A hőszabályozást nem tudom a tekerőjével beállítani, csak gyújtó lángon van a készülék. A szerelő megbuherálhatott valamit. Garanciában nem jön ki, fizetni meg nem tudok. Itt állok a kisgyerekkel egy nem túl meleg szobában! Van ötlet a javításra?
Fűtésszezon előtt kijött, megtisztitotta és kijebb rajta a hőérzékelőt, hogy ne lobbanjon be mindig a láng amikor a szűk térben a konvektor mögött felmelegszik a levegő. Ez eddig oké, de attól még a hőszabályozást nem tudom a tekerőjével beállítani, csak gyújtó lángon van. Korábban ezzel nem volt gond és azt várná az ember,hogyha szerelőt hívok úgy megy el, hogy jó a fűtésem.
Ha van itt készséges szerelő, aki tud valami titkot, megmondhatná. Köszönöm.
Ismerős a téma. Az én szerelőm is ugyan ilyen, vagy még rosszabb. Mert ha telefonon hívom és látja hogy én vagyok, akkor egyszerűen kinyomja a telefont. Vagy csak nem veszi fel, ekkor át van irányítva a titkárnőjéhez, aki felveszi az adatokat és mondja hogy rövidesen visszahív a szerelő. Ami persze soha nem következik be.
De visszatérve a kéréshez, a termosztát tulajdonképen egy kapcsoló. Két vezetéket zár rövidre, ha úgy érzékeli, hogy hideg van. Ezt a két vezetéket kell megnézni, hogy jól van-e bekötve. Esetleg nem csúszott-e ki valamelyik a helyéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!