, pedig a 2 hét utáni napon vittem neki a pénzt, de nem izgatta. Ismerősnél laktunk, igy nem volt kaukció. MOst másik lakásban lakunk, ott van kaukció, de mégegyszer nem fogok megcsúszni. Nekem is 2 gyemekem van, többet nem teszem ki őket ennek. Megértem, mert mert kicsit messzebb nekem is ki van adva bérbe a házam, és én is simán kitenném a későn fizetőt, akárhány gyermeke, és akármilyen évszak is van.
2010. nov. 8. 12:02
 24/26 anonim válasza:
100%
Nekem egyszer a szomszédomból dobtak ki egy 5 gyerekes családot.Nekik sem volt hova menni,a bútoraik ott voltak a lépcsőházban,egész nap mentek lakás után,aztán családsegítő talált nekik átmeneti szállást,ahová mehettek.De ha nem lett volna,akkor vitték volna a gyerekeket az intézetbe,délután 5-ig kaptak haladékot.Sajnáltam őket,mert szépen éltek,csak a nő férje nem az albérletet fizette ki,hanem elgépezte vagy nem tudom,a feleség pedig azt hitte ki vannak fizetve,mire megtudta akkor meg már 80 e-t kért a tulaj,szegény nem tudta kifizetni.A tulaj pedig simán ki rakhat,oda mennek kiviszik a bútorokat aztán pedig titeket.Kérj segítséget vannak anyaotthonok stb.
2010. nov. 8. 12:36
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Kirakhat. Ahogy mondták, neki semmi köze ahhoz, hogy miért nem fizetsu és hogy hány gyereket kell eltartanod. Ez mind a te problémád, nem jó, hogy ez van, de kevés ésszel számíthattál rá.

Egyet tehetsz: megalázod magad, és könyörögsz ismerősöknél pénzért vagy szállásért. Banknál gyanítom, hogy semmi esélyed, uzsorásat meg inkább ne, mert akkor nemcsak hajléktalanok, de árvák is lesznek a gyerekeid.

A k-t meg úgy értették, hogy KAUCIÓ, nem kauKció, nem kautéria...

Azt pedig nem hiszem, hogy most szólt először a tulaj, és valószínűleg a szerződésben is benne volt, hogy nem fizetés esetén azonnali hatállyal vagy X-nappal megszűnik a szerződés. Szerintem már így is kihasználtátok a jóindulatát.

Ha annyira csóró, beteg és szerencsétlen vagy, próbálkozz önkormányzati lakást igényelni. Olcsóbb, mint egy albi.

Ha pedig megcsúsztál, akkor SOS szedd magad össze és keress egy másik lakást, amit rendesen fizetsz.

Bár a meséd nekem több helyen sántít. Ha a pasid annyira se a pasid, hogy kapcsolatban élőnek mondd magad, akkor miért van nála a TE pénzed...?

2010. nov. 9. 11:24
 26/26 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem már bőven viszaéltél a tulaj jóindulatával,mivel két hónapja nem fizetsz.. nehogy már még ő legyen a köcsög,amiért nem lakhatsz nála tovább ingyen.

Aki szerint meg kegyetlenség,az biztositom,hogy nem igy gondolkozna ha ő adná ki a lakást és a 10. lakó játszaná ezt el..

Én is simán kiraknálak,nem szeretetszolgálat.. és nem kell 2 gyereket szülni,ha még az albérleted se tudod fizetni,ennyire egyszerű

2010. nov. 24. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!