Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyiből éltek meg havonta 2...

Mennyiből éltek meg havonta 2 kisgyerekkel? ALbérletben?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Arra lennék kíváncsi ha nem túl indiszkrét egy anonim oldalon,hogy mennyiből éltek meg hitel albérlet,kaja,tisztálkodás,rezsi,és a gyerekek?Magatokra jut valami?Sajnos igen szűk a gatya hó végére de a párom sem tud már többet dolgozni mert szerencsétlen ígyis ele gebed:/reggel 6-este7ig hétközben.Hétvégén meg 6 este 8-10 ig a maszekot.De nem jutunk előrébb soha:(
2011. okt. 4. 21:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Bocs,hogy belekérdezek,de hogy 110ezer az albérlet és a rezsi. Nagy házban laktok? Vagy Budapesten? Szerintem az rengeteg.Mi is albérletben lakunk ami 35ezer plussz a rezsi 20ezer ehhez télen még 15ezer jön a fütés miatt.50nm a lakás. Kb.200ezer a havi bevételünk,van már 1 lányunk és most várjuk a következő babát.Autó és lakáshitelünk nincs.
2011. okt. 5. 08:30
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rengeteg, nekünk eg csalási házra kb 40 ezer a rezsi (vilany, gáz, kuka, csatorna, víz), ha hozzáveszdl , hogy albérletet nem igen talász 50-60 alatt, akkor teljesen helyénvaló
2011. okt. 5. 08:38
 13/19 anonim ***** válasza:

Apa keres 180at, én gyes+ cs.p 2 gyerekre. 5, és 1 évesek.

Lakás hitel (frank) 90, rezsi, meg mindent, ovit ha befizetek, akkor apáé bőven elmegy... Marad az enyém, abból kell mindent venni.

2011. okt. 5. 08:46
 14/19 A kérdező kommentje:
Nekünk 285.000 ft a havi bevételünk ebből 15 ezer a kajajegy.Van egy 2.5 éves fiunk meg egy 3 hónapos lánynk hó végén pedig már igen szűken vagyunk 23-környékén.A lakáshitel havi 30.000+a rezsi 30.000kb a kislánynak a havi pelus,popsitörlő,kencék hasonlók 25ezer valami ruhát is kel vegyek minden hónapban az kb 5-6000ft +a fiunnak az ovi 600ft a tisztasági pénz havonta nem napközis a Benzin havonta 40000.A többi az a kaja meg a tistasági dolgo,pedig egész nyáron amíg bírtam a kertben voltam és rengeteg fagyasztott dolgot raktam el a mélyládába:borsó,tök,zöldbab,spenót,paradicsom,hasonlók é még nem is fűtűnk pedig kazánunk van egész télre bazi drága a fa is....Néha úgy érzem hogy rettenet felesleges dolgokat megveszünk kajába,mert a Férjem meg a fiam csak húst hússal ennének:/temérdek kolbászt,vörös húsokat és tengeri herkenytűket esznek...
2011. okt. 5. 13:07
 15/19 A kérdező kommentje:
ja kocsink kp-ra volt.A kornak nem tudom mi köze hozzá de én 21 a párom 24 éves.Mindent a saját két kezünkel kerestünk meg.Most ki szeretne menni külföldre,hogy félre tudjunk tenni a gyerekeknek az iskolára,és ha bejön neki akkor mi is megyünk utána:/bár nem szeretném itthagyni Magyarországot,még vizsgák előtt állok.Ácsként dolgozik a férjem.
2011. okt. 5. 13:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Bárcsak nekünk is lenne 285 bevételünk...De nekünk 160 van,vígan kijövünk belőle két gyerekkel és szerencsére tudunk is félre tenni.Ésszerűtlen dolgokra persze nem költünk és odafigyelünk a kiadásokra.
2011. okt. 5. 13:37
 17/19 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg sokszor és felesleges dolgokra is költünk az üditök,meg vizek havonta a kajapénzből 20000ft.mindig van itthon cola és rostos levek is....Van amikor kidobandóba megy a rostos mert 2-3 nap után kilehet önteni mert felfordul...a kajából is sokat kidobunk sok a maradék és csak egy kiskutyánk van...Valami ötletek hogy ne legyen ekkora pazarlás valakinek?
2011. okt. 5. 16:08
 18/19 anonim válasza:
Nagyon megleptek a válaszok és gondolkodásra kédsztettek! Nem merünk babát vállalni, főleg énfélek, én vagyok a nő, hogy nem lesz elég a bevétel. Valószínűleg velem van a baj, most elgondolkoztam, hogy ha sokkal kevesebb pénzből is tudnak itt emberek babázni. Mi ketten élünk albérletben vidéken. Bérleti díj: 52.000ft, rezsi: 20-25.000, benzin: 15.000, kaja, tisztítószer, nasi, szórakozás, cigi, néha ruha, cipő, parkolójegy stb:( még 100.000. Mindketten dolgozunk. Össz.: 300.000ft.
2017. máj. 5. 21:14
 19/19 anonim válasza:
Kérdező! A pazatlás sajnos nlunk is fennt állt sokáig, de most már igyekszem kontrollálni magam. Önfegyelem! Nem nyitom ki a harmadik másik ízű vajkrémet, hanem a bontottat eszem, akkor is ha zöldfűszeres helyett a magyarosat kívánom! :) Üdítő nálunk hamar elfogy, de nálatok lehetne szörppel próbálkozni, az nem romlana meg. Maradék főtt kaja fagyasztása, illetve kenyeret is dobom be a fagyóba, nem hagyom penészedni. Ja igen tejföl, natúr joghurt hiába olcsóbb a nagy vödrös, tuti megromlana, ezért csakis kicsit veszek. Majd írok még, ha eszembe jut valami.
2017. máj. 5. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!