Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 2 kisgyerekkel albérletben,...

2 kisgyerekkel albérletben, kirakhat e a tulaj az utcára?

Figyelt kérdés

kirakható e egy 2 gyermekes egyedülálló anya albérletből?

2 havi kaukció lerakva,de 2 havi albérlet nincs fizetve egészségügyi okok miatt!

Köszönöm válaszotokat,ma közölte a tulaj este menjünk ki a lakásból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. nov. 7. 08:45
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

nem vagyok cigány,magyar anya vagyok.

2,5 és 5,5 évesek a gyerekeim.a barátom uj,igy azért irtam egyedülálló vagyok.

szerintem nem adózik utánnam.

vagyis 2 papirunk van

1 40.e ft os ami az eredeti,és iratott egy 20 e ft osat is,de ha adózna nem kellene számlát adnia nekem??

Kautéria az nem véd engem????

2010. nov. 7. 09:53
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellene számlát adnia, mivel magánszemélyként az aláírt szerződés alapján adózik.

Ráadásul úgy néz ki az adózás, hogy amíg fel nem mondja a szerződést, addig kifizetettnek számít a havi összeg. Tehát ha nem mondja fel, neki akkor is kell adózni utánatok, ha egy fillért nem fizettek neki.

Az a gyanúm, hogy ha már 2 hónapja vár, hogy fizessetek, akkor jogosan rak ki. Legalább egy hónapot nem tudsz kifizetni neki? Addig is kérhetnél kölcsön valakitől, én is kerültem hasonló helyzetbe, volt, hogy egy barátnőm segített ki, de nagyobb összegnél a főnököm tudta megoldani könnyen a dolgot.

Nagyon sajnállak titeket, de miért nem próbáltál meg előbb tenni valamit? Gondolhattad volna, hogy ez lesz.

2010. nov. 7. 10:00
 13/26 A kérdező kommentje:

és ha én ma nem megyek ki az albérletből,mert nincs hová mennem,a szabad ég alatt meg nem aludhatok a gyerekekkel??

Mit tehet a tulaj? nem megszökni akarok,kifizetem,mert még sosem jártam igy.

2010. nov. 7. 10:00
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Kaptál két hónap türelmi időt. Azóta nem fizetsz.

Ne haragudj, de semmilyen morális, sem jogi alapod nincs abban a lakásban tartózkodni.

Keress egy anyaotthont, vagy menhelyet!

Senkinek sem kell az utcán aludnia, szerencsére.

Az azonban érdekes, hogy az utolsó napon jut eszedbe ezzel foglalkozni. Az elmúlt két hónapban miért nem törődtél ezzel?

2010. nov. 7. 10:04
 15/26 anonim ***** válasza:
92%

Mit tehet a tulaj?

Kirakhat, ennyi. A kauciót már lelaktad. Most meg az "új" barátodtól várod, hogy fizessen neked? Gondolom akkor nem is övék a gyerekek. Magyarul ingyen élsz..

2010. nov. 7. 10:06
 16/26 anonim ***** válasza:
73%
-k
2010. nov. 7. 10:09
 17/26 A kérdező kommentje:

minden hónap 15 én kellene fizetnem,szóval a kaukciót lelaktam,de még nincs 15 e?

nem tudom mit jelent a K????????????????

2010. nov. 7. 10:27
 18/26 A kérdező kommentje:

a barátomnál a saját pénzem van,szóval nem ő tart el.

ha nem megyek ki ma a lakásból mi a következménye??

irásban nem mondott fel.

2010. nov. 7. 10:35
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Akkor majd felmond, ez csak egy mondat leírása.

Ha nem mész ki, akkor kilakoltathat.

Két kérdés:

Miért nem foglalkoztál a dologgal korábban is?

Miért nem kérsz ma kölcsön valakitől?

2010. nov. 7. 11:47
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

na de 2 hónapig nem fizettél,miért kéne megvárnia a harmadik hónap 15-t?

Ne haragudj de h a te pénzed van a pasinál,azt meg nem értem.azt irtad eü. okokbol nem tudsz fizetni,ez eü. ok????itt vmi nem stimmel.

Máskor gondolkodj előre és ne tőlünk várj segitséget,ne internetezz,attol nem lesz jobb és este jön 3 nagydarab emberrel és kirakják a kuka mellé a cuccaidat....minap láttam egy ilyen esetet,tehát ha akarja,meg is teszi.

2010. nov. 7. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!